Glöm chokladen! Årets bästa nyhet är en julkalender – med prosecco

Glöm chokladen! Årets bästa nyhet är en julkalender – med prosecco

Kanske känns julen långt borta men det går fortare än du tror. Och i år kan du hoppa chokladjulkalendern. Det finns nämligen en proseccojulkalender och vi måste ha en.

Ja, det är bara september och det känns väldigt långt till snö, tomtar och glögg. Men julnyheterna kommer tidigare varje år och nu kan mycket väl årets bästa nyhet redan vara släppt.

Vill du hellre ha en beautykalender? Här hittar du 2017 års adventskalendrar med skönhet bakom luckorna

Har du alltid älskat din chokladjulkalender? Släng den. I år blir det all in bubbel för nu lanseras proseccojulkalendern vi alla har drömt om, det uppger Cosmopolitan.


Kalendern, som kommer från The Pip Stop, ser i mångt och mycket ut som en vanlig adventskalender. Men istället för choklad (eller något annat tråkigt) gömmer sig en flaska med 20 cl bubbel.

Läs också: Fixa somrig drink med vattenmelon och prosecco

Allt från prosecco och cava till sparkling pinot noir och rosé från märken som Gancia, Jacobs Creek, Freixenet, Galanti och Bottega Gold finns redo att drickas. Och när du når julafton väntar såklart en extra treat. Där finns nämligen inget mindre än en flaska riktigt fint Laurent-Perrier-champagne.

Vad säger ni? Är detta det bästa ni hört i år?

Foto: The Pip Stop, IBL/Shutterstock