Artikeln innehåller reklamlänkar
Ellos Home hösten 2019

Ellos Homes höstkollektion 2019 är här – se bilderna

Rotting, dova höstfärger och eleganta linjer. Höstens trender och nyheter har landat på Ellos Home. Se de inspirerande bilderna här!

Hösten är i full gång i butikerna och så även hos Ellos Home, där den nya kollektionen för hemmets alla rum lanserats. Höstkollektionen 2019 släpps i fyra etapper med inspirationsbilder från fyra influencers hem. I hemmen blandas deras personliga stil upp med höstnyheter från Ellos Home. Först ut är finlandssvenska Didem Özgün och svenska Emelie Törling följt av Caroline Blomst och danska Funda Cristophersen.

Puff i sammet med dekorsömmar (länk till Ellos), sidobord i mässingsfärg (länk till Ellos) med vas i räfflat glas (länk till Ellos) och sänggavel i rotting (länk till Ellos). Sängen är bäddad med lakan i bomullssatin (länk till Ellos).

Dagbädd i cognacsbrun sammet (länk till Ellos).

Runt soffbord med bordsskiva i tonat glas (länk till Ellos) och kuddfodral i gul sammet med franskant (länk till Ellos)

Piedestal i mässingsfärg (länk till Ellos) och svart stol i skinnimitation (länk till Ellos)

I bilderna från de första två hemmen som lanserats ligger fokus på de två rum som ofta tillsammans utgör hjärtat i hemmet – vardagsrummet och köket. De två rummen är de där vi umgås allra mest i hemmet och vilken som är favoriten kan vara svårt att avgöra. Köket är nämligen inte längre bara till för matlagning. Det är här vi äter och umgås och rummet kan dessutom fungera som hemmakontor.

Taklampa med svängbara armar (länk till Ellos).

Soffa i trä med sits och rygg i rotting (länk till Ellos). På bordet står en dekorationspanter (länk till Ellos), en ljuslykta med mönstrat glas (länk till Ellos) och servetter i linne (länk till Ellos).

Karmstolar i svartbetsad björk med sits och rygg i rotting (länk till Ellos) och stol i senapsgul sammet (länk till Ellos).

På bordet står en vas i blank mässingsfärg (länk till Ellos) och en dekorativ vas i form av en zebra (länk till Ellos)

Höstens kollektion hos Ellos Home bjuder på något för de flesta smaker. Det finns mycket eleganta former och linjer, blanka mässingsdetaljer och mjuka sammetsytor. Naturnära färger, rotting och kontrasterande svarta detaljer bidrar till en tidlös inredningsstil.

Bland hösttrenderna syns senapsgula accenter, dova kulörklickar som rostrött och eklektiska mönster samt accessoarer till hemmet. Den här säsongen är det zebramönstret som är särskilt populärt hos Ellos Home.

Tavla med svartvitt motiv (länk till Ellos) och dagbädd i grå sammet (länk till Ellos)

Golvlampa i rostrött (länk till Ellos) och inglasad tavla med jaguar (länk till Ellos).

Kruka i glaserad keramik (länk till Ellos) och stol i björk och rotting (länk till Ellos).

Skåp med med hyllor i stål och dörrar i glas (länk till Ellos).

Läs mer:

Søstrene Grene öppnar flaggskeppsbutik i Stockholm

H&M utökar möbelsortimentet – se höstens nyheter

7 tips för att inreda snyggt och mysigt i det första hemmet