Artikeln innehåller reklamlänkar
Så bäddar du sängen som i inredningsmagasin – fyra enkla knep

Så bäddar du sängen som i inredningsmagasin – fyra enkla knep

Pinterest fullkomligt svämmar över med tips på hur du bäddar snyggt i sängen. Baaam har valt ut fyra inspirerande bilder och förklarar knepen bakom dem.
Så lyckas du få en bättre sömn
1:16

Efter reklamen: Så lyckas du få en bättre sömn

(1:16)

Slå på ljud

Läs även: Naturfärger och kalla metaller – allt om inredningstrenderna 2018

Drömmer du om en snyggt bäddad säng som på bilderna du ser på Pinterest? Det finns ett gäng knep som gör att du får till de lyxiga detaljerna som gör att sängen känns bäddad som på hotell. Baaam förklarar steg för steg hur du bäddar sängen snyggt och fluffigt – det är enklare än du tror.


Satsa på kuddar

När du ska bädda snyggt är många kuddar A och O (länk till butik). Om du har en dubbelsäng är två rader av kuddar snyggast. Lägg sedan kuddarna i storleksordning och matcha gärna olika mönster och färger. Krispiga nyanser gör sig bäst som basfärg! Vill du satsa på ännu mer hotellkänsla när du bäddar är stora kuddar (länk till butik) att föredra.
Bildkälla

Vik upp lakanen

Skippa det klassiska överkastet och satsa istället på att visa upp dina sängkläder. Detta gör du genom att vika upp lakanen, som på bilden nedan, och halvbädda sängen. Det ger ett mysigt och mer avslappnat intryck.
Bildkälla

Matcha mönster och enfärgat

Var inte rädd för färg och form utan matcha både mönstrade och enfärgade sängkläder (länk till butik). Det gör att din bäddning ser mer genomtänkt ut.
Bildkälla

Bädda med filtar

Matcha filtar i samma nyanser som övriga sängkläder för att ge ett enhetligt intryck. Inte bara är det mysigt när du kryper upp i sängen, utan det ser även mer stylat ut än utan filt.
Bildkälla

Läs även: Bastun kan förlänga ditt liv – och är lika effektiv som träning