Horoskop vecka 21 2021S

Läs ditt horoskop för vecka 21 2021 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för vecka 21 2021 här.
1:36

Efter reklamen: Så löser du bråken enligt ditt stjärntecken

(1:36)

Veckohoroskop för väduren 21/3-19/4

Under den här veckan kommer du uppleva en ny typ av frihet kära Vädur. Din energi går åt att se över livsavgörande förändringar och där du är som allra ärligast mot dig själv. Det är gött att kasta sig ut men missa inga viktiga detaljer. Din öppenhet och ditt sätt att aldrig undvika något gör detta till en spännande och intensiv period.

Släpp taget om: Det som låser dig!

Veckohoroskop för oxen 20/4-21/5

Du börjar inse att inte alla relationer förtjänar samma investeringsnivå kära Oxe. Du väljer hur mycket av dig själv du vill dela med dig av till andra. Påminn dig själv om att allt inte heller är en ständig kamp utan att det ska kännas lätt, det du gör. Dina känslor ska vara klara och passionerade, om ditt hjärta verkligen är med hela vägen.

Släpp taget om: Kontrollen!

Veckohoroskop för tvillingarna 22/5-21/6

Den här veckan har du möjlighet att fatta kloka beslut gällande vissa framtida relationer kära Tvilling. De som dränerat dig, skapat negativa vibbar och som du vuxit ifrån, låt dem gå. Du vet att saker ha konsekvenser men du är redo att bryta vissa kontakter för att göra plats åt de nya. Du kan också ta ett oväntat kliv framåt i en relation som betyder mycket.

Släpp taget om: Att pleasa andra!

Veckohoroskop för kräftan 22/6-22/7

Nu får du ta tillfället att utforska vilka delar i din vardag som du behöver få bättre överblick kring kära Kräfta. När du väl kikar på det kan det till en början kännas too much. Det bästa du kan göra är så klart listor, scheman och att organisera där du kan. Du underlätta verkligen för ditt välmående genom att få bort det röriga och som tar onödig energi.

Släpp taget om: Detaljer!

Veckohoroskop för lejonet 23/7-22/8

Du är peppad på att leva ut den här veckan och inte minst socialt kära Lejon. Det som kanske varit tappat en tid blommor ut igen, din kreativitet, din lust att följa ditt hjärta eller det som inspirerar dig. Du kan också få more then love nu. Din magnetism finns där eftersom du är sann mot dig själv och mot det som styr dig till det som ger glädje.

Släpp taget om: Alla krav och förväntningar!

Veckohoroskop för jungfrun 23/8-22/9

Den här veckan kan du växla mellan att vara superemotionell och att studsa på moln kära Jungfru. Din känslighet är inget du ens ska försöka dölja utan låt dina nära få se din sårbara sida. Du har massor att bidra med, men ibland sitter det långt inne. Nu är du redo att ge upp något som varit viktigt men som inte ger dig det du vill ha. Kanon insikt!

Släpp taget om: Ditt bagage!

Veckohoroskop för vågen 23/9-22/10

I veckan blir du medveten om att det är hur du ser på en situation som är avgörande kära Våg. Du kan få blandade signaler men lär dig att ta mindre seriöst på vissa saker. Det finns faktiskt magi i att inte tänka sönder varenda liten handling, tanke eller interaktion. Skratta mer istället! Välj de som får dig på bra humör och som låter dig vara den du är.

Släpp taget om: Negativt mindset!

Veckohoroskop för skorpionen 23/10-22/11

Det bästa du kan göra den här veckan är att försöka vara närvarande kära Skorpion. Hitta sätt att maxa dagarna, så att du känner dig levande och framförallt nöjd med tillvaron. Du kan shoppa för mycket eller dra ner dig själv när saker inte går din väg. Det kanske bara inte var meningen och något bättre väntar. Du kan få det du vill, tålamod.

Släpp taget om: Dålig självkänsla!

Veckohoroskop för skytten 23/11-21/12

Den här veckan vibrerar det runt om och i dig kära Skytt. Det är förändringar på gång och du bjuder verkligen in ny energi och att bryta vanor. Du känner själv att saker handlar om dig, vad du vill, vart du är på väg och vad du faktiskt måste lägga bakom dig. Det är inte alltid enkelt men det som väntar dig är magiskt.

Släpp taget om: Allvaret!

Veckohoroskop för stenbocken 22/12-19/1

Du får ut maximalt av den här veckan när du väljer att skapa mer space och utrymme för dig själv kära Stenbock. Du kan få intressanta meddelanden i dina nattliga drömmar nu. Det som kan bli allra tydligast är vad ditt hjärta behöver och hur du ska kunna expandera som person. En lovande upplevelse om du är mottaglig.

Släpp taget om: Det som varit!

Veckohoroskop för vattumannen 20/1-18/2

Vad som än kommer upp till ytan nu kära Vattuman, det är alltid bättre att skratta mer än att försöka kontrollera. Om saker varit besvärligt, hitta nya sätt. Det finns kanske vänskaper och grupper som inte längre ger dig det där pirret eller det du söker, men det kommer finnas annat som gör det. Blandade signaler handlar om att DU måste välja själv vad du vill.

Släpp taget om: Det som är överspelat!

Veckohoroskop för fiskarna 19/2-20/3

Den här veckan kommer du känna dig mer bekväm med att få beröm och att vara den som märks kära Fisk. Du sitter nästan på en supermakt när det gäller att välja väg framåt. Något kan väcka ditt intresse för att byta riktning men du kan också behöva support från en person med inflytande. Håll alla dörrar öppna.

Släpp taget om: Gamla mål!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!

Relaterade artiklar

Så blir 2021 för dig – läs ditt årshoroskop här!

Det betyder din ascendent och ditt måntecken – Baaam reder ut

Test: Kan du para ihop ditt stjärntecken med rätt symbol?