Därför är din bästa vän den enda du behöver när du är bakis

Därför är din bästa vän den enda du behöver när du är bakis

Hon botar din bakisångest och hon dömer dig aldrig. Här är åtta anledningar till att din bästa vän är den enda du behöver när du är bakis.

1. Hon fyller i dina luckor från natten

”Vänta, vad hände egentligen när vi gick från den där klubben?”. Din bästa vän hjälper dig alltid att fylla i luckorna från natten där det kanske känns lite suddigt, och är inte särskilt sparsam med detaljerna…

2. … men hon dömer aldrig.

Okej, du dansade på bordet och det kan ha hänt att du råkade stöta på en Big brother-deltagare från 2004. Men det bästa med din bästa vän är att hon skrattar med dig (inte åt dig), och istället för att vara dömande ser hon på dig menande och förklarar att hon lika gärna hade kunnat göra samma sak.

3. Hon är precis lika galen som du

Så nej, hon har inte riktigt rätten att vara dömande. Det du gjorde, var hon förmodligen också med på.

4. Hon vet vad du vill äta när du är bakis

Pizza, godis, kokosbollar eller en flottig burgare. När du är bakis vet din bästa vän vad du vill ha – och hon håller dig gärna sällskap när ni svullar och diskuterar nattens festligheter.

Läs också: 15 bevis på att du och din bästa vän är världens skönaste duo

5. Hon kan älta saker i timmar utan att tröttna på det

Hela grejen med att du sprang på ditt ex, som bara var superstel och konstig? Eller att exet faktiskt inte svarade på din 18 sms som skickades från klockan 03.42? Din bästa vän hjälper dig att älta, reda ut och glömma dina problem när du är bakis.

6. Hon lindrar din bakisångest

När den där stigande bakisångesten börjar fylla ditt bröst och du får lite småpanik för alla upptåg ni hittade på under natten – då tar hon din hand och förklarar att det faktiskt inte alls är så illa. Och att alla har glömt det på måndag. Och när det är som allra värst är hon rätt duktig på att berätta att hon var minst lika berusad.

7. Hon klarar av att se dig i ditt värsta tillstånd

Trots att ditt hår är en direkt kopia av ett fågelbo, att din andedräkt hade kunnat utrota ett mindre getingbo och att du rapar och fiser, så hänger hon gärna med dig ändå.

8. Det var värt det

Bäst av allt? Trots att ni är två vrak en dag som denna – så vet ni att det var värt det. Och att ni förmodligen kommer att upprepa samma festkväll om två veckor igen. Eller en. Heh.

Läs även:
21 små tatueringar för dig och din bästa vän
23 sanningar om att vara född 1993 (åldersnoja garanterad!)
Nio fördelar med att festa med din bästa vän