Vi har hittat en uppblåsbar regnbåge – för hela gänget

Trodde du att du hade allt till sommaren? Tänk om.

Först kom uppblåsbara flamingos du kunde glida runt på i poolen. Sedan gick vi steget längre och hittade en gigantisk uppblåsbar enhörning. Och nu är nästa grej här.


Får plats med 6 personer

Vad säger du om en megastor, uppblåsbar regnbåge där hela ditt gäng får plats? Flotten som går under namnet Giant Rainbow Cloud Island är kanske inte en ö men nog en nära på – eftersom sex vuxna gott och väl får plats i den.

I flotten finns dessutom sex dryckeshållare, en inbyggd kylväska och en liten avsats så ni enkelt kan ta ett dopp i det blå. Därtill kan ni släppa in vatten på flottens golv och skönt svalka fötterna under heta sommardagar. Flotten är därtill gjord av enbart miljövänliga material och blåses upp på under 10 minuter med den medföljande pumpen.

– Vi ville skapa den största, lyxigaste, snyggaste och mest högkvalitativa, flytande ö-flotten någonsin, säger Celeste Barrett, som är en av grundarna till företaget Funboy som ligger bakom flotten.


Inte så billig

Blir du sugen? Då är det nog bra att du får veta att flotten (chockerande nog!) inte är gratis. Goa 3 400 kronor behöver du hosta upp om du vill köpa den och för att få den till Sverige behöver du ha en adress till USA den kan gå via. Inte helt smidigt med andra ord.

Foto: Funboy