Artikeln innehåller reklamlänkar
Inred balkongen våren 2019

Fixa stans finaste balkong! 13 trendiga shoppingtips

Snart är det äntligen dags att förbereda för balkongsäsongen 2019. Och det finns många fina trender att plocka favoriter från i vår. Vi har 13 shoppingtips!

I vår får de pulverlackade stålmöblerna sällskap av många galvaniserade ytor i butikerna. Minimalistiska former är fortfarande hett, men också mixade färger och mönster för att skapa en personlig oas. Vi har samlat 13 fina shoppingtips till en mysig balkong eller uteplats:

1. Galvaniserad golvhylla, String

Nu finns Strings tidlösa hyllklassiker i en ny version – perfekt till balkongen. Välj mellan flera olika storlekar, för både golv och vägg.  Finns att köpa här (länk till Adtraction).

2. Smart sittdyna, Garden Glory

Snäckformad dyna som kan vikas dubbel för att bli en bekväm sittplats, eller fästas enkelt på en stol för att skapa en fåtölj till balkongen (eller vardagsrummet). Finns att köpa här i blommigt mönster (länk till Tradedoubler.com)Här finns den att köpa i zebramönstrat (länk till Tradedoubler.com).

3. Designklassiker: Utemöbler, Gärsnäs

Snygga för resten av livet: Bord och stolar i modellen Pia från svenska Gärsnäs är mångas favoriter. Formgivna av Tore Ahlsén. Finns att köpa här (länk till Adtraction).

4. Balkonghylla i förzinkat stål, Ikea

Praktiska och tåliga hyllan Hyllis från Ikea i nytt utförande. Finns att köpa här.

5. Bord med handtag, Hay

DLM är ett snyggt bord med mild färg och ett praktiskt handtag. Förkortningen står för ”don’t leave me” och bordet är formgivet av Thomas Bentzen.  Finns att köpa här (länk till Adtraction).

6. Nätta utemöbler, H&M Home

H&M Home lanserar sina första utemöbler i mars 2019. Stilren design i ek och pulverlackat stål – och nätta nog även för den lilla balkongen. Finns snart att köpa här. (länk till Apprl)

7. Stolar för ute och inne, Hay

Elémentaire är lika nätt som stabil. Stolen är formgiven av Ronan och Erwan Bouroullec och passar lika bra inne som ute. Den ljusgula stolen finns att köpa här. (länk till Adtraction) Den blågrå versionen finns att köpa här (länk till Adtraction). Och Elémentaire i svart finns att köpa här (länk till Adtraction).

8. Soffa i rotting, Ellos home

Tobago är en trendig och tidlös soffa. Mått: 136 centimeter bred och 86 centimeter hög. Finns att köpa här (länk till Ellos).

9. Stilren balkonglåda, SMD

Enkel och snygg balkonglåda i pulverlackat stål. Mått: 100 centimeter. Finns att köpa här (länk till Tradedoubler.com).

10. Blomställning i rotting, Åhléns

Nätt och trendig rottingpiedestal som behöver väderskydd men passar fint på en balkong med tak i sommar. Finns att köpa här (länk till Adtraction).

11. Betongbord, House doctor

Snyggt och stabilt bord till den minimalistiska balkongen. Välj mellan två höjder. Finns att köpa här (länk till Adtraction).

12. Härlig pläd i merinoull, Hay

Smygstarta balkongsäsongen! Hay har många fina plädar i vår. Den här är en riktig humörhöjare i exklusiv merinoull. Design: Scholten & Baijings för Hay. Finns att köpa här (länk till Tradedoubler.com).

13. Grön metallbänk, Jotex

Lättmöblerad, stilren och funktionell bänk i pulverlackat stål. Välj mellan flera färger. Mått: 100 centimeter. Finns att köpa här (länk till Awin.com).

 

Läs mer:

15 fina shoppingtips till läshörnan

Fina blomkrukor – 14 shoppingtips

Steg för steg – så odlar du tomater i kruka lagom till sommaren