Lyxig flotte till poolen

Dagsfesten räddad – här är lyxflotten med soltak och fotbad

Den rosa flamingon kändes länge som den ultimata sommarflotten. Men utmanaren är här. Säg hej till cabanaflotten med inbyggt tak och fotbad!

Trenden med lyxiga uppblåsbara baddjur verkar ännu inte ha gått ur tiden. Flamingon har länge varit på tapeten. Och ingen kan väl ha missat den megastora varianten med uppblåsbara sittplatser som rymde hela kompisgänget?


Uppblåsbar flamingo

Om du mot förmodan missat megaflamingon!

Här är den nya lyxiga cabanaflotten

Nu får dock den rosa bjässen konkurrens av en annan stor lyxflotte. Namnet på den är inget mindre än Giant cabana dayclub.

Lyxflotten som rymmer fyra personer har, förutom ett avtagbart soltak, även två fotbad och en plats utformad för att placera kylda drycker på is. Fotbaden har meshtyg i botten vilket gör att du slipper ha fötterna fritt i vattnet (känns viktigt att poängtera för de som är rädda för ”hajar i poolen”).

Stor vit lyxig uppblåsbar flotte

Plats för kylda drycker, dubbla fotbad och två ingångar!

Med andra ord är den en privat luftig oas att spendera soliga dagar på. Den som har designat den har tänkt till och gjort så att det går att kliva i och ur på två ställen. Dessutom finns det handtag att hålla sig i.


Var säljs den vita lyxflotten?

Giant cabana dayclub säljs på den amerikanska sajten Funboy.com. Och den verkar minst sagt populär! Som det ser ut nu måste du skriva upp dig på en väntelista för att få tag i en.

Uppblåsbar vit stor flotte

Sa någon dagsfest?

Läs mer:

Nu kan du köpa sommarens flamingoflotte – här är 13 roliga uppblåsbara prylar

En jätteflamingo – plus 7 andra uppblåsbara prylar att klicka hem

Baaam listar: Här är Stockholms allra bästa badplatser

Titta på fler klipp från FRIDA: