Horoskopet för väduren vecka 17 2021.

Läs ditt horoskop för vecka 17 2021 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för vecka 17 2021 här.
1:36

Efter reklamen: Så löser du bråken enligt ditt stjärntecken

(1:36)

Veckohoroskop för väduren 21/3-19/4

Den här veckan innehåller känslor till höger och vänster kära Vädur. Det blir nästan take-it-or-leave-it stämning. Men det som faktiskt är super är ju att du connectar mer med dig själv, ditt inre och det gör att du vet vilket ben du ska stå på. Det blir klarare vad som är “menat” för just dig och du får utlopp för allt som legat och tryckt under en längre tid. Frihet!

Släpp taget om: Gamla mönster!

Veckohoroskop för oxen 20/4-21/5

Veckan levererar en mindre utmaning till dig kan vi säga kära Oxe. Du liksom slits mellan att göra en total förändring i ditt liv eller att köra på i invanda hjulspår och det blir inte lätt. Det handlar om relationer, professionella eller med vänner/kärlek. Något kan ta en början eller något kan få ett avslut. Det är upp till dig vilken väg du vill vandra.

Släpp taget om: Negativa förhållanden!

Veckohoroskop för tvillingarna 22/5-21/6

Nu kommer du inte undan längre kära Tvilling, utan det är bara att kavla upp ärmarna och börja få koll på läget. Om du slarvat med ditt välbefinnande, det som får dig att må som allra bäst, då kommer kroppen säga ifrån. Du behöver göra upp en hållbar plan. Satsa på att odla, vara ute i naturen och att röra på dig ordentligt så att du blir riktigt jäkla trött.

Släpp taget om: Detaljer!

Veckohoroskop för kräftan 22/6-22/7

Du kommer få svårt att dölja allt som bubblar inom dig den här veckan kära Kräfta. Det är positiva vibbar runt dig, du kan känna dig attraherad, passionerad och flirtig generellt. Något väcks till liv i dig och du bejakar verkligen din lekfullhet nu. En relation kan bli så mycket mer än vad du förväntat dig när du uttrycker dig från hjärtat.

Släpp taget om: Att du måste prestera!

Veckohoroskop för lejonet 23/7-22/8

Det kan finnas en längtan hos dig den här veckan kära Lejon. En längtan om att få se över din livssituation, ditt boende och även vilka du valt att hålla nära dig. När en känsla från det förflutna gör sig påmind är det bra om du kan ha en viss distans ändå. Ta inte saker på för stort allvar utan reflektera och lägg tiden på dem du bryr dig om. Laga en härlig middag tillsammans.

Släpp taget om: Din historia!

Veckohoroskop för jungfrun 23/8-22/9

Den här veckan är det inte ens någon idé att du försöker hålla tillbaka dig själv kära Jungfru. Du är där det händer saker avlöser varandra. Du är nyfiken och vill lära dig mer om något som inspirerar dig. Anmäl dig till en kur, en kortare utbildning eller gå med i en grupp på nätet. Det finns material som kan bli viktig för dig och för din resa framåt.

Släpp taget om: Onödiga tankar!

Veckohoroskop för vågen 23/9-22/10

Veckan ger dig en chans att komma i kontakt med ett intressant projekt som kan ge dig mer cash framöver kära Våg. Allt från att du söker en ny position på jobbet, ett extraknäck till en idé online. Det rör på sig och du är medveten om att du måste hålla ett högt tempo. Satsa på self-care, gör mer av allt som får dig att känna dig bortskämd och lyxig.

Släpp taget om: Dålig självkänsla!

Veckohoroskop för skorpionen 23/10-22/11

Den här veckan kickstartar med fullt fokus på dig och på dina drömmar kära Skorpion. Nu går du DIN väg och vägrar låta någon annan peta i dina beslut. Du kommer se över vad som inte är värt att lägga mer energi på och istället bege dig i en riktning som känns mer sann och mer du. Din verklighet skapas genom dig och genom dina tankar och känslor.

Släpp taget om: Att du inte kan!

Veckohoroskop för skytten 23/11-21/12

Veckan kan liknas med en övergång, en frigörelse och att du innerst inne vet; nu måste jag gå vidare från det här. Bara du kära Skytt har makten att fatta beslut som underlättar i ditt liv. Om något eller någon håller dig tillbaka, låt dem gå. Det är ingen bra tajming att klamra sig fast nu. Gör plats åt nya äventyr, nya utmaningar och för det som är äkta.

Släpp taget om: En tid som är passé!

Veckohoroskop för stenbocken 22/12-19/1

Gör dig själv en tjänst och styr upp en egen översikt kring ditt liv kära Stenbock. Människor du spenderar tid med, planer du strävar efter och drömmar som du vill förverkliga. Ställ frågan; är jag på rätt spår eller ska jag avbryta något för att istället hoppa på ett annat alternativ. Och dessutom är personer runt dig avgörande för din framgång.

Släpp taget om: Gamla mål!

Veckohoroskop för vattumannen 20/1-18/2

Den här veckan får du se på resultat som är inget annat än efterlängtat kära Vattuman. Du har drivit dig själv hårt och nu kan du relaxa och fira. Om du saknat klarhet kan du använda dagarna till att fokusera på vad som är viktigt för dig och vart du vill komma. En ändrad väg framåt kan också bli aktuellt och därför ska du ha ett öppet sinne.

Släpp taget om: Förväntningar!

Veckohoroskop för fiskarna 19/2-20/3

Veckan riktar in sig på en förändring, gör du det likaså kära Fisk? Det finns saker eller situationer som du måste ta ställning till. In the end, handlar det om att bredda dina vyer och få in mer kunskap. Du kan hoppa på en kurs, bestämma dig för att starta en business eller planera för en resa. Är du inte nöjd med din livsstil borde du kika på lösningar.

Släpp taget om: En gammal vision!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!

Relaterade artiklar

Så blir 2021 för dig – läs ditt årshoroskop här!

Det betyder din ascendent och ditt måntecken – Baaam reder ut

Test: Kan du para ihop ditt stjärntecken med rätt symbol?