Artikeln innehåller reklamlänkar
Balkongfynd

Fixa mysigaste balkongen – fina saker till budgetpris

Äntligen är det dags att inreda balkongen. Med små medel kan du göra den till en riktigt mysig plats. Här är våra bästa budgettips just nu.
1:01

Efter reklamen: Fixa mysigaste balkongen till budgetpris

(1:01)

En balkong kan vara så många olika rum, till exempel en oas full av växter eller en plats för middagar. Det bästa är att det inte behöver kosta så mycket att inreda och få din balkong riktigt mysig. Vi tipsar här om 18 budgetfynd i butik just nu.

18 fina saker till balkongen

1. Hur kul vore det inte med en gunga på balkongen? Den här från Åhléns är ju dessutom snygg! Här kan du köpa den (länk till Adtraction)

2. Åhléns har även fått in den här snygga stolen, som passar perfekt på en mysig balkong. Här kan du köpa den (länk till Adtraction)

3. En blomstege från Lagerhaus, som finns i olika storlekar. Perfekt för dig som vill odla lite örter eller ha lite smultron och jordgubbar på balkongen. Här kan du köpa den (länk till Adtraction)

4. Det blir väldigt mysigt på balkongen om du har växter som hänger från taket eller på väggen. Den här krukan i rotting är riktigt snygg. Här kan du köpa den (länk till Adtraction)

5. Det är både snygg och praktiskt med självbevattningsbubblor i dina krukor på balkongen. Då behöver du inte ha samma koll på vattningen under varma dagar. Den här kommer från H&M Home Här kan du köpa den (länk till Apprl)

6. Söta små apelsinskivor på en ljusslinga från Åhléns. Ger balkongen riktigt mysigt ljus. Här kan du köpa den (länk till Adtraction)

7. Det är alltid bra med en snygg vattenkanna som man gärna kan lämna framme, som en del av inredningen. Som den här från H&M Home, i metall. Här kan du köpa den (länk till Apprl)

8. Göm alla småsaker i denna snygga förvaringskorg från Lagerhaus. Här kan du köpa den (länk till Adtraction)

9. Vem vill inte njuta av solen mot en varm vägg, på till exempel den här snygga träbänken från H&M home. Sen är det bara att ta med den in när vintern kommer. Här kan du köpa den (länk till Apprl)

10. Du kan aldrig ha för mycket snygga avlastningsytor på din balkong. Det här bordet från Åhléns passar perfekt även som blombord. Här kan du köpa det (länk till Adtraction)

11. En mysig balkong behöver många fina krukor. Grönt är vårens trendfärg så varför inte satsa på den här krukan från H&M home? Här kan du köpa den (länk till Apprl)

12. Ge din balkong lite färg med en härlig matta. Det blir även skönt för nakna fötter att gå på. Här kan du köpa den (länk till Adtraction)

13. Vill du inreda en snygg sitthörna på balkongen kan den här stora, runda dynan från Åhléns passa perfekt. Här kan du köpa den (länk till Adtraction)

14. Det här krukfatet från Åhléns fungerar även bra till några större blockljus, för en mysig atmosfär under sommarkvällarna. Här kan du köpa den (länk till Adtraction)

15. En härlig piedestal från Lagerhaus som ger liv åt balkongen, med växter på olika höjder. Här kan du köpa den (länk till Adtraction)

16. En stilren och snygg blomlåda som du kan fästa på ett balkongräcke eller en spaljé, från H&M home. Här kan du köpa den (länk till Apprl)

17. För kyligare stunder är det bra att ha en pläd att krypa in under. Som den här i somrig aprikosfärg från Åhléns. Här kan du köpa den (länk till Adtraction)

18. För en riktigt mysig och slapp tillvaro på balkongen är den här hängstolen från Åhléns perfekt. Här kan du köpa den (länk till Adtraction)

LÄS MER:

Mycket tid hemma? 11 roliga sexleksaker att fördriva tiden med

Rensa, städa, fixa! 13 saker du kan göra hemma under karantän

Loungewear: Fina och mjuka set till hemmakvällen