Genomskinligt pussel från Etsy

Har du bra tålamod? Nu finns ett genomskinligt pussel

Är du en pusselmästare? Här kommer isåfall något att bita i. Ett pussel utan motiv där alla bitar är genomskinliga.
10 av världens absolut svåraste pussel
Slå på ljud

Vissa är otroligt bra på att lägga pussel. Det är som att de inte gjort annat. På tre sekunder har de hunnit hitta hörnen bland 1000 bitar och är redan igång med att bygga ramen. Bitar kategoriseras efter färger och ibland kan man undra om detta är en trivial aktivitet för dessa människor eller om de mer ser det som ännu ett projektledarjobb. Hur det ligger till ska jag låta vara osagt.

Oavsett kan dessa människor nu för första gången ha stött på patrull. Det finns nämligen ett pussel utan motiv. Eller ja, motivet blir ditt bord, eller ytan du väljer att bygga det på. Alla bitar är nämligen genomskinliga.


Det genomskinliga pusslet finns på Etsy

Pusslet säljs på pysselsajten Etsy och finns i olika svårighetsgrader. Det lättaste med namnet Easy har bara nio bitar medan det som heter Okay har 25 bitar. Hard har 49 bitar och det svåraste, Crazy, har 144 stycken. I takt med att svårighetsgraden ökar blir bitarnas storlek mindre.


Så låter recensionerna av det genomskinliga pusslet

Men vad tycker de som köpt pusslet om det då? Att döma av recensionerna på Etsy är det mycket svårare än det först verkar att lägga ett genomskinligt pussel.

”Min man slog vad med mig om att han kunde bygga ihop pusslet på en timme. Han älskar utmaningar och är bra på dem. Men istället för en timme tog det tre”, skriver en användare (låt oss hoppas att denna recension inte gäller pusslet med 9 bitar).

”Jag kryssade i att jag älskar det. Men sanningen är att jag hatar det. OMG, vad svårt. Det tar sån tid att försöka lista ut vilken bit som kan passa, men att sedan vända den runt, upp och ned, runt igen. Det tog mig ungefär 8 timmar att göra klart det som är 12 x 12. Ge detta till någon du älskar/hatar”, skriver en annan.

”Jag hade kul och nu har jag ett underbart verk att skryta om”, skriver en tredje.

Läs mer:

5 saker du inte visste om Tiger King på Netflix

Trött på nyheter? Här är 10 gamla tv-serier som fortfarande är bra

Dumles nya smak får oss att längta efter sommaren