Horoskop april 2021 – Månadshoroskop

Månadshoroskop april 2021: Så blir april för ditt stjärntecken

Är det i april din karriär tar fart? Eller behöver du fatta ett beslut om din relation? Vår astrolog har studerat stjärnorna och vet hur april 2021 blir för ditt stjärntecken.
1:54

Efter reklamen: Så vill du ha sex – enligt ditt stjärntecken

(1:54)

Dags för en ny månad och nya möjligheter! Vad står skrivet i stjärnorna för just ditt stjärntecken under april månad?

Så blir april 2021 för ditt stjärntecken

Baaams horoskopbloggare Nathalie Bram har gått igenom hur april 2021 kommer att bli för just dig och vet allt om hur din karriär, dina relationer och din personliga utveckling kan påverkas av vad som sker på himlavalvet.


Väduren 21/3-19/4

Karriär: Du vet precis hur du ska använda din styrka och vilken insats som krävs av dig för att nå dina mål. Just nu har du ett litet övertag och du är faktiskt den som får pusha andra. En tydlig strategi blir användbar i slutet på månaden. Sätt upp mindre delmål och bli påmind om dina resultat.

Relationer: Det är hur du känner dig inombords som speglar dina relationer den här månaden. Du plockar fram en version av dig som ingen kan motstå. Såhär funkar det, när du tillåter dig att följa dina egna impulser bidrar du till en magisk stämning vilket leder till att du får det du vill ha. I slutet på april är du mer peppad på att ha någon nära dig.

Personligt: April är början på ett nytt kapitel i ditt liv. Du tänker i nya riktningar och månadens fullmåne får dig att släppa gamla mönster som inte tar dig dit du vill. Satsa på det du själv tror på, oavsett alla vänliga tips och råd från andra människor. Nu ska du köra på din grej. Låt känslorna komma till ytan och säg sedan bye bye.


Oxen 20/4-21/5

Karriär: Du har en on och en off-knapp eftersom du väldigt gärna vill bli klar med det som ligger framför dig. Å andra sidan behöver du lära dig att sätta gränser. Mars i ditt andra hus gör dig redo för att möta utmaningar men din kropp ber dig att lyssna på signaler. Ta inte på dig uppdrag för att vara duktig inför någon annan.

Relationer: Låt dig uppleva känslor till fullo i början på månaden. Du kommer vara glad och känna dig stolt när du uttrycker dig hjärtligt och utan filter. Venus träder in i ditt tecken och förnyar ditt självförtroende. Var öppen för det som kommer även om det varit tufft att lämna något bakom dig. Våren börjar på riktigt nu och du får en möjlighet att break free.

Personligt: Du kan behöva gräva fram nya mönster i dina relationer och avsluta det som inte alls funkat. April ger dig utrymme att skala av och plocka bort all onödig energi. Bär inte runt på skit, släpp det. Allt från prylar till människor, bara ge upp! Något drömlikt väntar när du slåss för de saker som betyder något för dig.


Tvillingarna 22/5-21/6

Karriär: För att du ska komma framåt och känna att saker förändras till det bättre måste även du kliva utanför din komfortzon. Det är aldrig försent att prova på något pilotprojekt eller vara den som kläcker en fräck idé. Online händer det mesta nu så kolla upp hur andra har gjort inom sin bransch/plugg. Inspo finns att hämta från alla möjliga håll.

Relationer: Du håller en avslappnad ton mot din älskling/lover och du trivs med att testa något nytt och kanske lite galet. Det håller energin levande. I mitten på april är det läge att experimentera med att vara mer sårbar. Om du tidigare upplevt en sorg kring en relation kan det vara hög tid att bearbeta det nu. En perfekt tajming för att grotta i känslor som legat under ytan.

Personligt: Du kan stöta på utmaningar som har med dig själv att göra, ett beteende, något du undvikit eller valt att avstå ifrån av olika skäl. Nu är det bara att kavla upp ärmarna och göra det ändå. Det handlar om ditt välmående och dina drömmar. April sätter fart på det som du längtar efter. Det är värt att fira. Se till att be ready.


Kräftan 22/6-22/7

Karriär: ”Det går bra nu” kanske är vad folk kommenterar när de ser dig. Du har höga ambitioner och ett driv som ingen annan. Om du varit osäker på vad framtiden ska erbjuda dig är april en månad där det blir glasklart. Du kan ha fått byta spår och du kommer få tänka om i vissa lägen men nu vet du vad du har att spela med. Håll en öppen plan och bryt när det inte känns okej.

Relationer: Sanningen är den att du inte riktigt tar dig tid till dina relationer när månaden kickar igång. En flirt på jobbet/i skolan kan hinnas med och bli oväntat hett. Du har en tendens att tröttna om det inte sker variation nu dessutom. Dra med din älskling/lover på en ny aktivitet, spela ett nytt spel eller utmana varandra med intressanta frågor. Stimulans får igång dig.

Personligt: Du har varit busy och låtit andra saker få stå åt sidan. I slutet på månaden väcker fullmånen dina lekfulla känslor till liv igen. Nu möter du situationer med entusiasm och även en romans kan börja ta fart. Lägg fokus på allt det där som gör dig barnsligt lycklig. Att få utlopp för din kreativitet gör dig salig.


Lejonet 23/7-22/8

Karriär: Allt som du kan förverkliga i ditt huvud kan du även göra IRL, eller hur? Det finns inga begränsningar hos dig och du kommer bli så uppskattad för det. Satsa på en utbildning, gå en kurs, starta ditt egna företag eller sök det där jobbet som du tror är omöjligt att få. Du har flow och särskilt när du kastar dig ut för att göra de grejer du tror på.

Relationer: En del av dig vill rusa in i något nytt eller göra vissa framsteg utan att tänka efter. Du är så taggad på att skaka av dig allt som varit trasigt och bara svepas med vinden. I slutet på april kommer du vara tacksam över att du ändå bromsat dig själv eftersom saker bli mer klart. Du vill ha något att bygga på. Är du där nu att du vill ge allt?

Personligt: Känslor som du tryckt undan vill få plats hos dig när fullmånen blossar upp i slutet på månaden. Någon i din familj kan behöva ditt support eller så söker du det i någon som står dig nära. Du får en chans att packa upp ditt bagage och avgöra om det är värt att du fortsätter dra runt på det eller om det ska få ett slut, en gång för alla.


Jungfrun 23/8-22/9

Karriär: Det är först i mitten av april som du börjar engagera dig i dina framtidsutsikter och då gör du det med all kraft. Innan dess grottar du mer eller mindre ner dig i det som är specifikt och som intresserar dig även personligen. Någon kan visa vägen för dig, ta dig under sina vingar eller så uppmärksammar du själv ett tydligt tecken.

Relationer: I början av månaden har du inget annat på agendan än att öppna upp för mötet mellan dig och din soulmate. Du är intensiv, nästan så att du ställer krav som blir svåra att leva upp till. Din längtan efter frihet kikar dock fram och du får aptit efter action och allt som stavas äventyr. Någon som du inte får kläm på kan trigga dig och du ger inte upp i första taget.

Personligt: Du blir medveten om hur du pratar till dig själv, åt vilket håll dina tankar går och vad som rentav suger din energi. Här kan du jobba med ditt mindset, the law of attraction lika så. Det är dags att inta en snällare inställning till både dig själv men också till andra. Ingen vill dig illa, lita på det. Möt livet med ödmjukhet och med värme.


Vågen 23/9-22/10

Karriär: April är en månad som kan ta dig snabbt framåt, speciellt om du söker en partner in crime eller är beroende av andra samarbeten. Det lossnar för dig och du bygger broar mellan dig och viktiga personer. Trots din vilja att kompromissa är det till din fördel om du berättar även dina förväntningar. Din charm är värt en hel del så va taktisk.

Relationer: Det finns dynamik i dina relationer och det finns en ömsesidig strävan om att dra åt samma håll. Om något varit oklart har du bra tajming för att lösa det nu. Dina känslor kommer att intensifieras och du får se upp för att i onödan bära runt på känslor som inte alls är relevanta. Du skapar i ditt eget huvud. Ge dig istället hän och njut av passionen.

Personligt: Du kommer ta en närmare titt på din budget och om du nu har ett mål med ditt sparande lär du börja dra i handbromsen. Mät inte ditt egenvärde i vad du har, vad du tjänar eller presterar. Det är läge att plocka fram de verktyg som gör att du känner dig bra oavsett. Avsluta månaden med att unna dig något som du älskar. Tänk enkelt, ett bad eller hämtmat kanske.


Skorpionen 23/10-22/11

Karriär: Va snäll mot dig själv och sänk de krav som du själv satt upp, alldeles för högt. Nu är en svinbra period för att be om support och för att få kloka tips från dina kollegor/pluggpolare. Du har en standard som du vill leva upp till men allt handlar inte om att se småsaker utan om helheten och det gör du om någon.

Relationer: Number one på din lista just nu ligger inget sämre än self-love. Du ”tar hand” om andra betydligt bättre när du fått den återhämtning du ska ha. Träna ihop med din älskling/lover, laga fräscha måltider eller läs tillsammans. I slutet av april är det fokus på allt som har med kärlek och romantik att göra. Räkna med att singeln i dig vakna till liv och att det rör på sig.

Personligt: Fullmånen i slutet på månaden kommer få dig att upptäcka nya aspekter av dig själv. Begränsa inte din egen tillväxt utan checka in med dig själv dagligen för att få tillgång till din enorma potential. Om du gett för mycket av dig själv utan att få det i gengäld är det nu dags för dig att sätta dig själv först. Du kan lägga något bakom dig och gå vidare.


Skytten 23/11-21/12

Karriär: Vill du dra igång en egen business är detta en månad då stjärnorna hold your back. Ditt självförtroende är vad som pushar dig ut i det okända och du skulle älska det. Kreativitet måste få ta plats i ditt jobb/plugg, annars tappar du lättare fokus. I slutet av april kan du komma ikapp med alla måsten och deadlines. Ta emot tips från din omgivning.

Relationer: Det som fascinerar dig mest under april är hur easy du får bekräftelse och beundran från otippat håll. Du har en lekfull inställning och ett tips är att inte bli exklusiv med någon för fort. Låt dem visa vad de går för. I slutet på månaden måste du ta hand om dig själv och ibland sätta hårt mot hårt. Vilka är din gränser egentligen?

Personligt: Slutet av april handlar om att reflektera och samtidigt inser du vilka områden i ditt liv som kräver mer harmoni och balans. Du är skyldig dig själv att säga nej även om du vill, men tiden kanske inte räcker till. Fråga dig vad som är viktigt, vad du kan vara utan och vad som får dig att känna dig inspirerad, kreativ och levande?


Stenbocken 22/12-19/1

Karriär: Nu kan du bli motiverad till att inreda ett litet hemmakontor eller göra en plats där du får vara i fred. Att skapa en skön stämning gör sån stor skillnad på kreativiteten. Det kan räcka med det där lilla extra. Du är mer taggad på att gå din egen väg och det kan bli svårt för andra, kollegor eller studievänner att få med dig på deras spår.

Relationer: Det kan finnas en del rädslor kopplat till intima förhållanden och du får ibland jobba hårt för att inte fastna i negativa mönster. Visa dig sårbar, prata om dina känslor, åtminstone med en nära vän. Du vill inte ha något halvdant, så nöj dig inte. Andra delen av april glänser du och vips så har energin vänt. Attraktion och passion väntar när du är redo.

Personligt: Du kan bli förvånad över ditt eget agerande och beteende när fullmånen lyser upp ditt hus kring drömmar och nätverkande. Det här kan innebära att du lägger en gammal dröm behind och istället ser möjligheter som andra människor inspirerat dig till. Ni kanske inte delar samma åsikter men du vill ha en annan utgång och känna att du lever.


Vattumannen 20/1-18/2

Karriär: Det som får det att funka smooth för dig är dina underbara relationer med kollegor/pluggpolare. Så länge ni har roligt ihop och är nyfikna finns det inga som helst hinder. Ni löser massor via nätet och hittar olika plattformar för att mötas och för att hålla en bra kvalitè. Glid på det och njut av dessa stunder.

Relationer: Du har ingen stress med något och det är vad du sänder ut också. Att du hanterar situationer och känslor så chill gör dig faktiskt riktigt het. Mitten av april öppnar du upp dig själv och har du ett förhållande vill du inte att ni står och stampar. Som singel kan det kännas något ensamt. Umgås med vänner och hitta egentid där du fokuserar på njutning.

Personligt: Fullmånen i slutet på månaden påminner dig om din egen roll i livet. Du funderar på vad som håller dig tillbaka, vilka steg du önskar att du tog och vilken väg som känns rätt i hjärtat. Om du inte har en tydlig riktning kan du nu förändra dina framtidsutsikter. En coach eller mentor kan vara nice att bolla med.


Fiskarna 19/2-20/3

Karriär: På jobbet/i skolan har du saker mer eller mindre under kontroll och du vet vad som förväntas av dig. Det du kan göra nu är att dra i trådar för att komma vidare. Finns även möjlighet att ta ett extra knäck eller sikta högre och få andra uppgifter. Men du måste visa att du vill, att du vill axla ansvar. Knyta kontakter blir viktigast.

Relationer: I april kommer du söka både det stabila och också det som ger dig spänning. Du visar gärna din älskling/lover vad du uppskattar och med det förmedlar du vad du förtjänar. Din lekfullhet betyder inte nödvändigtvis att du tar saker casual utan det betyder att du flirtar med livet och vill ha kul. Låt inte saker bli för vardagligt.

Personligt: Du börjar se nyanser i din livsstil och du får dig ett litet wake-up-call när du tittar närmre på dina passioner och önskemål. Du känner dig mer connectad och du litar på din intuition i lägen där du kan behöva ta hastiga beslut. Försök inte ens dra i stängda dörrar nu utan se tecken längs vägen och gå där du känner ease.

Horoskopet har vår astrolog Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!

Och här hittar du såklart ditt horoskop varje vecka – året runt.

Foto: TT

Relaterade artiklar

Så blir 2021 för dig – läs ditt årshoroskop här!

Det betyder din ascendent och ditt måntecken – Baaam reder ut