Årshoroskop för 2020

Så blir 2020 för dig – läs ditt årshoroskop här!

Är 2020 året du finner den stora kärleken? Eller är det kanske då du kommer gå all in i din karriär? Eller är det kanske snarare fokus på personlig utveckling? Vår astrolog har studerat stjärnorna och kan nu berätta vad de säger om hur 2020 kommer att bli för dig.

Horoskop för Väduren 21/3-19/4

Karriär:

Det kommer ske en spännande förändring för din del när gäller karriär, plugg eller business. Flyt kommer från väldigt oväntat håll men passa på att ge ditt visitkort till personer som du vet har inflytande och kan påverka din framtid. Inled året med att sätta upp tydliga mål och se till att bollen är i rullning med detsamma. Eftersom Jupiter lyser upp ditt tionde hus är detta absolut ditt bästa tillfälle att satsa allt för att nå dina drömmar. Detta kan vara året då du drar igång din egen verksamhet eller då den expanderar. Se till att röra dig i de kretsar du själv vill komma åt. Bli inte allt för ha-galen, du kommer nå den framgång du önskar.

Relationer:

Du fokuserar mer på dina personliga mål än på relationer det här året. Under perioden maj-juni får du ställa in dig på en flexibel attityd till förhållanden. De personer som är menade att vara i ditt liv kommer fortsätta vara det och resten blir det bye-bye med. Du trivs med att hålla saker öppet och du njuter verkligen av att ha en gameplan. Det är först i slutet av 2020 som du öppnar upp för att inleda något mer seriöst. Då har du lyckats komma en bit inom alla andra områden vilket får dig att kunna ge mer av dig själv. Din älskling/dejt kan ha svårt att smälta hur du prioriterar vilket leder till att du känner dig trängd. Var öppen med vart du har valt att lägga ditt fokus och varför.

Personlig utveckling:

2020 kommer du behöva lära dig att hantera all den superkraft som finns inom dig. Frågan är nämligen vilket pris du måste offra för ditt ego ibland. Eftersom Uranus besöker ditt andra hus kommer du tvingas välja utifrån dina djupare värderingar och stå upp för din sanna identitet. Hur du hanterar olika saker kommer bli satta på prov det här året. Du växer otroligt mycket på flera plan och en månförmörkelse i ditt fjärde hus kan få dig att vilja ta tag i ditt känslomässiga bagage. Det blir betydligt enklare för dig att navigera när du vet vad som känns rätt inom dig. Familj och vänner kommer kunna ge dig den support du önskar.


Horoskop för Oxen 20/4-21/5

Karriär:

2020 är året då du vinner på att utmana dig själv och lära dig nya saker. En utbildning, kurs eller liknande kommer öppna upp flera möjligheter och samtidigt ge dig ett ökat självförtroende. Kunskap är makt och du är peppad på att ta saker till nästa nivå. Du kan få en jobbchans utomlands, studera i en spännande stad eller starta upp ditt egna företag. Ju modigare du är och ju mer du satsar, desto mer kommer du få tillbaka. Ett otippat möte med en person kan leda dig in på spår som du inte ens vågat drömma om. Dina karriärplaner kan också påverka din livsstil till det positiva.

Relationer:

Eftersom planeten Venus backar i maj och juni får du vara noga med att inte ta saker personligt. Om en relation inte lever upp till dina förväntningar eller om det tar slut är det inte meningen att det ska vara ni. Var inte för hård mot dig själv utan se det istället som en gåva att få något betydligt bättre längre fram. Du kan träffa någon som egentligen inte är din typ eller som har en annan bakgrund än din. Du skulle också kunna inleda en distansrelation och se värdet i det. Först i slutet på året upplever du stabilitet på kärleksfronten. Tänk efter: Vad är det du söker och vad får dig att faktiskt må bra?

Personlig utveckling:

Då Uranus befinner sig i ditt tecken får det dig verkligen att leva mer on the egde. Det är inte säkert att du uppskattar den förändring som är på intåg men tänk på att du kommer känna dig fri och ohämmad. Tillåt dig själv att ifrågasätta den trygghet du byggt upp runt omkring dig. För vems skull gör du egentligen saker och hur känns det att bara få vara som du är? Olika situationer lär dyka upp där du måste ta ställning till vad du faktiskt vill i livet. Det är en klar fördel om du vågar gå utanför din komfort-zon nu och låta livet visa en ny väg för dig. En galen men rolig resa.


Horoskop för Tvillingarna 22/5-21/6

Karriär:

2020 är året då någon med makt tar dig under sina vingar. Du kan ha utvecklat en speciell talang som gör att du kan hamna i en viktig position. Det är även ett bra tillfälle för dig om du vill hitta en samarbetspartner av något slag. Tänk då på att du ska ha någon som kompletterar dig och lyfter upp dina svagheter. Pengar kan komma till med lätthet så se också över på vilket sätt du skulle kunna jobba med passiv inkomst. Det kan bli ett förtjusande år om du väljer att grotta ner dig i ett specifikt ämne och nästan blir expert inom området. Lita på din kraft att kunna ta saker till helt nya höjder.

Relationer:

I början på sommaren kör Venus sin retroperiod vilket betyder att du kommer reflektera över både din egen och andras insats i relationer . Det kan bli tydligt för dig vad som blir fel och du måste våga uttrycka vad det är du faktiskt behöver i ett förhållande. Har du en älskling kan detta vara året då ni satsar stort. Här pratar vi till exempel att flytta ihop eller kanske skaffa barn. Dejtar du blir det senare på året du känner att du klickar med någon. Se främst över vad du själv kan göra för att enklare connecta känslomässigt med människor. Annars kan du så klart alltid leka runt och ha roligt längs vägen.

Personlig utveckling:

Uranus i ditt tolfte hus kommer be dig att titta djupare på dig själv och på dina behov. Ju mindre du tar in från omvärlden desto mindre kaotiskt kommer ditt liv att vara. Detta är en lång process som framför allt handlar om frigörelse och att komma vidare med nya förhållningssätt och strategier. Pusha dig själv till att plocka in mer yoga och meditation din vardag och att bara våga vara, utan att ständigt ha grejer inplanerade. En helt annan ro kommer infinna sig och först då kommer du kunna börja sålla bort de saker som inte ger dig energi. Det finns så mycket spännande som måste få ta plats istället. Fire away!


Horoskop för Kräftan 22/6-22/7

Karriär:

När det kommer till karriär, utbildning eller din egna verksamhet kan ett partnerskap leverera ett större genombrott än vad du hade kunnat förvänta dig. Du kan bli erbjuden ett annat uppdrag, en annan tjänst eller så kan en kampanj falla ut extremt bra för dig. Satsa på ett win-win, på att nätverka och gå med i flera communities på sociala medier. Det bästa är att du har någon att bolla alla dina tankar och idéer med. Du kommer bli engagerad i nya typer av organisationer och aktiviteter vilket leder dig in på helt andra spår i livet. Tänk dock på att inte ta på dig för mycket ansvar, se till att dela ut uppgifter.

Relationer:

Under hela året kommer du ha ett fantastiskt flow när det kommer till kärlek, romanser och flirtar eftersom Jupiter besöker ditt sjunde hus. Det finns ett par situationer där du kanske bara måste bestämma dig. Grejen är att du kan ha alldeles för många val. Om du inte vet vem du ska välja kan flera pjäser vara inblandade samtidigt. I maj-juni kan det dyka upp hemligheter eller saker du verkligen borde veta om. Researcha de personer du träffar en extra gång. Har du ett förhållande är augusti den absolut bästa månaden för att ta er till nästa nivå. Vi pratar om förlovning eller giftermål. Ta vara på detta år och uttryck dina känslor. Du är segraren!

Personlig utveckling:

Du behöver lyssna på din inre röst och göra mer av de aktiviteter som befriar dig från de gamla vanliga rutinerna. Uranus tar sig en bra bit in i ditt elfte hus och vill få dig att uppmärksamma de människor och sammanhang som inte hör till ditt vardagliga liv. Försök ha i åtanke vad det är som gör dig unik och hur du på ett bra sätt kan få fram det. Kanske umgås du mest med vänner som egentligen inte utvecklar dig. Gör upp en moodboard så att det blir enklare för dig att se klart; vad måste bli prio och vilka drömmar håller du fast vid bara för att? Det är skarpt läge att se över dina riktiga önskemål.


Horoskop för Lejonet 23/7-22/8

Karriär:

2020 är året då flera pusselbitar faller på plats för dig. Du lyckas styra upp bra rutiner som hjälper dig att ha stenkoll på dina projekt och mål. Satsa på att köra en tydlig struktur och organisera grejer, allt från scheman till förvaring. Det är ett bra år för dig att be om löneförhöjning, om att få klättra upp till en annan tjänst eller bara visa rent resultatmässigt att du är att lita på. Om du pluggar eller driver eget kommer du har fullt fokus och ingen kan säga åt dig att du inte gör vad du ska. Dra fördel av att människor runt dig gärna supportar och sträcker ut en hand om det behövs.

Relationer:

När du blickar tillbaka på 2020 kan maj och juni vara de månader som du minns som allra rörigast när det gäller ditt lovelife. Missförstånd, avslut och människor som utger sig för att vara något de inte är kan bli aktuellt. Som singel kan du ha fler romanser på gång samtidigt men du får nog svårt att själv veta var du står. Har du en relation kan ni vilja utforska nya områden men inte alltid på samma nivåer. I september har du Venus med dig och då kommer mycket att gå din väg. Spelplanen blir din och du kan välja och vraka mer kring hur du faktiskt vill ha det. Häng inte upp dig något som får dig att må dåligt. Lev livet!

Personlig utveckling:

Din egen personliga utveckling kommer vara färgad av den roll du blir tilldelad eller som du väljer att ta. Du växer genom att visa dina talanger, dina förmågor och hur du drivs med att möjliggöra dina drömmar. Tänk på att status är något som varierar och att du alltid måste följa din inre passion, det är din skyldighet. Månförmörkelsen i ditt tolfte hus kommer göra dig sårbar och insiktsfull. Du kan börja ett nytt kapitel först när du är sann mot dig själv och lär dig släppa det som inte ger dig något. Ett avslut på någon front är nödvändig för att tillåta något mer graciöst.


Horoskop för Jungfrun 23/8-22/9

Karriär:

Du kan förvänta dig flera viktiga förändringar i ditt liv kopplade till just arbete, studier eller business. Hela du bubblar av engagemang och du drivs av mer personliga hjärtefrågor som du lyckas involvera på ett bra sätt. 2020 är ett utmärkt år att starta upp ditt egna företag. Du har förmågan att uttrycka dig och framför allt bli sedd för det du kan. Ditt självförtroende är absolut en del i att du tar dig fram, som på räls. Ingen kan stoppa dig från att följa det du tror på. Vänd dig till personer som du vet peppar och stöttar dig i dina val, det blir enklare så. Du är en vinnare.

Relationer:

I början på sommaren kan en relation som pågår på ditt jobb eller skola få dig att bli minst sagt förvirrad. Du kan få se nya sidor hos personen och bli tveksam till vad du gett dig in på. Under den perioden är det inte heller ett superbra läge att dejta någon helt ny. Är du i ett förhållande kan det dyka upp tankar som: Är detta rätt och känns det bra? Ta inga viktiga eller avgörande beslut om allt inte bara är totalt skit. I oktober kommer du känna ett övertag och där är det du som blir uppvaktad. Du kommer vara den bästa versionen av dig själv. Hela du utstrålar charm tack vare Venus i ditt eget tecken.

Personlig utveckling:

Nu ska du ta tag i ditt eget trollspö och skapa dig det liv du vill ha. Dina krafter är enorma och du har dessutom medvind på din utflykt. Släpp alla föreställningar om hur saker borde vara. När du låter ditt hjärta få leva ut helt fritt kommer det automatiskt dyka upp nya situationer och äventyr som får dig att tappa hakan. Nyckeln är att ha ett optimistiskt sinne och modet att följa den väg som känns rätt. Oavsett var det här året tar dig får du räkna med att ta dig förbi flera milstolpar och fira dessa längs resans gång. Hitta den där inspirationen som får dig att fortsätta och aldrig vilja ge upp.


Horoskop för Vågen 23/9-22/10

Karriär:

Räkna med ett år där du på arbetet/skolan/egna verksamheten får vara öppen för att planera om. Du kan jobba med projekt hemifrån, intressera dig mer för passiv inkomst eller att någon oväntat kommer in i ditt liv och vänder det upp och ner på det. Det bästa du kan göra är att hitta din inre styrka och power så att du klarar av att det blåser emellanåt. Tanken är att du ska hamna på rätt spår och inte snöa in dig på riktningar som kanske inte ger dig den utveckling du önskar. Fokusera på det du kan och på det som du vet engagerar dig till tusen. Ha ett öppet sinne!

Relationer:

Under stora delar av sommaren har du tillfälle att träffa någon, särskilt när du är på resande fot. Du kan också träffa någon som inte alls stämmer överens med din egen ”mall”. Distansrelationer kan hamna på agendan. Men, se upp för att fatta alldeles förhastade beslut. Du har kanske inte alltid hela bilden framför dig. När Venus gör entré i ditt tecken, först i november, får du en känsla av att det är du som styr igen. Har du ett förhållande kan det finnas skäl att omvärdera ett och annat. Sexuellt kan detta året vara mer frigörande än någonsin och du trivs med att testa nya saker i sängen, på en ny nivå.

Personlig utveckling:

Det kommer finnas en explosiv energi hos dig det här året, med tanke på Uranus i ditt åttonde hus. Du kan känna dig rastlös eller uppleva att det inte händer så mycket med din egen utveckling. Tro mig, det gör det. Du kan till exempel behöva lära dig att navigera och att hitta nya, mer fungerande strategier. Det här är ett utmärkt år för att komma närmare din power, din inre kraft och för att hitta modet att tro på dig själv. Försök att inte låta dina känslor styra dig allt för mycket. Ha distans till de saker och situationer du är med om. Reflektera och hitta ett eget space där du kan få vara dig själv.


Horoskop för Skorpionen 23/10-22/11

Karriär:

Karriärmässigt blir 2020 ett år där du verkligen känner att du ligger i framkant. Du utvecklas. Se till att människor runt omkring också gör det, att ni hela tiden är uppdaterade och inspirerade. Har du en partner in crime så kan det uppstå grejer som gör att ni antingen väljer att lyfta ert samarbete till en ny nivå eller vandrar vidare på varsin bana. Du har så mycket att ge och bidra med, glöm inte det. Var ambitiös och ta för dig, det finns flera fördelar att vinna på det. Att ha ett win-win-tänk och att kunna anpassa dig är det bästa för dig just det här året.

Relationer:

Du kan inte ana vilket intressant och spännande kärleksår du har framför dig! Det som du däremot måste vara beredd på är att välja förändring framför trygghet. Du kanske kommer tvingas lära dig tycka om det. Från en dag till en annan kan du bli blixtförälskad. I nästa sekund kan det vara ett big no no. Som intensivast kommer du uppleva det under sommaren när planeten Venus backar i ditt absolut mest passionerade hus. Känslorna kan sitta utanpå och du kommer inte kunna kontrollera allt som händer runt omkring dig. Är du i ett förhållande kan du eller din älskling söka mer frihet, why not?

Personlig utveckling:

2020 är ett år då du utvecklas extremt mycket genom att spegla dig i andra människor. Det går tydligt upp för dig hur du agerar, vad som är ren projektion och vilka mönster du sitter fast i. Ju mer du investerar i andra personer, desto mer kommer du få ut av det. Uranus i ditt sjunde hus gör att det ständigt kommer vara elektricitet mellan dig och andra. Du kommer inte undan att behöva möta din egen skuggsida. Sedan är det så klart upp till dig att bestämma vad du ska göra för att komma vidare. Ditt driv och din motivation är det som tar dig riktigt långt.


Horoskop för Skytten 23/11-21/12

Karriär:

Du sparkar igång 2020 med en grym initiativförmåga och du har modet att våga göra de förändringar som krävs för att du ska lyckas i det långa loppet. Nu har du ordentligt med flow. Framför allt när det kommer till arbete och inkomst. Du kan hoppa ett steg uppåt på stegen i din karriär, dina arbetsuppgifter kan bli mer ansvarsfulla eller så är det du som gör slag i saken och startar upp din egna business. Du är oslagbar när det kommer till att beta av dina delmål. Det går i hundra och du tar dig igenom utmaningar som ingen annan. Tack vare Jupiter i ditt andra hus är detta ett år fyllt av ekonomiskt välstånd.

Relationer:

Det finns gott om kärlek i ditt liv men det här året kommer det vara kärleken till dig själv som är viktigast. Du visar för dina beundrare precis vad du är värd, punkt. Inget halvhjärtat går hem hos dig nu. Det är raka och klara besked som gäller. Sommaren kommer vara den mest kritiska perioden, särskilt för dig som har ett förhållande. Endast de relationer som är “meant to be” kommer överleva den här utmaningen. Var tydlig med vad du förväntar dig av din älskling. Tro inte att någon kan läsa dina tankar eller förstå vad du behöver. Ta inga beslut på stående fot, tänk igenom saker. Du blir otroligt attraktiv när du respekterar dig själv, så nöj dig aldrig med mindre.

Personlig utveckling:

Det här är ett superbra år att prova healing. Det kan lösa up mycket av dina issues. Hur du behandlar din kropp blir också en tankeställare för dig. Detta kan vara året då du hoppar på nya hälsotrender eller testa helt andra träningsformer. Det blir fokus på vad som passar just för dig. Kliv utanför boxen och se hur du kan åstadkomma en win-win-situation. Är det möjligt att börja träna hemma, på väg till jobbet eller skolan eller kanske ta ett möte medan du powerwalkar? Allt går, bara du tänker till och är öppen för nya metoder.


Horoskop för Stenbocken 22/12-19/1

Karriär:

Oavsett vad du har för mål så kommer det att gå din väg, fullt ut. Du har lyckans planet Jupiter med dig och det kan skapa magi. Bli inte förvånad om du får precis allt det där du önskar dig. Om du jobbar, pluggar eller driver eget – vart än ditt fokus ligger – klarar du dig utmärkt. Din omgivning kommer uppmärksamma dig och du får cred för allt det du lyckas med. Du har huvudet med dig tack vare Saturnus och du vet precis vad det innebär att arbeta effektivt. Det är många saker på gång hos dig. Du genomgår en större process än vad du själv kan föreställa dig alla gånger. Njut av din resa.

Relationer:

2020 är året då din charm verkligen når en helt ny nivå. Du är mer öppen, du tar för dig, du visar vem du är och vad du vill ha. Det som attraherar dig just nu är människor som är äventyrliga, spontana och som kan utmana dig. Du vill ha någon som är lika driven som du själv men en person som kan få dig att gå bananas är vad du behöver. Har du en älskling kommer det vara lite skakigt under sommaren. Ni kanske ha inte har samma prio på grejer, går om varandra eller inte lyckas nå varandra. Sitt lugn i båten och ägna dig åt dina egna projekt. Låt det ta tid. Antingen löser det sig eller så är du menad för någon helt annan och då blir det superbra.

Personlig utveckling:

Detta år kommer du känna att du harmoniserar med dina innersta behov och önskemål. Du kan få ett nytt intresse, bli riktigt duktig på något nytt eller bara rent allmänt förändra din inställning och attityd. Du blir mer flexibel och upplever ett större flow än tidigare. Dina hobbies och du hamnar i centrum och det finns ingenting som stoppar dig från att uttrycka vad du vill ha och drömmer om. Du engagerar dig och omfamnar barnet i dig. Livsglädjen sprider sig till människor i din omgivning vilket så klart underlättar för dig.


Horoskop för Vattumannen 20/1-18/2

Karriär:

2020 är året då du både fantiserar och drömmer stort om din ljuva framtid. Du har lätt för att måla upp bilder kring vad du vill ha vilket automatiskt kommer hjälpa dig nå det. Det stora du behöver ta tag i är de grejer som inte längre har en plats i ditt liv. Du måste sålla helt enkelt, hur hårt och svårt det än kan vara. Allt kan inte finnas kvar. Nu är det skarpt läge och du är tvungen att avsätta plats för det nya. Egentligen är det inte rent konkret det händer särskilt mycket. Du jobbar mer med att ta reda på dina möjligheter, dina vägar och hur du ska hitta nyckeln till framgång.

Relationer:

Eftersom kärleksplaneten Venus går retrograd i år med start i maj månad får du räkna med en del knasigheter i dina relationer. Om du dejtar är det inte ett hett tillfälle att träffa the one just då. Även en bra bit in i sommaren kan du träffa människor som känns genuina och underbara men sedan kommer det tyvärr krypa fram hur fel du hade. I september däremot, händer det grejer. Då har du flow i kärlek och chans att möta någon som du klickar med. Är du i ett förhållande är det under hösten ni bygger upp något mer stabilt. Du litar på din älskling och ger dig hän totalt vilket också leder till otroligt passionerade känslor.

Personlig utveckling:

Det här året kommer du, i hög hastighet, kunna locka till dig det du behöver och vill ha. Nu utvecklas du allra mest genom att försöka förstå din historia och bli bästa vän med ditt bagage. Du har ingenting att förlora på att träna på att utmana dina känslor, mönster och ditt beteende. Välkomna nya strategier för att komma vidare ur känslogeggan. En kvinnlig figur i din närhet kan få en betydelsefull roll. Det är viktigt för dig att känna tillit. En flytt kan vara det som verkligen förändrar din vardag till något positivt. Du får dock ställa in dig på snabba puckar och att bara hänga med i svängarna. Det finns en mening med det som sker.


Horoskop för Fiskarna 19/2-20/3

Karriär:

Oavsett vilka drömmar du har det här året kommer dina krafter bara att bli starkare och starkare. Du kan i princip få alla dina önskemål uppfyllda. Du har extra flyt när det kommer till att nätverka med andra. Så passa på att gå med i grupper och sök dig till personer som redan har gått den vägen du själv är peppad på. Att nå ut online eller använda dig av tekniken i olika former är också ett lyft och väl värt att investera i. Gör upp en visionboard så att du enkelt får en överblick: Vad är det du vill fokusera på? Det kommer gå lätt för dig när du vågar testa något nytt och ovanligt.

Relationer:

Uranus besöker ditt tredje hus och öppnar dörrar för dig, framför allt när det gäller romanser och flirtar. Nya människor kan komma in i ditt liv när du minst anar det. Stay open minded, är vad stjärnorna säger. Du har också flyt när det gäller att träffa personer genom sociala medier och dina vänner. I början på sommaren får du däremot vara uppmärksam så att du inte blir sårad i “onödan”. Ta inte allt så bokstavligt. Försök ha en avslappnad inställning, särskilt till dina lättsammare relationer. I oktober kan du bli tagen med storm av någon med verklig potential. Är du i ett förhållande är hösten som upplagd för att ta er relation vidare till en ny nivå.

Personlig utveckling:

2020 är året då du börjar se sambandet mellan ditt mindset och de saker som händer dig. Lär dig mer om the law of attraction och läs gärna böcker om självhjälp. Du kommer också kunna hitta nya sätt att uttrycka dig på. Kommunikation blir en viktig del att använda dig av. Hur bra är du på att berätta vad du tänker, känner och behöver? Det här året kommer du tydligt kunna utöka din syn kring vad som är möjligt för dig. Även de grejer som du är “för rädd” för att sträva efter, just do it! Glöm inte att det är du som skapar din egen film och att du måste ta för dig mer.