Estrellas snacksnyheter 2022

Estrellas snacksnyheter 2022

Ja, du läste rätt… 2022 utökar Estrella sitt sortiment med bland annat sötpotatischips! Här är allt vi vet om årets första snacksnyheter.
TV: 10 av världens mest otippade smaker på godis, glass & snacks
1:15

Efter reklamen: TV: 10 av världens mest otippade smaker på godis, glass & snacks

(1:15)

Slå på ljud

Det nya året närmar sig med stormsteg, och årets första snacksnyheter från Estrella har precis presenterats. Vad säg till exempel om två olika varianter av sötpotatischips, eller extra krispiga ostbågar med smak av cheddarost, gräddfil och lök?

Nedan listar vi nyheterna som landar i butik den 17 januari 2022. Vilken blir din favorit?

Nyheter från Estrella 2022

Sötpotatischips Sourcream & Onion och Sötpotatischips Havssalt

Estrella lanserar två olika varianter av sötpotatischip, Sötpotatischips Havssalt samt Sötpotatischips Sourcream & Onion. Båda nyheterna är veganska och beskrivs som ”smakrika med unik krispighet och mycket karaktär”. Förlanseras på Foodora Market den 3:e januari.

BBQ-chips

Grovräfflade chips med en kryddig mix av grillad paprika, lök, tomat och vitlök. Förlanseras på Hemmakväll den 29 december.

Super Crunch Cheddar Sourcream & Onion

Ostbåge med extra krispighet och smak av cheddarost, gräddfil och lök. Ska dessutom innehålla mindre fett än liknande produkter eftersom ostbågarna är ugnsbakade och inte friterade. Kan innehålla spår av jordnötter och gluten.

Linschips Vitlök, Gräslök & Chili

En av de mest uppskattade smakerna på Västkustchips gör nu entré på populära veganska linschips. Kan innehålla spår av mjölk och soja.

Nötmix Mandel Honung & Salt

Estrellas nötmix med smak av honung och salt får en efterlängtad kompis med jordnötter och mandel. Innehåller spår av nötter.

Foto: Estrella

Relaterade artiklar
Nu lanserar Ben & Jerry's kakdeg med smak av salt karamell
Julgodis och säsongsnyheter julen 2021 – allt du behöver till glöggfesten
7 irriterande saker folk gör i matbutiker