Veckohoroskopet för vecka 12 2021.

Läs ditt horoskop för vecka 12 2021 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för vecka 11 2021 här.

Veckohoroskop för väduren 21/3-19/4

Nu kan du rida på din charm och på din underbara karisma kära Vädur. Du får positiv cred för det du gör och livet rockar. Något måste justeras i dina närmaste relationer. Din egen insats kan ha varit minimal den senaste tiden eller så inser du att det inte är värt det. Någon kan plötsligt bli viktig för dig och du väljer att satsa.

Släpp taget om: Människor som drar ner dig!

Veckohoroskop för oxen 20/4-21/5

Den här veckan är du i kontakt med delar av dig själv som du verkligen kan njuta av kära Oxe. Hur du ser på något eller hur du väljer att agera blir vackert. Du blir medveten om vilka ämnen som fått ställa sig åt sidan på sistone. Bli en fena på att prioritera dig själv säger ditt horoskop. Ignorera inte din kropp eller dina behov.

Släpp taget om: Kontrollen på oviktiga grejer!

Veckohoroskop för tvillingarna 22/5-21/6

Du går gärna all in nu i ett engagemang och det innebär en massa fördelar kära Tvilling. På olika sätt kommer du i kontakt med människor som får dig att lyfta blicken. Du kanske måste välja bort något annat som legat dig varmt om hjärtat. Många ögon kan falla på dig nu, antingen för något projekt eller om du är singel. Här finns lekfulla och flirtiga vibes.

Släpp taget om: Det som inte motiverar dig!

Veckohoroskop för kräftan 22/6-22/7

Du får tillfället att glänsa i det du gör, på jobbet/i skolan eller i din egen business kära Kräfta. Dina strategier lönar sig. Däremot är du inte helt på det klara med att välja dig själv, det du mår bra av och kanske även de som behöver dig allra mest. Skapa space för att samla energi och för att umgås med dina nära.

Släpp taget om: Gammalt bagage!

Veckohoroskop för lejonet 23/7-22/8

Din rytm den här veckan håller takten och du ser till att vara på rätt plats vid rätt tidpunkt kära lejon. Du är hungrig efter mer och mer och plockar på dig av godbitarna. Räkna med att ha många bollar i luften och ge upp en gammal tankestruktur som inte gynnar dig längre. Fokusera på ditt mindset och se mönster.

Släpp taget om: Negativa situationer!

Veckohoroskop för jungfrun 23/8-22/9

Rikta din energi mot de saker som får dig att känna dig levande kära Jungfru. Du uppskattar djupare samtal och ämnen som nästan får dig att hisna. Hur du påverkas av andra blir tydligt i slutet på veckan, också hur du värdesätter dig själv. Det är läge att boosta självkänslan och förstå hur mycket du är värd.

Släpp taget om: Pengar!

Veckohoroskop för vågen 23/9-22/10

Dina relationer och betydelsefulla kontakter flyter på riktigt bra och du lyckas med dina planer kära våg. Du ger mycket av dig själv vilket visar sig mot slutet av veckan. Det gäller att hitta den där balansen så att du inte tappar bort dina egna intressen och saker som du faktiskt vill prioritera. Nu hamnar allt ljus på dina önskemål.

Släpp taget om: Att du inte vågar!

Veckohoroskop för skorpionen 23/10-22/11

Den här veckan lyser du upp både din egen men också andras tillvaro kära Skorpion. Du får saker gjorda och du har en klar överblick. Be om support, det kommer uppskattas. Det är tajm för att också lämna en del av ditt liv bakom nu. Va ärlig mot dig själv, vad måste du låta gå? Nu rensar du ALLT för att kunna välkomna en ny version.

Släpp taget om: Bad habits!

Veckohoroskop för skytten 23/11-21/12

Den här veckan ska du satsa på att tillåta dig själv ha roligt, skratta och att fånga dagarna kära Skytt. Låt din impulsiva sida styra mer och se vad som kommer i din väg. Något i ditt liv tar en vändning och det kan vara på tiden. Du lägger kanske en dröm på hyllan men ger också space till något nytt. Dina vänner ger dig inspo!

Släpp taget om: Människor som tar din energi!

Veckohoroskop för stenbocken 22/12-19/1

Det här är en gynnsam vecka för att stanna upp lite, reflektera och ta in din omgivning kära Stenbock. Om du saknat en connection med både dig själv och andra kan du ägna dig mer åt sådant nu. Något projekt blir liksom äntligen lite klart och du kan faktiskt välja att fira tillsammans med dina allra närmaste.

Släpp taget om: Mål som ligger i framtiden!

Veckohoroskop för vattumannen 20/1-18/2

Det är med lätta steg som du kickar igång den här veckan kära Vattuman. Mycket som sker runt dig i olika former och du gillar att det rör på sig. Nu kan du också äntligen se ljuset i tunneln angående något du kämpat med ett tag. Allt från utbildning, kurs till att testa en ny väg i livet, det lossnar och du har en plan.

Släpp taget om: En gammal vision!

Veckohoroskop för fiskarna 19/2-20/3

Du ser nya möjligheter i din konkreta vardag och det peppar dig kära fisk. Passa på att ge dig själv cred för allt du faktiskt utför och lyckas med. Nu kan känslor som legat under ytan ge sig till känna. Det kan handla om kärlek, om besvikelse eller att du på annat sätt tvingas lyfta din sårbarhet. Låt det bli fint istället för needy.

Släpp taget om: Din misstro kring din egen power!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!

Relaterade artiklar

Därför ska du dejta någon som INTE passar ihop med ditt stjärntecken (ja, du läste rätt)

Bästa filmen för att komma över ett ex – baserat på ditt stjärntecken

Så blir 2021 för dig – läs ditt årshoroskop här!