Horoskopet för tvillingarna vecka 22 år 2021.

Läs ditt horoskop för vecka 22 2021 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för vecka 22 2021 här.
1:36

Efter reklamen: Så löser du bråken enligt ditt stjärntecken

(1:36)

Slå på ljud

Veckohoroskop för väduren 21/3-19/4

Den här veckan gäller det att du är observant kära Vädur. Tempot saktar ner och du väntar kanske på ett viktigt besked. Se till att spara viktiga filer och dokument. Det kan lättare uppstå missförstånd nu mellan dig och andra. Inse att du aldrig kan vara övertydlig. Dina vänner ger dig nycklar till nya möjligheter i början på veckan.

Ditt flow: Hur du tänker!

Veckohoroskop för oxen 20/4-21/5

Starta den här veckan genom att få koll på alla praktiska detaljer kära Oxe. Jobbet/skolan kan ta onödigt med tid om strukturen runt dig inte är tydlig. Nu blir det kanske något svårare att ha en överblick kring budgeten men gör vad du kan för att inte bränna pengar på något du inte måste. Det bästa med dig nu är att passa på att uppskatta vardagen, gör den härligare.

Ditt flow: Ta det med ro!

Veckohoroskop för tvillingarna 22/5-21/6

Du kan känna dig något förvirrad när veckan drar igång kära Tvilling. Din vilja att nå fram räcker inte alltid hela vägen. Det är ingen idé ens att du stressar upp dig. Gör varje grej strategiskt och va öppen för att förändra den plan du har. Tappa inte tålamodet om saker inte flyter på eller vips löser sig. Lita på dig själv.

Ditt flow: Var den du är!

Veckohoroskop för kräftan 22/6-22/7

Du upplevs flummigare än vanligt kära Kräfta eller kanske mer som att du lever i din egen värld. Ibland vet du inte varför du gör vissa saker. Toppen att reflektera över det du har skapat, det du vill behålla och det du inte alls behöver. Mycket tankar som snurrar, även nattliga drömmar kan påverka dig. Det kan bli riktigt intressant.

Ditt flow: Känna in!

Veckohoroskop för lejonet 23/7-22/8

Dina sociala kanaler kan spela dig ett spratt den här veckan eller annan info som rör nätet kära Lejon. Va försiktig med vad du lägger ut och vilka du väljer att dela saker med. Det kan finnas avundsjuka även bland dina vänner. Du njuter mest av att umgås intimt med någon du verkligen uppskattar, älskling/vän. Att dela dina känslor lättar ditt hjärta.

Ditt flow: Relationer!

Veckohoroskop för jungfrun 23/8-22/9

Det kan byggas upp lite frustration när saker inte går som du planerat kära Jungfru. Allra helst på jobbet/i skolan. Håll ett spontant schema och inse att du gör så gott du kan. Ägna mer tid åt att röja upp, fixa till och skapa en skön miljö. Dina betydelsefulla relationer är också något att prioritera för att känna dig lugn och för att få ut maximalt av veckan.

Ditt flow: Du är ambitiös!

Veckohoroskop för vågen 23/9-22/10

Du har gjort upp planer och du är beredd att kasta dig ut i något nytt men det finns information som du bara inte får missa kära Våg. Saker kan bli försenade men du ska absolut inte ge upp hoppet. Istället ska du feel more ease och lära dig att hantera vissa situationer. Din inställning är vad som är avgörande för hur du tar dig vidare. Det här kan bli kul!

Ditt flow: Lärdomar!

Veckohoroskop för skorpionen 23/10-22/11

Den här veckan får du vara mer alert och vaken kära Skorpion. Det gäller att du vet vad du ska göra och vad som förväntas av dig. Frågor kring pengar och samarbeten kan kännas otydliga. Det du kan göra är att vara så konkret som möjligt från ditt håll. Vad vill du och vart siktar du. Fokusera på dig själv och på de vardagliga aktivitet som du blir extra glad av.

Ditt flow: Närvaro!

Veckohoroskop för skytten 23/11-21/12

Bli inte förvånad när det plötsligt dyker upp frågetecken i dina viktiga relationer kära Skytt. Du kan aldrig vara för rak just nu. Linda inte in saker du vill säga, just do it! Någon som betytt mycket i ditt förflutna kan göra comeback. Antingen rör det upp grejer hos dig eller så vet du med all säkerhet att det här är överspelat. Flera lättnader kan uppstå, skönt.

Ditt flow: Tänk efter!

Veckohoroskop för stenbocken 22/12-19/1

Låt inte den här veckan göra dig galen kära Stenbock. Du har inte koll på precis alla detaljer och det kan bli tokigt, men det är inte värre än att du kan rätta till det. Om något inte håller deadline så löser det sig, ändå. Gör medvetna val och gör hellre upp ett eget schema som du kan påverka, särskilt när det gäller egenvård.

Ditt flow: När du förstår att du är bra som du är!

Veckohoroskop för vattumannen 20/1-18/2

Den här veckan riktar sig din energi mot dina känslor och upplevelser kära Vattuman. Bli inte förvånad om någon som tillhör din historia dyker upp och gör livet lite svårare eller intensivare för dig. En romans som du inte kunnat släppa eller som du kanske nu inser att du ska släppa. Du kan plocka upp ett gammalt intresse och bli hooked på det.

Ditt flow: Du är peppad!

Veckohoroskop för fiskarna 19/2-20/3

Den här veckan är det blandade signaler som du både sänder ut själv och plockar upp från andra kära Fisk. Dina känslor kan också göra dig en aning confused. Saker som du tidigare upplevt kan pocka på din uppmärksamhet. Det är ingen bra tid för att försöka förstå utan istället observera och låta allt komma och gå. Lägg fokus på dina egna projekt i veckan.

Ditt flow: Hämta kraft i naturen!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!

Relaterade artiklar
Så blir 2021 för dig – läs ditt årshoroskop här!
Det betyder din ascendent och ditt måntecken – Baaam reder ut
Test: Kan du para ihop ditt stjärntecken med rätt symbol?