saker göra när man har tråkigt

14 tips som gör din helg till den bästa någonsin

Vill du ha tips på saker att göra när du har tråkigt? CHIC listar 12 tips som gör din helg till den bästa någonsin – med dig själv i fokus.

Har du inget att göra i helgen? Lugn, det kan vara det bästa som har hänt dig någonsin. Baaam har sammanställt 12 tips som gör din helg till den bästa någonsin, och självklart är du själv i fokus. Stressa ner, ha kul och njut av dina lediga dagar.

Läs även:
Så lyckas du öka motivationen på jobbet igen
Så varvar du ner efter en stressig jobbvecka
Sex appar som ska hjälpa mot stress

Klicka in i bildspelet här och få receptet på en grym helg!

Klicka vidare och kicka igång din bästa helg någonsin!

Kickstarta helgen med en mysig långfrukost framför tv:n eller med morgontidningen för att sätta ribban för en lugn och skön helg.

Naturen har en lugnande effekt. Passa på att ta en lång promenad i skogen med din favoritpodcast i lurarna. Träning och mindfulness i ett!

Finns det något härligare än att snacka strunt med väninnorna över en lunch med ett glas vin i högsta hugg? Skvallra loss och glöm allt som har med jobb och vardag att göra.

Tycker du att du aldrig har tid att läsa? Se till att skaffa dig tid och botanisera i en bokhandel bland höstens alla nyheter.

Passa på att fylla på garderoben inför en ny säsong. Börja med att rensa ur gamla plagg att sälja på nätet för att sen få unna dig nya ting att njuta av.

Om jobbmejlen stör dig ett stup i kvarten kan det vara läge att faktiskt vila från den. Stäng av och checka ut helt och hållet för en gångs skull. Din helg kommer att bli så mycket bättre.

Avsluta helgen med att sätta ramar för vad du ska göra nästa vecka för att inte överväldigas av en massa måsten på måndag morgon.

Foto: Mondadori