Horoskopet för vecka 23 i juni 2021.

Läs ditt horoskop för vecka 23 2021 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för vecka 23 2021 här.
1:36

Efter reklamen: Så löser du bråken enligt ditt stjärntecken

(1:36)

Veckohoroskop för väduren 21/3-19/4

En uppfriskande vecka väntar dig kära Vädur. Du kommer garanterat att stärka din nivå av optimism och nu får du dessutom en rejäl chans att starta om, börja på nytt. Stjärnorna uppmanar dig till att söka inspiration i livet, helst i din vardag, bland vänner och på nätet till exempel. Hur du tänker om både dig själv och andra kan förändras till det bättre.

Ditt flow: Här och nu!

Veckohoroskop för oxen 20/4-21/5

Den här veckan innehåller flera moment och ett av dem är att hitta din självkänsla och börja bygga en stabil grund kära Oxe. Den grunden betyder också dina cash, dina tillgångar och materiella prylar. Från och med nu får du en möjlighet att se över det du har men också lyfta blicken och tänka smarta, kanske helt andra vägar.

Ditt flow: Få koll på läget!

Veckohoroskop för tvillingarna 22/5-21/6

Energin hos dig är rastlös och otroligt peppig kära Tvilling. För dig innebär den här veckan att bli medveten om vad du vill ha och att ta det. Du sätter tonen och framförallt standarden för vad som är välkommet i ditt liv och inte. Håll dig till dina drömmar och gör de grejer du gillar allra mest. Vi kan ju säga att valet är ditt, du är fri nu.

Ditt flow: Nytt fokus!

Veckohoroskop för kräftan 22/6-22/7

Den här veckan handlar om att tappa död hud och släppa föreställningar som du vuxit upp i kära Kräfta. Säg farväl till en tid som du varit tacksam över men som nu inte längre tilltalar dig. Du går in i en ny fas gällande din andliga utveckling, meditation, yoga och alla dina kreativa sidor. Det blir enklare för dig att se vem du är.

Ditt flow: Din spiritualitet!

Veckohoroskop för lejonet 23/7-22/8

Den här veckan kommer du kunna uppdatera dig på olika sätt kära Lejon. Dels i din vardag men också i livet som stort. Dina sociala medier kan behöva ses över, likaså ditt umgänge och sist men inte minst; dina drömmar. Gör en visionboard och bli sann mot dig själv. Vad är det DU vill allra mest? Du är hela tiden på väg.

Ditt flow: Galna val!

Veckohoroskop för jungfrun 23/8-22/9

Från och med den här veckan kan du märka en klar skiftning kring dina mål kära Jungfru. Du är den som alltid jobbar hårt för det du vill ha men nu verkar saker komma till dig på ett naturligt sätt. En person med inflytande kan hjälpa dig att få upp din status. Du kan få ett erbjudande som du länge velat ha eller starta din egen business.

Ditt flow: Dina ambitioner syns!

Veckohoroskop för vågen 23/9-22/10

Det kommer bli en upptrappning den här veckan mot saker som du verkligen uppskattar kära Våg. Dels lär dig du mer eller anmäler dig till en kurs/utbildning. Du suger åt dig av händelser och situationer som anses utmanade. En period nu där du får chansen att växa och bli medveten om dig och dina val. Det bästa är att du är modig och vägrar stanna upp.

Ditt flow: Tro på det du gör!

Veckohoroskop för skorpionen 23/10-22/11

Veckan drar igång en process inom dig kära Skorpion. Det här kommer du älska eftersom det berör din personliga utveckling. Du attraherar lättare det du vill ha nu och en bra tid framöver. Fokusera främst på ekonomin, samarbeten och på din inre kärna. Det finns passion med i bilden och en relation kan nå en ny level.

Ditt flow: Du har power!

Veckohoroskop för skytten 23/11-21/12

Nu får du möjlighet till en ordentlig nystart gällande kärlek, romantik, vänskap och samarbeten kära Skytt. Du vet att du måste välja och samtidigt välja bort kanske. För att få det där som är på riktigt behöver du bekänna färg och gå all in. Din frihet är viktig för dig men nu kan någon eller något bli ännu mer intressant för dig, ändå.

Ditt flow: Harmoni!

Veckohoroskop för stenbocken 22/12-19/1

Du är peppad på att hitta nya och smarta rutiner i din vardag kära Stenbock. Att effektivisera och få superkoll är vad du vill. Inspirerande mat och träningsvanor kan göra dig ännu mer taggad. Du lyssnar in vad din kropp skriker efter och det är helt klart det bästa du kan göra. Dra med dig en polare på wellnesståget.

Ditt flow: Fokus!

Veckohoroskop för vattumannen 20/1-18/2

Den här chansen och den här förändringen som är på gång hos dig är magisk kära Vattuman. Du lever ut, tar plats, uttrycker dig själv på olika sätt och människor runt dig beundrar dig. Gå all in i passionerade projekt och lägg tid på sådant som får dig inspirerad och som får dig att känna dig levande. En relation kan utvecklas precis som du vill.

Ditt flow: Scenen är din!

Veckohoroskop för fiskarna 19/2-20/3

En ny och fräsch feeling inom dig och runt dig börja ta plats från och med den här veckan kära Fisk. Du kommer i bättre kontakt med både dig själv och betydelsefulla personer. Om du har tankar på att flytta, renovera eller testa ett nytt typ av boende så är det nu du börja se dig omkring. Investera i dig själv och i ditt välmående.

Ditt flow: Förändra din livsstil!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!

Relaterade artiklar

Så blir 2021 för dig – läs ditt årshoroskop här!

Det betyder din ascendent och ditt måntecken – Baaam reder ut

Test: Kan du para ihop ditt stjärntecken med rätt symbol?