Horoskop vecka 20 2021

Läs ditt horoskop för vecka 20 2021 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för vecka 20 2021 här.
1:36

Efter reklamen: Så löser du bråken enligt ditt stjärntecken

(1:36)

Slå på ljud

Veckohoroskop för väduren 21/3-19/4

När du tillåter dig själv att chilla lite mer, när du vågar stanna upp och känna in, då kan du märka en skiftning den här veckan. Det är en mäktig energi som kommer uppmärksamma dig på att sålla, prioritera och att låta vissa saker lämna dig, för alltid. Du är samtidigt målinriktad och gör upp konkreta planer som fullföljs.

Ditt flow: Din intuition!

Veckohoroskop för oxen 20/4-21/5

Från och med den här veckan kan du känna av att din riktning och ditt fokus hamnar mer på gruppaktiviteter och på nätverkande kära Oxe. Det öppnas en liten dörr till en värld som du ännu inte utforskat särskilt mycket. Ett utmärkt läge att också börja se över olika plattformar, hur du kan använda dina sociala kanaler på bästa sätt och hitta nya vägar framåt.

Ditt flow: Upptäcka!

Veckohoroskop för tvillingarna 22/5-21/6

Dina tankar och det som styr dig något mer den här veckan är din större målbild och även hur du ska nå framgång kära Tvilling. Det här temat kommer vara aktuellt en bra tid framöver och där du får chansen att verkligen påverka hur du vill att det ska se ut. Sträck redan nu ut en hand mot det som lockar dig allra mest.

Ditt flow: Din karriär!

Veckohoroskop för kräftan 22/6-22/7

Du blir medveten om att du faktiskt kan förändra ditt liv, din vardag och inte minst din vision kära Kräfta. Det handlar om att lyfta blicken, bjuda in det okända och fortsätta vara törstig på ny kunskap. Det händer mycket för dig, både i det inre och på det yttre på planet. Du upplever att du har flyt, så sluta vara rädd nu.

Ditt flow: Vidgad horisont!

Veckohoroskop för lejonet 23/7-22/8

Den här veckan ger dig ett sneak peek på vad som väntar en längre tid framöver kära Lejon. Du vet att du har en enorm kraft inom dig, att du skapar dina egna förutsättningar och att det ständigt är ett arbete med dig själv. Nu kommer du kunna hitta ännu fler nycklar som ger dig oändliga möjligheter.

Ditt flow: Engagemang!

Veckohoroskop för jungfrun 23/8-22/9

Nu är du extra känslig för vissa vibbar och stämningar runt andra människor kära Jungfru. Det här är din öppning till att connecta mer med de som betyder allra mest. Du vågar visa vad du vill ha, vad som gör dig glad och vad du behöver. Det är stora saker på gång som kommer prägla dina relationer otroligt positivt.

Ditt flow: Kärlek!

Veckohoroskop för vågen 23/9-22/10

Du som är jäkligt bra på att fånga upp andra och deras behov, nu är det läge att se över dina egna kära Våg. Du börjar en resa som inte tar slut på väldigt länge. Hur vill du forma din vardag och vilka rutiner få dig back on track? Det kan dyka upp något den här veckan som ger dig ledtrådar om en enklare livsstil.

Ditt flow: Grunda dig!

Veckohoroskop för skorpionen 23/10-22/11

Att få vara du nu måste kännas fantastiskt kära Skorpion. Dina vibes sänder ut både självförtroende, glädje och passion. Du ser till att göra din egen grej. De som hakar på, de gör det. Du väljer att se det som ditt hjärta suktar efter medan allt annat bara blekna bort. En superbra period för genuin kärlek.

Ditt flow: Du glänser!

Veckohoroskop för skytten 23/11-21/12

Nu kickar du igång en period som belyser det som är allra viktigast för dig, bland annat hem och familj. Du märker också av att du hela tiden återskapar dig själv så ofta du kan vilket gör att dina nya vingar tar dig till en annan värld. Det finns massor med optimism och olika tankar om hur du verkligen vill leva livet, så inspirerande!

Ditt flow: Känslor!

Veckohoroskop för stenbocken 22/12-19/1

Från och med nu hittar du nyckeln som tar bort alla begränsningar i ditt mind och allt det som hindrat dig från en livlig nystart kära Stenbock. Du tar dig för saker med en helt annan lätthet och du vill utforska andra delar av dig själv. Främst märker du det när du relaterar till andra människor och det som pågår er emellan.

Ditt flow: Känn dig fri!

Veckohoroskop för vattumannen 20/1-18/2

Du kommer sannolikt att kavla upp ärmarna och få jobbet gjort den här veckan kära Vattuman. Gör dig redo för alla dina konkreta planer eftersom det kommer smooth för dig att få igenom dem. Framförallt har du tur med cash och nya sätt att tjäna pengar på kan dyka upp. Ge dig själv cred också, glöm inte det.

Ditt flow: Egoboost!

Veckohoroskop för fiskarna 19/2-20/3

Den här veckan är bara början på något riktigt stort i ditt liv kära Fisk. Du kan se fram emot rikligt med flyt och sakta men säkert ser du också hur du skapar din egen verklighet. Vad är det du vill uppfylla? Ge dig tid till att reflektera över dina drömmar så att du kan satsa ALLT! Det kommer bli magiskt.

Ditt flow: Mot nya äventyr!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!

Relaterade artiklar
Månadshoroskop maj 2021: Så blir maj för ditt stjärntecken
Det betyder din ascendent och ditt måntecken – Baaam reder ut
Test: Kan du para ihop ditt stjärntecken med rätt symbol?