halle berry som catwoman

Filmerna vi älskade som barn men tycker är cringe nu

Catwoman, Fantomen och Gustaf. Här är filmerna vi älskade som barn men tycker är totalt cringe i dag.
Skådisar som spelat tonåringar VS när de var unga på riktigt
0:56

Efter reklamen: Skådisar som spelat tonåringar VS när de var unga på riktigt

(0:56)

Slå på ljud

Det finns filmer vi älskade att se som barn och ofta handlade de om hjältar, talande djur eller spioner. När vi ser om dem i dag är det dock svårt att förstå varför vi gillade dem så mycket, och ibland behöver vi ha en skämskudde av gigantiska mått för att kunna se dem igen.

Här är filmerna vi älskade som barn, men tycker är riktigt skämmiga i dag!

Catwoman (2004)

När Catwoman kom ut var det många av oss som tyckte att Halle Berry var cool som Catwoman, men actionscenerna och manuset imponerar inte direkt i dag.

Alvin och gänget (2007)

Alvin och hans gäng var kanske roliga första gången man såg filmen, men när man ser om den i dag är de bara helt otroligt irriterande.

Wild Wild West (1999)

Wild Wild West skapade något av en hajp när den kom 1999, mycket på grund av Will Smiths soundtrack, men den har inte åldrats särskilt väl.

Gustaf (2004)

Nog för att vi gillade katten Gustaf som barn, men i dag är det svårt att förstå att vi faktiskt ville se en hel film om den lata katten.

Katten (2003)

Katten handlar om två uttråkade barn vars liv vänds upp och ner när en talande katt kommer till dem. Filmen var underhållande då, Mike Myers spelade trots allt den talande katten, men har inte heller åldrats särskilt bra och egentligen är den väl inte en film som är till för barn?

The Master of Disguise (2002)

The Master of Disguise och dess specialeffekter var helt rätt år 2002 men om du ser om den år 2021 behöver du tyvärr en stor skämskudde inom räckhåll.

Spy Kids 3-D: Game Over (2003)

Oj, vad häftigt det kändes att man var tvungen att ha på sig 3D-glasögon när vi såg Spy Kids 3-D: Game Over för första gången, men i dag fattar vi ingenting.

The Phantom (1996)

Det finns mycket som är cheesy med Fantomen från 1996, men när vi såg den då kändes den bara spännande.

Agent Cody Banks (2003)

En film som handlar om en slags ung James Bond-karaktär kändes klockren när man var yngre men känns en aning cringe nu.

Foto: TT