Horoskopet för vecka 10 2021.

Läs ditt horoskop för vecka 10 2021 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för vecka 10 2021 här.

Veckohoroskop för Väduren 21/3-19/4

Nu får du tillfället att börja färskt med dina kreativa idéer och drömmar kära Vädur. Antagligen uppskattar du all den tid du tillbringar med dig själv och lyckas landa i något som känns värt besväret. Du borde glatt kasta bort allt som tyngt ner dig den senaste tiden och skapa space för sådant som du längtar efter i hjärtat. Gör dig redo för magi och fortsätt hitta tiden för att ta det lugnt och återhämta dina krafter.

Ditt flow: Fri i sinnet!

Veckohoroskop för Oxen 20/4-21/5

Den här veckan kan lägga grunden för en helt ny plattform i ditt liv kära Oxe. Det som du engagerar dig i framöver kommer växa och göra vissa saker möjliga för dig. Mitt i allt kanske du tvingas nypa dig själv i armen och tänka; Jag kan ha allt det. Begränsningar ligger endast i ditt eget huvud. Vad du än önskar så är det den riktningen du ska ta. Det kan kännas läskigt om du rör vid okänd mark, men vad är alternativen?

Ditt flow: Överraskningar!

Veckohoroskop för Tvillingarna 22/5-21/6

Du kan sugas in i projekt som kan kännas för bra för att vara sanna kära Tvilling. Grejen är att du måste ju så klart testa saker som du alltid velat göra. Framtiden kan tyckas oviss på flera sätt men det bästa du kan göra nu är att hålla fast vid dina mål. Du kan bli belönad för ditt driv eller bli erbjuden något som du bara inte går att säga nej till. Låt dig påverkas och inspireras av människor som har lyckats.

Ditt flow: Du blir uppskattad!

Veckohoroskop för Kräftan 22/6-22/7

Från och med den här veckan öppnar du upp för en ny livsväg kära Kräfta. Håll utkik efter olika tecken och hoppa på där känslan snarare än förnuftet säger ja. Expansion kommer när du vågar kliva utanför och när du tror på att en förändring är möjlig. Du har tur och medvind, speciellt när du följer din inre spirit.

Ditt flow: Dröm stort!

Veckohoroskop för Lejonet 23/7-22/8

Du är peppad på att ta tag i dina egna krafter och du vet så väl att allt handlar om vad du själv ser som potentiellt kära Lejon. Förståelse för dig själv och för dina mönster är grunden. Självhjälpsböcker, psykologi och andlighet kan vara exakt det du behöver nu och en tid framöver. Ägna sig åt sådant som får dig att vilja ännu mer.

Ditt flow: När du är sann!

Veckohoroskop för Jungfrun 23/8-22/9

Den här veckan ger dig en bra tajming för att prioritera dina värdefulla relationer och bygga nya broar mellan dig och viktiga personer kära Jungfru. Du speglar dig i andra och lär dig massvis om dig själv. Kärleken lyckas spränga igenom dina murar och oavsett din status kommer du kunna ta stora kliv framåt.

Ditt flow: Ge dig hän!

Veckohoroskop för Vågen 23/9-22/10

Ditt välmående är nyckeln till framgång kära Våg. Nu har du chansen att nollställa dig och verkligen göra grovjobbet. Hur kan du få in mer av allt som får dig att må bra? Lunchpromenad? Nya träningsformer? Hur ser din vardag ut och hur vill du att den ska se ut. Läge att börja forma efter det som känns lätt och värt.

Ditt flow: Wellness!

Veckohoroskop för Skorpionen 23/10-22/11

Nu märker du tydligt av den magnetism som finns omkring dig kära Skorpion. Världen är redo att möta upp dig angående dina önskemål och passionsprojekt. Det finns människor som söker det du har att erbjuda. Du måste tillåta det att ske. Bygg på dig själv och på ditt självförtroende, det kommer ta dig långt.

Ditt flow: Du kan have it all!

Veckohoroskop för Skytten 23/11-21/12

Den här veckan får du tillfället att starta om med en helt ny energi i din omedelbara miljö kära Skytt. Det väger tungt att du trivs med ditt hem, med de personer du omger dig med och att dina känslor får utrymme. Din ödmjukhet inför livet öppnar nya verkligheter för dig och du mår bäst när du kan få följa dina impulser.

Ditt flow: Närvaro!

Veckohoroskop för Stenbocken 22/12-19/1

Det är helt klart läge för att boosta dig själv med massor ny inspo kära Stenbock. Du kan med fördel börja följa en ny pod eller vlogg till exempel. Passa på att slipa på dina sociala kanaler och kanske är det du själv som väljer att gå en ny väg där. Möjligheterna är oändliga men främst handlar det om att du måste tro på det du gör.

Ditt flow: Nya bekanta!

Veckohoroskop för Vattumannen 20/1-18/2

Ju mer du lyckas njuta av allt du har, desto mer kommer du att få kära Vattuman. Under den här perioden är det viktigt att du sätter dig och allt som du uppskattar som number one. Saker kommer bli gjorda mer automatiskt när du fått energi från något härligt. Att göra upp en budget nu är strålande och att visa för dig själv att du är värd precis allt.

Ditt flow: Frossa i lyx!

Veckohoroskop för Fiskarna 19/2-20/3

Satsa på att pusha dig själv mot dina drömmar nu kära Fisk. Det finns inget byte som du inte kan få! Allt som du väljer att fokusera på kommer växa och bli större i ditt liv så välj noga. Dels handlar det om vilken roll du själv vill spela men också i vilken situation och med vem. Tänk på dig nu, inte vad som hade varit bäst för någon annan.

Ditt flow: Action!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!

Relaterade artiklar

It-plagg 2021 – det här borde du bära enligt ditt stjärntecken

Tatueringen du bör skaffa baserat på ditt stjärntecken

Så blir 2021 för dig – läs ditt årshoroskop här!