Pernilla och Bianca i tidiga 20-årsåldern

18 bilder på Bianca och Pernilla när de var lika gamla

Vi kikar på ett gäng bilder från när Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso var små, under tonåren och i början av karriären!
Bianca Ingrossos stilresa genom åren
0:39

Efter reklamen: Bianca Ingrossos stilresa genom åren

(0:39)

Slå på ljud

Pernilla Wahlgren föddes på julafton, den 24 december 1967 och Bianca Ingrosso kom till världen dagen före nyårsafton, den 30 december 1994. Både Pernilla och Bianca är födda rakt i offentligheten och rampljuset, och även om det inte dokumenterades på samma sätt då som det gör idag, så finns det en del bilder på dem båda om man rotar riktigt långt bak i arkiven – och det är SÅ kul att jämföra! (Bianca till vänster och Pernilla till höger, om det skulle vara oklart…).

Bilder på Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren som barn

Ok, inte riktigt samma ålder, men Bianca som bebis 1995 och Pernilla som lär sig gå 1969.

Två små tjejer i 3-4 -årsåldern tillsammans med sina mammor. Och ja, här har vi faktiskt Pernilla som nyfödd också, på bilden som de håller i famnen!

I 12-årsålders börjar de båda tjejerna synas lite mer i offentligheten. Bianca på en plåtning och Pernilla på scen i musikalen Annie. Visst är de lika här?

Bilden på Pernilla har lite oklart årtal, men utifrån andra bilder gissar vi att hon kan vara cirka 15 år? På bilden som är från 2008 ska Bianca snart fylla 14 år.

1985 slår Pernilla som 17-åring igenom med dunder och brak i Melodifestivalen. Bianca är 18 år och går på premiär.

2015 har Bianca fyllt 20 år och minglar vant i Stockholms nattliv. I samma ålder turnerade mamma Pernilla land och rike runt och var redan tillsammans med Biancas pappa, dansaren Emilio Ingrosso.

2016 gick Bianca till final i Let's Dance. Mamma Pernilla var i samma ålder gravid med första barnet Oliver, som föds 30 december 1989 (jepp – samma dag som Bianca!).

2017 har Wahlgrens Värld precis haft premiär och Bianca tar emot pris på Elle-galan för "Årets look." 1991 var mamma Pernilla med i Mello och gjorde succé i musikalen Grease.

Och i 25-årsåldern är Pernilla och Bianca stundtals väldigt lika!

Foto: TT

Relaterade artiklar
Bianca Ingrosso berättar detaljer om nya lägenheten
10 kändismammor och deras döttrar – när de är lika gamla
Bianca Ingrossos karriärresa: Från starten till idag