Glitter Fisk Gold och Diamond drinkmix

Veganskt och glittrigt – Fisks nya drinkmix passar alla

Vad sägs om en cocktail som smakar fläder, lime och tropisk frukt, och dessutom glittrar i solen? Det finns två otroligt fina drinkmixers som har allt DET. Och vi hade ingen aning.

Solen tittar fram – eller kanske inte. Men vi vill ändå ha någonting riktigt festligt i glaset! Danska sprittillverkaren United Drinks har två produkter på Systembolagets hyllor som bådar gott inför nästa fest.


Så smakar Glitter Fisk Gold och Diamond

glitter fisk

Blanda snyggaste drinken med glittrig sprit.

Det är United Drinks varumärke Fisk som finns i två superglittriga smaker: Glitter Fisk Gold och Glitter Fisk Diamond. De släpptes i fjol och lagom till sommarens soldränkta bjudningar har vi upptäckt produkterna. Hey, bättre sent än aldrig!

Glitter Fisk Gold smakar tropiska frukter, Glitter Fisk Diamond smakar fläder och lime. Smaken på bägge beskrivs som ”mycket söt” på Systembolagets hemsida.


Blanda veganvänliga drinkar

Båda smakerna är veganska och har en alkoholhalt på 15 procent. De säljs i 70 cl stora flaskor och kostar 189 kronor styck. De passa som ingrediens i drinkar eller som de är i form av shots.

På Fisks Instagram finns en rad tips på drinkrecept där glittret ingår. Till exempel fredagsdrinken tropical bulls eye som innehåller 5 cl Glitter Fisk Gold, 10 cl ginger ale, 2 cl ljus rom, is och lime – åh, ja tack!

Glitter Fisk följer en tydlig trend av skojiga påhitt från alkoholproducenter. Sedan tidigare finns det glittrigt öl, vin och gin från Unicorn Tears, blått vin från Gik och blå prosecco från Fratelli Saraceni, för att inte tala om alkoglass och frozen cider. Vad blir nästa nyhet, tro?

Foto: United Drinks

LÄS MER:

Unicorn Farts – det glittrigaste och fruktigaste ölet 2020

Unicorn Tears Gin finns på riktigt och vi vet var du kan köpa det

Nu finns ett glittrigt knallrosa vin – med en katt på flaskan