gb glassnyheter 2017

GB:s glassnyheter för 2017 är här – så smakar de

Nu har GB släppt sina glassnyheter för 2017. I år utökas det laktos- och glutenfria sortimentet och en ny Magnum-glass gör entré.

Ett säkert vårtecken är att GB släpper sina glassnyheter – och 2017 är ingen skillnad. Nu har de äntligen avslöjat vilka nya glassar som gör entré i frysboxen i vår och smaker som kokos, lakrits, mint och choklad står i fokus. Dessutom finns en nyhet för laktos- och glutenintoleranta.

Hela listan: GB:s glassnyheter 2017

… och vad vi tycker om dem.
Klicka in i bildspelet här nedanför och hitta din nya favorit!

GB har släppt sina glassnyheter 2017.

Choice Vanilla ChocolateEn ny favoritglass för dig som vill äta veganskt, glutenfritt, laktosfritt. God och enkel med vaniljglass och chokladöverdrag.

Magnum double coconutÄlskar du kokos så har vi hittat glassen för dig. Nirvana. Det slutgiltiga målet. Här har du en kokosglass med extra allt.

Magnum double raspberryMagnum bjuder på tre glassnyheter inför våren och sommaren 2017. Den tredje i raden är hallonglass doppad i Magnum-choklad. Inte en succé, men den går ner.

Daim lakritsSveriges kanske allra mest populära glasstrut har uppdaterats med lakrits. Och nej, det var ingen hit. Lakritssmaken tar över och Daimen får stå åt sidan. För lakritsfantasten är den dock en given succé.

MinionerEh. Barnglass. Inte vår grej. Och på riktigt ser den inte ut som på bilden.

 Solero strawberry smoothieHello, sommarglass! En svalkande Solero-klassiker i ny tappning. Helt perfekt en lat dag på stranden – och kalorisnål är den också.

Magnum cookie crumbleHär har vi en riktig vattendelare. Det är en efterättsglass som är väldigt matig – inte särskilt svalkande i hettan med andra ord. Men god? Absolut.

 Mintchoklad drömEn välkommen favorit för alla laktosintoleranta – mintglassen är nämligen laktosfri. Struten har choklad i mitten och håller en jämn balans mellan friskt och gräddigt.

Foto: GB