New Girl

Det är en björn med i varje New Girl-avsnitt – nej, vi skojar inte!

Gillar du också att plöja gamla avsnitt av New Girl? Då bör du kolla igenom serien igen, för risken är stor att du har missat en rolig detalj som finns med i exakt alla avsnitt.
4 Scener från New Girl vi aldrig glömmer
Slå på ljud

Alla har vi de där favoritserierna vi återkommer till gång på gång när utbudet känns för tråkigt och vi inte hittar något nytt att titta på. För många av oss är den serien New Girl, den nygamla serien som finns på Netflix, med Zooey Deschanel i huvudrollen.

Kanske är det all extratid hemma som har gjort att många av oss kollar igenom gamla favoritserier mer än vanligt, och en fördel med det är att man märker en del intressanta grejer som man totalt missade när man såg avsnitten den första och andra gången.

När det gäller just New Girl har fansen nämligen upptäckt att en extremt rolig och otippad detalj återkommer i varenda avsnitt - en björn!

Tittare startade en Reddit-tråd

Det var en uppmärksam tittare som först upptäckte detaljen och sedan startade en Reddit-tråd om det, och snabbt började det att välla in fler förslag från andra som också hade upptäckt samma sak.

Den uppenbara referensen är ju att en av karaktärerna i serien, spelad av Josh Gad, kallas för Bearclaw. Andra är lite mer långsökta, även om det är rätt otroligt att samtliga 146 avsnitt sägs innehålla referenser till djuret - antingen i själva dialogen eller som rekvisita.

Karaktären Bearclaw i New Girl (höger).

Björnar i dialog eller som rekvisita

Till exempel kom en tittare med en spaning om att själva ordet björn inte används i avsnitt sju av den första säsongen, men likväl syns en bild på en björn hänga på ett kylskåp i bakgrunden. Och i avsnitt tre av den sjunde säsongen finns det ännu en bild på en björn - som syns som motiv på en flagga inne i den rättssal när Winston vittnar i ett rättsfall.

Den uppmärksamma kan se en bild på en björn på kylskåpet i bakgrunden.

Vissa andra referenser är däremot rejält långsökta. I avsnitt ett av säsong tre kallar Winston sig själv för Winnie the Bish, vilket många fans tror är en nickning till Winnie the Pooh, det vill säga Nalle Puh. Andra uppenbara är dock att Nick, en av karaktärerna i serien, hejar på Chicago Bears, ett amerikanskt fotbollslag.

Ännu en björnreferens i form av en flagga i rättssalen.

Varför manusförfattarna har valt att ta med just en björn i varje avsnitt, eller om det ens är medvetet, har inte avslöjats ännu men i väntan på det fortsätter vi att plöja gamla New Girl-avsnitt i hopp om att hitta egna björnreferenser.

Foto: TT

Källa: Cosmopolitan

LÄS MER:

Testa dina kunskaper i ett quiz om Bridgerton!

Kärlekspar i tv-serier som aldrig borde fått varandra

Tv-serierna du inte vill missa 2021

Relaterade artiklar
Kärlekspar i serier – som aldrig borde fått varandra
Nya serierna du inte vill missa 2021