bröllopsplanerare

Bröllopsplanerare om fem vanliga missar du bör undvika

En bröllopsplanerare behöver inte vara nödvändig, men att ta råd från proffsen är varmt välkommet inför den stora dagen - eller hur?

I USA är traditionen stor att ha en bröllopsplanerare som tar hand om allt inför den stora dagen. I Sverige börjar trenden växa sig starkare men många tar själva hand om det mesta när det kommer till planeringen. Men vilka missar är vanliga – och lätta att undvika – när du planerar ditt eget bröllop? Proffsen har svar.

”En av de största missarna du kan göra är att köpa en brudklänning två storlekar för liten och hoppas att du kommer gå ner i vikt för att kunna ha den. Om du har tänkt gå ner i vikt – gör det då innan du köper klänningen och om du går ner mer i vikt kan det åtgärdas i sista minut” – Rachel Eden Leuck.

”Ett misstag är att bruden inte slappnar av på bröllopsdagen. Kom ihåg att gästerna är där för att se dig ha kul! Det är din dag och den kommer att vara fantastisk, oavsett om efterrätten bränner vid eller om det ösregnar” – Bronson van Wyck.

bröllopsplanerare

”Kom ihåg att slappna av och njuta av dagen”, rekommenderar bröllopsplanerare.

”Det största misstaget jag ser och upplever gång på gång är att överplanera bröllopsmiddagen med alltför många tal. Vi förstår att det är svårt att planera, men det ska inte kännas påtvingat att sitta och lyssna på tal” – Michelle Rago.

”Höga förväntningar är bra. Omöjliga förväntningar är något helt annat. Ha realistiska förväntningar och tänk att bröllopet blir en fantastisk stund ni firar med vänner och familj.” – Virginia Edelson.

”Inspiration är bra, men när du bör vända blicken från Pinterest och tänka efter vad som är viktigt för dig (och vad som behövs på bröllopet)” – Alison Laesser-Keck.

Läs även:
14 snygga brudklänningar till sommarbröllopet
Guide: Så planerar du ditt bröllop – månad för månad
Så hittar du den perfekta brudklänningen

Foto: All Over Press

Källa: Vogue