Saker som behövs när restriktionerna hävs och man ska ut och festa igen.

Här är 7 saker som vi INTE har saknat med krogen under corona

Gör dig redo för toalettbesök med främlingar, psykologande på fyllan och ångest på dansgolvet – ty restriktionerna kring corona hävs och vi ska få gå på krogen igen!

Är det över? Kommer folk storma gator och klubbar eller kommer det bara att vara... en avvaktande och ångestfylld tystnad? Restriktionerna hävs i mångt och mycket i slutet av september, och vissa grät ut sin glädje på sociala medier av nyheten medan andra kände paniken tillta.

Den sociala fobin har lagt sig som en trygg filt över många av oss under pandemin, men nu är världen på återgång och det förväntas att vi ska ta oss ut i nattlivet igen. Bland folk. Och det finns helt enkelt vissa saker som vi bara måste acceptera med det.


De evighetslånga köerna till klubben

Du under corona: Tar på dig en blus ovanför ett par mjukisar, häller upp ett glas vin och slår upp datorn för en digital AW. Tidsåtgång: 45 sekunder.

Du när restriktionerna hävs: Behöver gå till klubben två timmar innan du egentligen vill komma in, för i IRL-samhället står folk i kö. Helt sjukt länge. Och glöm inte bort restiden!

Privacy is no more – tjejtoan is back

Introvert och med social fobi efter pandemin men ska ta steget till utelivet ikväll? Grattis! Eller. Jag är ledsen över att behöva säga det men du kommer att få kissa i ett 1x1 meter stort toabås framför en främmande tjej som skriker ut sin kärlek för dig och systerskapet i natt. Fint. Men: don't wear the jumpsuite.

Du ska dansa bland folk

Du ska dansa. Framför folk. I grupp. Röra din kropp till musik. Framför andra människor. Som också rör sin kropp till musik. Utan att prata. Med svettdropparna flygande. Inte så hjälpligt mimandes till låtar de inte kan. Och alla tittar nervöst runt sig för att se om någon verkar tycka att de dansar konstigt. Har vi någonsin pratat om hur fucked up det här fenomenet är? Varför utsätter vi oss?!

Och nej, du kan inte köra någon av danserna från TikTok som du har lärt dig under pandemin. Bara nej.

@calebrownn

Stay groovy merch is live, link in mi bio if you wanna give er a look :)

♬ U Can't Touch This - M.C. Hammer

Brace yourself – fyllepsykologen is coming

Ni vet den där kompisen som alltid förvandlas till en grävande och entusiastisk hobbypsykolog på fyllan och börjar ställa oerhört personliga och eventuellt traumatiserande frågor och påståenden runt 01? Gärna med ett obehagligt leende på läpparna? Tänk dig mörkret som släpps lös efter en hel pandemi.

Du måste vara vaken – länge

Först fick vi vänja oss vid att gå hem 20. Sedan 22:30 (eller hur länge det nu var, tbh var det ingen som orkade vara ute så länge längre). Och nu ska vi alltså bege oss till klubben vid typ 23? Och vara på Spybar till, vadå... 05? Hahahahahahaha!

Den oundvikliga tvådagars-bakfyllan

Två år sedan 05-kvällarna? Glöm inte resorben. Glöm. Inte. Resorben.

Insikt: du är inte den du var längre

Let's face it. Det var typ två år sedan du kände dig som en queen som dansade in före i kön till nattklubbarna. Men två år i vår ålder är att gångra med fyra. Du känner ingen där längre. Alla har antingen skaffat barn, hund eller flyttat ut på landet i den nya gröna vågen. Du står där. Ensam och gammal i helt fel kläder. Och du får inte längre gå före i kön.

Kanske bara... stanna hemma?

TV: Här är veckans snackisar du inte vill missa
0:48

Efter reklamen: TV: Här är veckans snackisar du inte vill missa

(0:48)

Slå på ljud
Relaterade artiklar
Corona säger du? Här är 13 andra pandemier som borde stoppas
Hemmaluggen och 10 andra oanade konsekvenser av pandemin