Caroline Sandström: ”Det packar jag alltid med mig på resan”

Caroline Sandström: ”Det packar jag alltid med mig på resan”

Sommaren och den tillhörande semestern är bara ett stenkast bort. Vi pratade semestermode med CHICs modechef Caroline Sandström som gav sina bästa restips!

Med snabba steg går vi nu mot den bästa perioden på året – semestertider. Oavsett om det handlar om att känna av nattlivet i en storstad eller att dricka drinkar på beachen, är vi många som spenderar våra lediga dagarna med att resa. Inför sommaren 2017 tog vi en pratstund med Baaams modechef Caroline Sandström. Vart drömmer hon om att åka? Och vad packar hon alltid med i resväskan?

Läs mer: Kakan Hermansson: ”Jag har aldrig klädkris”

Vart reser du under semestern, och varför?

– Vi reser alltid till vårt sommarhus i Spanien där jag spenderar minst 2 veckor under sommaren. Sen i år blir det även två veckor på västkusten där min killes föräldrar har sommarställe ute på Grötö. Resten lämnar jag åt slumpen och de spontana besluten!

Har du några resor inplanerade just nu? Vilka?

– Om två veckor sticker jag till New York i fem dagar med killen! Längtar!

Bästa resan du gjort?

– Svårt! Har så många. Alla resor blir ju den bästa resan på sitt sätt så kan tyvärr inte välja en.

Vart drömmer du om att åka?

– Jag skulle gärna vilja åka till Japan och där vill jag uppleva allt från skidåkning till beachhäng och stadsliv. Skulle vilja vara där minst en månad.

Ditt bästa semesterminne?

– När min mamma kom över och hälsade på mig i New York och det enda vi gjorde var att skratta så vi grät, varje dag! Minns den resan som om den vore igår.

Vad packar du alltid med dig på resan?

– Solskyddsfaktor oavsett vart jag åker, ett par sneakers, min facial oil och dagkräm från Kiehl´s och Aesop samt alldeles för mycket kläder eftersom att jag hatar att packa, haha.

Din bästa semester-outfit?

Det beror helt och hållet på vart jag är men på solsemestern är det helt klart kaftanen ihop med ett par sandaler. Men i stan älskar jag att gå i luftiga lite lösare plagg där ett par tunnare oversizade kostymbyxor ihop med en större linneskjorta är min favoritkombination.

Läs Carolines blogg här och följ henne på Instagram här!

Läs mer:
Angelica Blick: ”Det packar jag alltid med mig på resan”
Så stylar du vårjackan på 36 trendsäkra sätt
Så stylar du croppade jeans trendigast i vår