hm home kalmar

Bekräftat: H&M Home öppnar en ny butik i Kalmar

H&M Home expanderar just nu stort i Sverige. Och nu är det bekräftat att det är Kalmar som är näst ut på tur att få ta del av kedjans inredningssortiment.

H&M Home har öppnat butiker på flera nya platser i Sverige det senaste året och Baaam har tidigare skrivit om att budgetkedjan vill öppna i Kalmar. Enligt 24Kalmar övervägde då H&M Home att slå upp portarna till en ny jättebutik i Baronen köpcentrum.

hm home butik sverige

H&M Home öppnar flera nya butiker i Sverige.

– Vi kommenterar inte rykten, det är en policy vi har. Det jag kan säga är att H&M Home har växt mycket de senaste åren och att Kalmar är en intressant ort, sa då Johanna Dahl, presskontakt på H&M, till sajten.

Nu står det dock klart att ryktet stämmer. Det uppger Baromenten som rapporterar att flera källor bekräftar H&M homes etablering i Baronen. Butiken kommer vara 2 500 kvadratmeter stor och enligt källor till tidningen kommer H&M lämna sina befintliga lokaler i Kvastenhuset, för att flytta in med H&M Home i Baronen.

H&M Home startades 2009 och idag har runt 20 svenska butiker konceptet. Under 2017 och 2018 kommer bland annat Borlänge, Malmö, Södertälje och Kristianstad få större eller nya butiker med inredningssortimentet. Nyligen släppte H&M även nyheten att en butik öppnar i Växjö. H&M Home finns även tillgängliga online.

Psst! Spana in vårens nyheter från H&M Home i bildspelet här nedanför och inspireras!

Läs även:
Topplista: Världens bästa hotell
Åtta smarta knep för att bli uppgraderad på hotell
Zara Home öppnar sin tredje butik i Sverige

Foto: H&M Home