Horoskopen för vecka 1 2022

Läs ditt horoskop för vecka 1 2022 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för vecka 1 2022 här.
1:36

Efter reklamen: Så löser du bråken enligt ditt stjärntecken

(1:36)

Vad säger stjärnorna om hur din vecka kommer att bli? Här kan du läsa veckans horoskop för ditt stjärntecken.

Veckohoroskop för väduren 21/3-19/4

Veckan kickar igång dig och dina idéer gällande nya inkomstmöjligheter kära Vädur. Du har ett starkt fokus på din karriär/din talang och det du måste göra är att sålla bland alla olika vägar. Det viktiga är att du har en riktning. En ny värld öppnas för dig men detta är också en bra tid för reflektion. Slappna av när du känner konkurrens.

Ditt flow: Full fart framåt!

Veckohoroskop för oxen 20/4-21/5

Du älskar den här veckan eftersom den kommer väcka dig och ge dig nya utmaningar kära Oxe. Livskvalité är vad du vill ha, du vill suga åt dig ny kunskap, kanske en utbildning eller kurs ligger runt hörnet. Det är mycket på gång och ibland behöver du checka av din plan med någon som är erfaren inom ämnet.

Ditt flow: Äventyr!

Veckohoroskop för tvillingarna 22/5-21/6

Du dras till det som är äkta, det som ger mening och innehåller ett större djup den här veckan kära Tvilling. Det är en fin chans att få se över bland annat din ekonomi och göra en plan där. Vänta dock med att satsa, passa på att jobba bakom kulisserna. Inspirationen och nya tillvägagångssätt bara finns där när du släpper taget om att kontrollera.

Ditt flow: Power

Veckohoroskop för kräftan 22/6-22/7

Den här veckan investerar du i både relationer och i dig själv kära Kräfta. Du har den där känslan av ny fräsch start och du vill förändra din roll i vissa situationer. Du kommer lyckas, in the end men du måste låta människor bearbetas. Nya relationer byggs nu och du hittar andra sätt att comitta. Det viktiga är att du är öppen för hur det kan se ut framåt.

Ditt flow: Mingla och knyta kontakter!

Veckohoroskop för lejonet 23/7-22/8

Veckan kommer med betydande insikter kopplat till din vardag, rutiner och livsstil kära Lejon. Du är på hugget att utforma något nytt, allt för att känna dig pigg och alert. Din inställning till både träning, sömn och mat blir en viktig pusselbit. Hur kan du få ihop saker på bästa sätt? Du måste bort med onödig energi och in med ny.

Ditt flow: Organisera och styr upp!

Veckohoroskop för jungfrun 23/8-22/9

Du har satt upp helt andra mål inför 2022 vilket innebär mer tid till det som är roligt kära Jungfru. Din attityd till saker förändras och du inser att du måste prioritera dina intressen, nöjen och det som får dig på galet bra humör. Kärlek ligger också på listan och just nu reflekterar du över ditt engagemang och hur det ska se ut och kanske med vem.

Ditt flow: Självförtroende!

Veckohoroskop för vågen 23/9-22/10

Veckan kickar igång och du känner en större öppenhet och tillit till att dina önskemål kommer drivas igenom kära Våg. När du talar om vad du behöver, allt från support till ett konkret handtag, kommer du få det. Dina nära finns för dig. Du är taggad på att göra om i ditt hem, flytta eller kanske bo i kollektiv.

Ditt flow: You are hold!

Veckohoroskop för skorpionen 23/10-22/11

Det blir en kreativ start på årets första vecka kära Skorpion. Du kikar på samarbeten, nya kontakter, dina sociala kanaler och du är törstig på inspo till ett projekt. Ta den här tiden till att se över ditt egna varumärke. Vem vill du vara i andras ögon? Du attrahera personligheter som utmanar dig och som lyfter dig. En kärlek kan förvirra dig.

Ditt flow: Idéer och planer!

Veckohoroskop för skytten 23/11-21/12

För dig blir det viktigt att ha en utstuderad plan när veckan drar igång kära Skytt. Du får en möjlighet att styra upp din budget och ditt cashflow. Det kan finnas effektivare sätt att göra saker på och du kommer vara snabb på den bollen. Ett riktigt lifehack! Du inser ditt värde, att du förtjänar det bästa och inget annat.

Ditt flow: Självrespekt!

Veckohoroskop för stenbocken 22/12-19/1

Du vet att du rockar just nu och att du måste följa dina drömmar när 2022 startar kära Stenbock. Du är van att jobba hårt men nu har du en liten annan plan. Satsa mer på det som får ditt hjärta att slå. I dagsläget ser du gärna över vad du vill att livet ska innehålla. Det är tid för att tänka i nya banor samtidigt som du behöver funderar mer på vem du är och vad du vill på riktigt.

Ditt flow: Ha tålamod!

Veckohoroskop för vattumannen 20/1-18/2

Den här veckan fyller dig med både kreativitet och spirituella grejer kära Vattuman. Du får en upplyftande start på 2022 där du går igenom vad du behöver och inte. Vissa saker/situationer kräver ett byebye. Du är inte lättsam när det kommer till kärlek och relationer. Om någon inte håller måttet är det läge att vara sann mot dig själv. Slösa inte din tid.

Ditt flow: Space!

Veckohoroskop för fiskarna 19/2-20/3


När 2022 äntligen är här är du den som vill gå all in direkt kära Fisk. Du har stora drömmar som du tänker uppnå det här året. Det finns så klart en häftig medvind i ditt horoskop. Just nu är det bra att smida planer och faktiskt förstå hur blessed du är. Allt det du vill ha kommer ligga framför dig, don’t worry.

Ditt flow: Nytänk!

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här! Och här kan du läsa ännu mer om horoskop.

Illustration: Unni Zetterling

Relaterade artiklar

Så blir 2021 för dig – läs ditt årshoroskop här!

Det betyder din ascendent och ditt måntecken – Baaam reder ut

Test: Kan du para ihop ditt stjärntecken med rätt symbol?