Artikeln innehåller reklamlänkar
Fina Bullet journal

Planera ditt 2021 med en Bullet Journal – 11 fina köptips!

Med en Bullet journal strukturerar du upp ditt liv på ett överskådligt sätt. Vi listar fina bullet journals som organiserar ditt 2021!

Bullet journals har blivit allt populärare de senaste åren och vi förstår varför! En Bullet journal är som en kalender och dagbok i ett, där man både kan få en överblick över viktiga att-göra-listor och samtidigt hålla koll på sina fritidsprojekt eller ens mentala mående. Innehållet i en Bullet journal skräddarsyr du själv och den kan användas till både jobb och fritid. Poängen med en Bullet journal är att det är ett kreativt sätt att både planera dagar, veckor eller år men också att följa upp olika uppgifter, vad som blivit gjort och vad som finns kvar att göra.

Bullet journals blev snabbt en succé

Systemet med bullet journals uppfanns av amerikanske designern Ryder Carroll som själv behövde ett enkelt sätt för att få en överblick över sin vardag och sina projekt. Systemet med Bullet journals lanserades 2013 och blev snabbt en succé på Pinterest, Instagram och Youtube som gjorde systemet lättillgängligt över hela världen.

Skapa din egen Bullet Journal

En bullet journal är ofta handskriven, det finns bullet journals som har förtryckta sidor för olika typer av innehåll. Men en vanlig anteckningsbok där du själv strukturerar upp innehållet funkar också, det finns massor av kreativa idéer och snygga lösningar på hur man kan strukturera upp sin bullet journal själv. Sök på #bulletjournal för att inspireras!

Här listar vi fina förtryckta Bullet journals men även stilrena anteckningsböcker att använda under 2021.

11 fina Bullet journals och anteckningsböcker

Få en överblick över din vardag, ditt mentala mående och din fritid!

Influencern Therese Lindgren är en flitig bullet journalist och har tagit fram en egen variant med titeln Mitt bästa år: En bullet journal för att må bättre. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Skrivbok med mönstrat omslag från Pretty paper med naturvita, otryckta blad. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Rosa Bullet journal från Blank Classic med innehållsförteckning och blanka sidor för bullet journaling. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Anteckningsbok från Paperstyle med svart textilomslag och olinjerade sidor. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Bullet journal av Li Söderberg som skapar struktur och fokuserar på personlig utveckling och mål under året som gått och det kommande året. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Skaparen av Bullet Journal, Ryder Carroll, delar med sig av sina bästa tips på hur man kan organisera sitt liv. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Dotnotes-bok med prickmönstrade sidor där du enkelt kan rita upp din egen kalender, att-göra-listor eller anteckningar. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Bå Bullet journal från Leuchtturm1917 med innehållsförteckning och numrerade sidor och ett elastiskt band runt boken. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Klassisk Moleskin-anteckningsbok där du själv kan strukturera upp din bullet journal. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Blåmönstrad Bullet journal från Blank Classic med numrerade sidor. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Boken Planera för din lycka: en kalender för att hitta rätt fokus i ditt liv av Sanna Sporrong är en bullet journal för det personliga måendet. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Relaterade artiklar
7 starka trender inför 2021 – enligt Pinterest
Bästa böckerna att ge bort i present – 10 läsvärda köp!
Populära primers – från budget till lyx