Ellery beach House, Djäknesundet och landsort fyr

77 semestertips sommaren 2021 – drömresmål för hemestern

Stränder med utlandskänsla, beachhotell, mysiga B&B, fantastiska naturupplevelser och bästa vandringslederna – här är sommarens maffigaste hemesterguide!
Upplev 6 svenska semesterpärlor i sommar
2:50

Efter reklamen: Upplev 6 svenska semesterpärlor i sommar

(2:50)

Slå på ljud

Det blir ännu en sommar i Sverige för de flesta av oss. Och kollar man in den här listan på svenska guldkorn inser man att det är en riktig vinstlott! Här har vi samlat några av våra allra bästa tips i sommar-Sverige:

Svenska stränder med utlandskänsla

Visste du att även Sverige bjuder på vita puderstränder, turkosgröna kalkbrott och kristallklara, aquablåa vikar? Kolla in de här helt otroliga badplatserna runt om i landet!

9 helt magiska badplatser i Sverige

Sveriges bästa beachhotell

Även om man förmodligen inte kan, eller vill åka utomlands i sommar, kan det vara härligt att boosta semesterkänslan lite med pool, glassig loungekänsla, god mat och närhet till havet. Var hittar man det bäst? På ett av landets alla sköna strandhotell så klart!

Maxa semesterkänslan på Sveriges bästa beachhotell

Mysiga B&B och utflyktsmål i Skåne

Letar du efter ett lantligt boende i Skåne som har både stilfull design och personlig charm? Här tipsar vi om tio mysiga gårdshotell, boutiquehotell och Bed and Breakfasts – perfekta för en weekend.

10 mysiga gårdshotell och boutiquehotell i Skåne

Gotlands pärlor

Sand eller sten, raukar eller citypuls – Gotlands stränder har allt! Och du har aldrig långt till en strand när du är på Gotland. Här är 14 stränder att breda ut handduken på i sommar.

14 härliga stränder och utflyktsmål på Gotland

Skärgårdsguide – härliga öar

Lockar öliv och skärgård i sommar? Här tipsar vi om magiska öar och vad som är grejen med var och en av dem: Från krogliv till vita sandstränder.

12 öar utanför Stockholm som du inte vill missa

Vandra med guldkant

Är du sugen på att vandra några dagar i sommar, men vill slippa släpa på tung packning och istället mötas av en skön säng, god mat och lite extra lyx när du kommer fram? Här hittar du tips på fina vandringsleder och boende med stil i närheten.

20 tips på fina vandringsleder med guldkant på mat och övernattning

Sveriges bästa naturupplevelser

Sverige är fullt av häpnadsväckande platser och storslagna naturupplevelser, från Kungsleden i Lappland till Digerhuvud på Gotland.

9 storslagna naturupplevelser i Sverige

Foto: TT/Respektive resmål/Instagram

Relaterade artiklar
10 tips på en lyckad budgetsemester i sommar
Apparna som gör din semester i Sverige till en upplevelse