De tror menskoppen är en blodfylld kondom – se den galet roliga tråden

De tror menskoppen är en blodfylld kondom – se den galet roliga tråden

Att dissa mindre lyckade tatueringar är en sak, men när bilden på den här menskoppen dök upp i flödet blev kommentarstråden både längre och betydligt spretigare än vanligt.

Läs mer: 5 saker jag önskar att jag visste innan jag började med menskopp

Instagramkontot Suckytattoos är ett Mecka för den som vill skratta åt andras bläckmissar. Flödet är fullt av episka felstavningar, förvrängda barnansikten som sannolikt (hoppas vi) inte blev superlika sina förlagor. Här finns helt enkelt mängder av random tatueringar som kanske aldrig borde nålats in i någons hud.

Bland bilderna syns en fylld menskopp förevigad på en arm. Förvånande motiv kanske, men det som förbryllar mest är den tillhörande texten: ”Jag måste beställa dessa specialkondomer från e-bay. Det handlar om omkrets, inte längd”

Ironi eller ej, kommentarerna låter inte vänta på sig och bjuder på allt från tillrättavisningar, ifrågasättande av tatueringens verkshöjd och vad en kondom av den här kalibern är anpassad för (tonfiskburk leder just nu).

Och mängden inlägg om vad en menskopp faktiskt är pekar på att de flesta som deltagit i diskussionen lärt sig något nytt.

 

Läs också: 10 feministiska tatueringar du kommer älska

Foto: IBL, @suckytatoos