Horoskop vecka 2 januari 2022.

Läs ditt horoskop för vecka 2 2022 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för vecka 2 2022 här.
1:36

Efter reklamen: Så löser du bråken enligt ditt stjärntecken

(1:36)

Vad säger stjärnorna om hur din vecka kommer att bli? Här kan du läsa veckans horoskop för ditt stjärntecken.

Veckohoroskop för väduren 21/3-19/4

Hur du resonerar och tänker om saker är inte så

stabilt den här veckan kära Vädur. Du önskar att du vet vad du vill eller ska göra men låt ovissheten visa dig vägen. En bra tid för att blicka tillbaka och ärligt säga; det där funkar och det gör inte det! Allt material du har som är viktigt, se till att ha kopior! Energin är något trög just nu.

Ditt flow: Tänk igenom beslut!

Veckohoroskop för oxen 20/4-21/5

Du vill kasta dig in i det nya året med en annan typ av horisont framför dig kära Oxe. Den här veckan bjuder dock på lite förvirring och de mål du precis satt för 2022 kan få dig att tvivla. Håll inte för hårt i saker. Ju öppnare ditt sinne är för förändringar, ju snabbare kommer du nå dina innersta önskningar. Ta inte på dig omöjliga uppdrag på jobbet/i skolan.

Ditt flow: Fundera!

Veckohoroskop för tvillingarna 22/5-21/6

Du filosoferar gärna den här veckan kära Tvilling. Du kan behöva tänka om gällande planer, resor eller studier. Istället för att bli irriterad är det läge att vänta in vad som är ”menat” för dig. Ha tålamod och jobba med att expandera på det personliga planet. En relation kräver också ett arbete nu, eller är det tajm att lämna?

Ditt flow: Ta tillbaka din power!

Veckohoroskop för kräftan 22/6-22/7

Den här veckan får du en möjlighet att tänka över både samarbeten och ekonomiska frågor kära Kräfta. Du vet inte vilket ben du ska stå på och det är inte läge att agera impulsivt nu. Det finns issues i dina intima relationer och du måste reda ut för dig själv, var du ska börja. Se till att ni jobba i samma riktning.

Ditt flow: Ta det som det kommer!

Veckohoroskop för lejonet 23/7-22/8

Räkna med att vara övertydlig i din kommunikation de närmaste veckorna kära Lejon. Det kan lätt uppstå missförstånd mellan dig och människor som betyder mycket. Delade åsikter kan ändå föra er närmare varandra, så länge du visar dina gränser. Du vill utveckla ditt välmående och få tid till härliga rutiner, du måste hitta ett effektivt sätt bara.

Ditt flow: Tänka över praktiska grejer!

Veckohoroskop för jungfrun 23/8-22/9

Det är lika bra du släpper tanken om att försöka kontrollera på detaljnivå kära Jungfru. Du har alla chanser att se över ett nytt sätt att arbete, där du får användning för dina smarta lösningar. Låt dina positiva impulser får styra dig nu. Det finns projekt som väntar på att du ska slukas upp i dem. En relation påverkar dig mer än du vill erkänna.

Ditt flow: Ha kul!

Veckohoroskop för vågen 23/9-22/10

Det händer mycket nu på ett inre plan om inget annat kära Våg. Ett ex kan göra sig påmint, antingen kontakta dig eller att det börja mala i ditt eget huvud. Denna veckan handlar om att bearbeta saker, känslor och det förflutna. Det är bara att sitta lugn i båten. Dina blessings kommer när du är redo för det.

Ditt flow: Mysa hemma!

Veckohoroskop för skorpionen 23/10-22/11

Den här veckan kan du supporta någon i din nära krets kära Skorpion. Du blir en viktig pusselbit i någons liv och du sitter på massor med kloka råd. Ditt mindset påverkar din omgivning och nu kan du verkligen lyfta dem som behöver det. En gammal vän kan höra av sig, ett ex kanske textar dig. Frågan är vad du vill nu.

Ditt flow: Du hittar inspo!

Veckohoroskop för skytten 23/11-21/12

Du gör bäst i att dubbelkolla saker den här veckan kära Skytt. Allt nödvändigt material, se till att det finns två upplagor, minst. Om du ska maila, dela info och liknande, se till att det kommer till rätt person. Du tycker att energin är seg nu och egentligen vill du bara börja jobba av alla dina delmål. En sak i taget, take it easy.

Ditt flow: Tydliga planer!

Veckohoroskop för stenbocken 22/12-19/1

Veckan gör dig medveten om att du behöver kika på din budget kära Stenbock. Det är inte läge att investera eller satsa pengar i dagsläget. Vad måste du köpa? Reflektera kring det du anser är nödvändigt och varför. Du kan komma fram till avgörande svar som förändrar ditt sätt att se på även framgång. Vad är sann lycka?

Ditt flow: Du är i fokus!

Veckohoroskop för vattumannen 20/1-18/2

Du har velat testa en idé eller något du jobbat med bakom kulisserna kära Vattuman. Den här veckan är det en bra tid för att se över dina projekt och jobba igenom materialet så att det verkligen blir som du vill ha det. Du är i din egen värld och det händer otroligt mycket inom dig. Hitta sätt som gör att du kan uttrycka det, även i andra sammanhang.

Ditt flow: Du utvecklas!

Veckohoroskop för fiskarna 19/2-20/3

Den här veckan vill du framåt, på olika sätt kära Fisk. Däremot är stjärnorna inte riktigt med dig hela vägen. Du kan må rätt bra av att gå in i din egen bubbla och stänga ute alla intryck. Samtidigt händer det roliga saker runt dig som du inte vill missa. Det är sunt att hitta en bra balans, lite av allt.

Ditt flow: Kreativitet!

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här! Och här kan du läsa ännu mer om horoskop.

Illustration: Unni Zetterling

Relaterade artiklar

Årshoroskop 2022: Så blir året för ditt stjärntecken

Test: Kan du para ihop ditt stjärntecken med rätt symbol?