Horoskop för oxen i maj vecka 19 år 2021.

Läs ditt horoskop för vecka 19 2021 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för vecka 19 i maj 2021 här.
1:36

Efter reklamen: Så löser du bråken enligt ditt stjärntecken

(1:36)

Veckohoroskop för väduren 21/3-19/4

Det du kan tänka på att sätta fart kring är ditt cashflow, utöka dina jobbmöjligheter och även bygga en grundtrygghet i dig själv. Nya scenarion väntar dig när du förändrar din attityd till en situation/relation. Du måste veta vad du vill ha ut av det, vad du är villig att ge och på vilket sätt. Men framgången är närmre än du tror.

Ditt flow: Boosta din självkänsla!

Veckohoroskop för oxen 20/4-21/5

Nymånen i ditt eget tecken sätter dina drömmar på priolistan kära Oxe. Det är dags att sluta nöja dig med saker som inte gör dig lycklig. Behöver du skriva om manuset i ditt liv eller endast ett par redigeringar? Det finns inget så magiskt som när du är sann mot dig själv och kan stå upp för det du väljer och det du väljer bort.

Ditt flow: Du öppnar dina ögon och agera!

Veckohoroskop för tvillingarna 22/5-21/6

Från och med den här veckan är det big time att se över vilka förändringar du kan göra för att slappna av mer och hitta din kreativitet. Va selektiv och låt saker falla på plats istället för att forcera. Du vinner på att skapa space runt omkring dig och att reflektera över dina val. Bort med skit och gör plats för allt nytt som är på väg.

Ditt flow: Rensning!

Veckohoroskop för kräftan 22/6-22/7

Veckan riktar uppmärksamhet mot områden i livet där du kommer göra ett genombrott kära Kräfta. Du är redo att göra om din visionboard mot en osäkrare framtid men som i grunden ger dig mer lycka. Diskutera med människor som redan varit i din sits och som klarat det. Ingenting förutom din inställning står mellan dig och dina drömmar.

Ditt flow: Nytänk!

Veckohoroskop för lejonet 23/7-22/8

Du gör en enorm insats för dig själv den här veckan genom att våga dream big kära Lejon. Ha tydliga mål, gör upp en planering och håll dig till den. Det handlar om din framtid och vad som är viktigt för dig. Låt dig inspireras men inte påverkas av andras val. Du vet vad du är bäst på, gör din grej.

Ditt flow: Du har status!

Veckohoroskop för jungfrun 23/8-22/9

I veckan kommer du loss från dina föreställningar och ett större kapitel väntar kära Jungfru. Du är medveten, anpassningsbar och fylld med passion. Fundera på vad du vill uppnå trots att du ibland tvivlar. Din livsstil påverkas eftersom du inte längre är peppad på att göra saker ”bara för att”.

Ditt flow: När du satsar!

Veckohoroskop för vågen 23/9-22/10

Den här veckan kommer dina känslomässiga attityder, beteenden och reaktioner att bli mer framträdande i ditt liv kära Våg. Du får ett större inflytande över både din ekonomi och ditt behov av säkerhet. Nu är det läge att lita på dina instinkter, på dina drömmar och på din egen power. En förväntan och spänning byggs upp i relationer.

Ditt flow: Autentisk!

Veckohoroskop för skorpionen 23/10-22/11

Du är inne i en period där du är omtyckt, populär och där du också känner dig djupt magnetisk kära Skorpion. Din råhet och intensitet har alla förutsättningar för att skapa den typ av relationer som du är ute efter. Det du är med om nu är en omvandling, både i det yttre men som också lockar fram din känslighet.

Ditt flow: Sprid kärlek!

Veckohoroskop för skytten 23/11-21/12

Ta dig tid den här veckan för att verkligen checka in med dig själv och få koll över vissa områden i ditt liv kära Skytt. Vilka åtgärder måste du göra för att känna dig lugn? Nu har du alla chanser att lyckas med dina dagliga rutiner och vanor. Få in ett annat tänk, till exempel minimalistiskt. Du känner dig friare efteråt.

Ditt flow: Ta hand om dig!

Veckohoroskop för stenbocken 22/12-19/1

Det är läge att skapa öppningar i din vardag, där du kanske minst förväntar dig det kära Stenbock. Absolut viktigaste av allt är att du lägger mer av ditt fokus på allt som får dig att skratta och må bra. Du börjar se på saker med lekfullhet även om du känner dig obekväm. Du inser att det inte är några problem utan att du faktiskt växer, på alla plan.

Ditt flow: Du är Queen!

Veckohoroskop för vattumannen 20/1-18/2

Du kan få plötsliga insikter om vart du ska lägga din energi och varför kära Vattuman. Det handlar om att fånga upp stämningar och känslor för att sedan förvandla det till något outstanding. Om du är taggad på att hitta ett nytt boende eller bostadsform kan det vara en god idé att dra igång ett sånt projekt.

Ditt flow: Promenera i naturen!

Veckohoroskop för fiskarna 19/2-20/3

Veckan ger dig massor med härliga förutsättningar för att ta dig igenom dina olika idéer kära Fisk. Det bubblar inom dig och du kan ha många tankar angående att hitta en ny plattform för allt som du vill göra. Gå den väg som passar dig bäst. Att nå ut på sociala medier kommer gå sjukt smidigt och vara superkul.

Ditt flow: Ha kul!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!

Relaterade artiklar

Så blir 2021 för dig – läs ditt årshoroskop här!

Det betyder din ascendent och ditt måntecken – Baaam reder ut

Test: Kan du para ihop ditt stjärntecken med rätt symbol?