13 Hollywoodkändisar som är grannar

13 Hollywoodkändisar som är grannar

Vad sägs som att låna toapapper av Jimmy Kimmel eller bli räddad av Gwyneth Paltrow på självaste Thanksgiving? Här är Hollywoodkändisarna som kan vinka till varandra över häcken!
Här är 11 kändisar som bor granne med andra kändisar
1:28

Efter reklamen: Här är 11 kändisar som bor granne med andra kändisar

(1:28)

Slå på ljud

I Sverige tycks många ha någon slags fobi för att möta grannarna i trapphuset. När grannen kommer – då stänger vi dörren! Eller ännu värre är det om vi skulle behöva byta ord med grannparet när soporna ska slängas. Men en del Hollywoodkändisar har turen att ha andra snälla kändisar till granne. Fråga bara Meryl Streep när hennes ugn slutade fungera och Gwyneth Paltrow kom till undsättning!

Här är listan på 13 Hollywoodkändisar som bor grannar med varandra.

Khloé Kardashian bor granne med Kris Jenner

Tidigare har Kris Jenner bott ett stenkast från dottern Kim Kardashian, men nu har hon bytt dotter till granne! Kris och Khloé håller i detta nu på att bygga ett varsitt hus – på samma tomt! Men husbygget har inte gått helt smärtfritt. Efter en del problem med byggherren som ansvarade för de två husen (och lurade Khloé och Kris på miljontals kronor), stod bygget stilla i flera månader. Till Khloé Kardashian och Kris Jenners stora lycka har de nu fått tillbaka rättigheterna för husen.

Meghan Markle och prins Harry bor granne med Oprah

I juli förra året hittade Meghan Markle och prins Harry äntligen hem! Flyttlasset gick till en villa värd 14,7 miljoner dollar i Montecito, utanför Santa Barbara. I den omtalade intervjun som paret gjorde med Oprah kom det också fram att Meghan och Harry bor på samma gata som Oprah!

Orlando Bloom och Katy Perry bor granne med Meghan Markle och prins Harry

Oprah är inte den enda som kan låna mjölk av prins Harry och Meghan Markle! Även Katy Perry och Orlando Bloom bor på samma gata som paret. Området är verkligen kändistätt, för även Ellen DeGeneres, Chris Pratt och Ariana Grande (för att nämna några) bor innanför grindarna i området i Montecito.

Hugh Grant bor granne med Elizabeth Hurley

Hugh Grant och Elizabeth Hurley var tillsammans i 13 år, mellan år 1997 och 2000. Men Grant och Hurley har varit bästa vänner sedan det tog slut. Hugh Grant är till och med gudfar till Elizabeth Hurleys dotter, och Elizabeth är gudmor till en av Hughs barn. Och som om inte det vore nog. Vännerna bor dessutom grannar i London!

Meryl Streep Bor granne med Gwyneth Paltrow

Det är inte allt för ovanligt att Hollywoodkändisarna har flera boenden. Både Meryl Streep och Gwyneth Paltrow har till exempel boenden i Kalifornien och i New York. I New York bor stjärnorna i samma lägenhetsbyggnad och faktum är att Gwyneth en gång räddade Meryl från en Thanksgiving-katastrof!

"Jag hade en riktig Thanksgiving disaster för att min ugn inte fungerade. Jag hatar min ugn!", säger Meryl Streep i en intervju med Live with Kelly and Ryan. "Jag mejlade henne. Hon var inte hemma så jag gick över dit och gjorde all mat i hennes ugn.", fortsätter hon.

Jimmy Kimmel bor granne med Dakota Johnson

Under pandemin fick många skaffa hemmakontor – så även talkshow-stjärnan Jimmy Kimmel och istället för att ha gäster i studion fick intervjuerna ske över zoom. Men när Dakota Johnson skulle gästa programmet, då var det bara att sticka huvudet över häcken. Jimmy Kimmel och Dakota Johnson bor nämligen precis bredvid varandra, vilket det såklart skämtades om i programmet. Jimmy Kimmel erbjöd bland annat både toapapper och mat till Dakota.

Foto: TT, skärmdump Jimmy Kimmel Live!

Relaterade artiklar
9 kändisars sjukt (!) otippade intressen
Kendall Jenner och 7 andra kändisar som lämnat sociala medier
Svenska skådespelare i samma ålder – och vi blir riktigt förvirrade