Artikeln innehåller reklamlänkar
Här kan du bo under en sten för 50 kronor natten

Här kan du bo under en sten för 50 kronor natten

Är du som många andra trött på 2020? Nu kan du hyra boende under en sten. Här är bilderna från grottan som stänger omvärlden ute.

2020 har varit ett minst sagt märkligt och uttömmande år för många runt om i världen. Vi har konstant matats av nyheter om pandemier, protester, presidentval och klimatkriser. Flera av oss har dessutom befunnit sig mitt i stormens öga. Det är inte konstigt att många helst av allt vill spola fram tiden till 2021.

8 HÄRLIGA SPA STRAX UTANFÖR STOCKHOLM
Slå på ljud

Hyr boende under en sten

Därför kan det nu komma som en tröst att det faktiskt är fysiskt möjligt att gå och lägga sig under en sten. På Hotels.com (länk till Hotels.com) kan man nu hyra boendet ”Under a rock” (översatt till ”under en sten”) i Farmington, USA. På grund av corona kommer det antagligen dröja innan vi kan åka dit på riktigt, men man kan alltid drömma sig bort fram tills det är fritt fram att resa igen. Spana in bilderna nedan och dagdröm dig dit:

Bilder från den inredda grottan

Boendet ligger mitt ute i ingenstans, perfekt för den som vill koppla bort sig från allt. Man kommer dit med bil, och parkering finns utanför. Grottan ligger 15 meter under jorden och har både kök, diskmaskin, badrum med jacuzzi och tvättmaskin – allt man behöver helt enkelt.

Kök med diskho

Köket är litet, men har allt man behöver som spis, kyl och frys och diskmaskin.

En grotta med soffa och säng och lampor i

I soffan kan man ligga och slappa, spela spel eller bara umgås. Gör allt utom att vara uppkopplad till världen utanför.

En säng med rött överkast i en grotta

Ett mysigt sovrum för en eller två personer.

Boende av sten

Trots att det är en grotta så finns det gott om plats och är högt till tak.

Koppla bort dig från sociala medier

Av säkerhetsskäl så finns det täckning för mobil och internet nere i grottan, men det är rekommenderat att stänga av allt sådant i den mån det går. Tröttnar man på att hänga under jorden kan man alltid ta sig upp och ta en promenad i något av de fina spåren som finns alldeles utanför. I boendet ingår också en terass och en grill så om vädret tillåter kan man ta en grillkväll och se på den fantastiska utsikten.

öken och berg

Tar man sig upp ur grottan finns det en otrolig utsikt att njuta av.

Hur bokar jag Under a rock?

Allt bokas på Hotels.com. Den 2 till 7 november kommer boendet endast att kosta 50 kronor natten. Detta på grund av att det amerikanska presidentvalet äger rum då och företaget vill att folk ska ha en möjlighet att varva ned så fort de har röstat. Erbjudandet blev dock så populärt att Hotels.com har hintat om att det eventuellt kommer att dyka upp liknande erbjudanden framöver. Håll utkik!

Foto: Hotels.com

LÄS MER

Checka in på landet – 5 tips på mysiga gårdar att hyra i höst

5 mysiga span perfekta att besöka på hösten

Gina Tricot lanserar inredningskollektion – se den här