Här öppnar Carlsberg Sveriges första öl-spa

Lagom till fars dag öppnar Carlsberg Beer Spa där du får behandlingar med öl-produkter.

Fars dag infaller på söndag och om du inte har kommit på vad du ska ge bort till din partner eller pappa så har ölmärket Carlsberg hittat på en fyndig lösning. Nu öppnar de nämligen ett spa med fokus på öl-produkter.

Carlsberg Beer Spa öppnar i Gamla Stan i Stockholm.

Carlsberg Beer Spa öppnar i Gamla Stan i Stockholm.

I samarbete med Luxury Spa i Gamla Stan i Stockholm ska pappor kunna besöka Carlsberg Beer Spa där en behandling med ölbaserade produkter erbjuds.

Gillar du inte öl? Res hit och bada i en gratis vinfontän dygnet runt!

Som besökare får du ett 20 minuter långt kurbad med humleolja, 20 minuter halvkroppsmassage med humleolja samt en produkt ur Carlsbergs skönhetsserie Beer Beauty, där schampo, balsam och body lotion ingår.

Carlsberg har släppt en linje skönhetsprodukter som ingår i spabehandlingen.

Carlsberg har släppt en linje skönhetsprodukter som ingår i spabehandlingen.

– Öl gör sig lika bra i badet som i glaset, så varför inte skämma bort pappa med en spabehandling på Carlsberg Beer Spa? En riktigt minnesvärd upplevelse för ölälskaren, säger Carlsberg Sveriges kommunikationschef Henric Byström i ett pressmeddelande.

Relaterat: Baaam listar Sveriges sex bästa spaanläggningar

– Humle gör sig mycket bra i en spabehandling, då både dess doft och egenskaper verkar rogivande, förklarar Katrin Karlsson, spa manager för Luxury Spa.

Behandlingen, som kostar 750 kronor, uppmärksammas i samband med fars dag – men vi kan inte låta bli att undra huruvida ölälskande kvinnor också är välkomna eller ej…

Läs även:
Så får du billigt vin att smaka dyrt på 30 sekunder
Recept: Varm choklad med rött vin – så gott!
Så gör du moscow mule hemma

Foto: Carlsberg