Tjej med rosa hår.

Hårfärgen du bör testa 2022 – baserat på ditt stjärntecken

Nytt år och nytt hår? Ja, om stjärnorna får bestämma är 2022 året då du ska testa en ny hårfärg! Se vilken färg som passar just ditt stjärntecken.
Här är hårfärgen du bör testa 2022 – baserat på ditt stjärntecken
3:05

Efter reklamen: Här är hårfärgen du bör testa 2022 – baserat på ditt stjärntecken

(3:05)

Slå på ljud

Sällan funderar vi så mycket på förändring som i början av ett nytt år. Oavsett om det handlar om våra relationer, vår arbetssituation, vårt boende eller vårt utseende. Kanske är du inte redo för en flytt eller känner att alla plan i livet känns stabila och bra.

Men vore det ändå inte lite kul med en förändring? Ett byte av frisyr eller hårfärg är enkelt och kan göra stor skillnad. Om stjärnorna får bestämma så är det 2022 som vi slår slag i saken.

Hårfärgen du bör testa baserat på stjärntecken

Ditt stjärntecken kan faktiskt säga ett och annat om dig. Så även vilken hårfärg du borde testa...

Väduren 21/3-19/4

Den djärva och vågade väduren vill kickstarta det nya året med dunder och brak. Vad passar då bättre än en riktig power-färg som rött? Enligt stjärnorna matchar den riktigt klara och röda färgen vädurens starka och livfulla personlighet perfekt.

Oxen 20/4-20/5

Oxen är som bekant inte så förtjust i förändring, oavsett om de är stora eller små. Men oxen behöver inte göra en markant förändring för att känna förvandling. En toning i ny nyans eller några mörka eller ljusa slingor kommer att räcka för att oxen ska se sig själv i ny skepnad.

Tvillingarna 21/5-20/6

Tvillingen är känd för sin delade personlighet. Därför anser stjärnhimlen att det enda rätta för tvillingen är att även våga anamma det i hårfärgen. Att färga ena sidan av håret i en ton och den andra i en annan är både modernt, coolt och snyggt!

Kräftan 21/6-22/7

Kräftans jordnära behov kommer till uttryck även i hens frisyr. Satsa på en naturligt brun ton, eller vågar du lite mer än så? Ja, då ska du addera körsbärs eller jordgubbsfärgade toner i din naturliga hårfärg.

Lejonet 23/7-22/8

Uppmärksamhet ligger i lejonets natur och hen vill gärna synas och höras. Därför passar det lejonet att göra en drastisk hårförändring. Stjärnhimlen föreslår det totalt motsatta. Om du som lejon är mörkhårig i dag ska du färga håret ljust och tvärtom. Lejonet borde testa att äntra det nya året med en helt ny och markerande hårfärg.

Jungfru 23/8-22/9

Den praktiskt lagda jungfrun föredrar balayage. Då färgas håret med olika intensiteter, oftast med en mörkare hårbotten och sedan gradvis ljusare i längder och toppar. Resultatet blir en underhållsfri färgning med en naturlig utväxt, utan kontraster – perfekt för jungfrun!

Vågen 23/9-22/10

Vågen är nyfiken och har ett öga för skönhet och lyx. För en våg kan beslutet att testa en ny hårfärg vara större än den faktiska nya färgen. Hen borde testa att färga håret i olika nyanser av pastell. Som matchar bra ihop och skapar en mjuk och färgglad frisyr.

Skorpionen 23/10-21-11

Skorpionen gillar intensitet och därför passar det utmärkt att applicera skarpa kontraster i frisyren. Varför inte färga luggen i stark färg eller topparna? Stjärnorna föreslår en mörk frisyr med röda slingor i lugg och toppar. Vågar du testa?

Skytten 22/11-21/12

Skytten är lekfull i sin natur så varför inte addera den egenskapen i frisyren? År 2022 spås de rosa slingorna bli populära. Därför bör skytten testa att färga underhåret i ljusrosa eller markerande toner av färgen. Det kommer att lyfta vilken hårfärg och frisyr som helst!

Stenbocken 22/12-19/1

Den hårt arbetande och projektledande stenbocken har sällan tid för förändring. Men enligt himlavalvet ska hen våga sig på en honeycomb av en varm blond ton under 2022. Tonerna kan både göras mörka och varma eller ljusa och kalla beroende på hur stor förändring stenbocken önskar.

Vattumannen 20/1-18/2

Är excentrisk och energisk vilket även bör avspeglas i val av hårfärg. 2022 är kanske året då vattumannen adderar gröna slingor eller toner i håret. Det för att symbolisera hens oväntade och lekfulla sida.

Fiskarna 19/2-20/3

Tecknet är känt för att vara ett vanedjur. Men under 2022 kommer även fisken att uppleva allt mer lekfullhet. Så även i valet av hårfärg! Våga blanda in en otippad färg i topparna av frisyren. Det skapar en levande och rolig look som symboliserar fiskens 2022.

Foto: TT

Artikelinspiration: Elite Daily

Relaterade artiklar
Här är anledningen till att du inte gillar första dejter – enligt ditt stjärntecken
Här är kändisarna du ska dejta baserat på ditt stjärntecken
Så har du bäst sex enligt ditt stjärntecken