Artikeln innehåller reklamlänkar

Detaljerna som tar din nyårsfest till nästa nivå

Nu är det bara ett par dagar kvar till nyårsafton. Passa på att investera i detaljer som tar din nyårsfest till nästa nivå.

Ballonger från Lagerhaus (länk till Adtraction) med siffrorna 2,0,1 och 8 (länk till Adtraction) för att fira in det nya året. Läs mer och köp här (länk till Adtraction).

Ingen bar är komplett utan en snygg shaker. Stilrent cocktailkit från Kitchen Craft (länk till Adtraction). Läs mer och köp här (länk till Adtraction).

Lista kvällens drinkar på en trendig menytavla från House Doctor (länk till Adtraction). Perfekt för hemmabaren! Läs mer och köp här (länk till Adtraction).

En uppmaning till gästerna i form av en affisch från Lagerhaus (länk till Adtraction) med texten ”No dancing except on tables”. Läs mer och köp här (länk till Adtraction).

Ingen nyårsfest utan champagne! Stilren stor champagnekylare från Table Top Stories (länk till Apprl) i rostfritt stål. Läs mer och köp här (länk till Apprl).

Drinkvagn från Ellos Home (länk till Ellos) i mässing. Fin inredningsdetalj resterande del av året likaså. Läs mer och köp här (länk till Ellos). Finns även i mer stilren design här (länk till Ellos).

Passa på att köpa matchande glas till budgetpris – om något går sönder. 18 vinglas i olika utföranden från Åhléns (länk till Adtraction) för bara 299 kronor. Läs mer och köp här (länk till Adtraction).

Set med sex skyltar från Lagerhaus (länk till Adtraction) som guidar gästerna dit de ska. Läs mer och köp här (länk till Adtraction).

Ishink från Sagaform (länk till Adtraction) – viktigt för perfekta drinkar. Läs mer och köp här (länk till Adtraction).

Servera trenddrinken moscow mule på rätt sätt! Kopparmuggar från Dorre (länk till Apprl), läs mer och köp här (länk till Apprl).

Popcorn i kartongbägare från Lagerhaus (länk till Adtraction) blir både uppskattat som snacks och ett snyggt inslag. Läs mer och köp här (länk till Adtraction).

Överkurs: dekorera baren med en popcornmaskin från Champion Electronics (länk till Apprl) i retrostil. Läs mer och köp här (länk till Apprl).

Imponera på gästerna med mer avancerade isdrinkar genom att mixa allt i en blender (den här från Philips (länk till Apprl), till exempel). Läs mer och köp här (länk till Apprl).

Ingen bar utan karaff och whisky! Set med två glas från Nachtmann (länk till Apprl). Läs mer och köp här (länk till Apprl).

Snygga sugrör i papper från Clas Ohlson (länk till Adtraction) till drinkarna. Läs mer och köp här (länk till Adtraction).

Artikeln publicerades först på ELLE.