Horoskopet för alla stjärntecken vecka 16 2021

Läs ditt horoskop för vecka 16 2021 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för vecka 16 2021 här.
1:36

Efter reklamen: Så löser du bråken enligt ditt stjärntecken

(1:36)

Veckohoroskop för väduren 21/3-19/4

Du har haft en period där mycket har kommit gratis till dig, i form av kreativitet och idéer kära vädur. Nu hamnar du i ett place där fokuset handlar om att verkställa dina planer. Va smart nu och håll dig till ett projekt i taget. Gör en to-do-list och beta av den i en takt som känns rimlig. Ingenting måste ske över en natt. Du kommer i mål, tro mig.

Ditt flow: Tydlighet!

Veckohoroskop för oxen 20/4-21/5

Använd all den energin du får till att göra de framsteg som du själv anser är nödvändiga nu kära oxe. Veckan innehåller temat “me, myself and I”. Vad har du avstått ifrån? Vilka relationer vill du utveckla? Har du något projekt som du vill dra igång? Strunta i andras åsikter, även om de menar väl. Följ din inre guide slaviskt så ska du se att resultatet blir allra bäst.

Ditt flow: Du är snygg!

Veckohoroskop för tvillingarna 22/5-21/6

Veckan bjuder in dig till att dra ner på takten, ja liksom gå ner i slowmotion, om du nu kan det kära tvilling. Du gör klokt i att lätta på alla krav och måsten. Ta gärna en paus från träning och ägna kroppen åt vila. När du väl varvar ner kommer du få så mycket tillbaka. Främst vågar du lyssna mer på ditt inre, vad du behöver och vad du vill, egentligen.

Ditt flow: Take it easy!

Veckohoroskop för kräftan 22/6-22/7

Tro det eller ej kära kräfta, men det är faktiskt läge att börja slappna av lite den här veckan. Dina vänner får större betydelse, även aktiviteter och andra grupper som engagerar dig. Du känns lättsammare och allt blir inte så gravallvarligt. Tacka ja till spontana grejer som dyker upp. Allt måste inte vara planerat eller uppstyrt. Du kommer ha kul!

Ditt flow: Här och nu!

Veckohoroskop för lejonet 23/7-22/8

Nu och en tid framåt kommer du vara super peppad på att agera när det gäller jobb/plugg eller din egen business kära lejon. Söker du något nytt är detta en suverän period för att börja dra i trådar, kontakter och att polera på ditt CV. Du har skyhöga ambitioner och det din vilja att ta dig långt driver dig konstant. Det är viktig att du vet vart du vill nu.

Ditt flow: Du har inflytande!

Veckohoroskop för jungfrun 23/8-22/9

Den här veckan kommer så himla lägligt för din del kära jungfru. Du har levt lite i gömmorna men du får en feeling av att dina möjligheter är obegränsade. Det är din egen tillväxt som det handlar om allra mest, att du ser din kapacitet och vad du KAN göra. Inget mer fokus på det som inte funkar, inte går och bla, bla, bla. Du svävar och sveper fram.

Ditt flow: Inget hindrar dig!

Veckohoroskop för vågen 23/9-22/10

Veckan erbjuder dig att glida undan och att lägga tid på dig själv, ditt inre och på din personliga utveckling kära våg. Du har många tankar och funderingar som du vill reda ut. Om du fastnat i gamla mönster och ett taskigt beteende kommer du hitta svaren djupare inom dig. Det är en styrka att ta sig till botten för att komma upp och vara oslagbar!

Ditt flow: Fokusera!

Veckohoroskop för skorpionen 23/10-22/11

Dina relationer blir mer dynamiska från och med nu och du har en chans att bygga broar och skapa sunda engagemang kära skorpion. Du kan absolut behöva ta en titt på vilka du dragit till dig och inte minst varför. Men om du inte får det support du förtjänar kan det vara läge att omprioritera bland både vänner, kollegor och lovers.

Ditt flow: Kärlek!

Veckohoroskop för skytten 23/11-21/12

Du är väl medveten om att en ordentlig vårstädning är vad du behöver just nu kära skytt. Och då snackar vi på alla plan. Men det är ingen idé att stressa fram i röran, lugnt och metodiskt är nyckeln till välbefinnande. Tänk holistiskt, minimalistiskt och var sak på sin plats, typ så. Att närma dig en hållbar livsstil kommer få dig på riktigt bra humör.

Ditt flow: Ego-boost!

Veckohoroskop för stenbocken 22/12-19/1

Det är nu du ska skämma bort dig själv och verkligen lyxa till det i vardagen kära stenbock. Vad det innebär är så klart helt upp till dig. Dels tänker jag på kvalitetstid och hur du kan maxa din tid till sådant som du älskar att göra. Sådant du hållit tillbaka på: intressen, passionsprojekt eller liknande, allt kommer mer naturligt och du lever ut, yes!

Ditt flow: Förälskelse!

Veckohoroskop för vattumannen 20/1-18/2

Nu inleder vi en period där du mår bäst av att få göra saker i din takt och med människor som betyder något för dig, på riktigt kära vattuman. Du kan känna dig less på ytliga kontakter och bara vilja connecta med de som är nära. Det finns känsliga ämnen som du gärna delar med dig av, tankar och händelser. Något händer inom dig, du växer och utvecklas.

Ditt flow: Skapa en härlig miljö hemma!

Veckohoroskop för fiskarna 19/2-20/3

Damn baby, gör dig redo för en vecka som minst sagt sätter fart på tillvaron kära fisk. Nu gäller det att inte fastna i varje grej du blir nyfiken på, men ditt sug efter inspiration är så stort och det finns inget slut på det. Fråga dig själv vad du helst vill ha och vart du hittar mest glädje. Du har en otroligt härlig inställning till det som händer.

Ditt flow: Var spontan!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!

Relaterade artiklar

Så blir 2021 för dig – läs ditt årshoroskop här!

Det betyder din ascendent och ditt måntecken – Baaam reder ut

Test: Kan du para ihop ditt stjärntecken med rätt symbol?