Horoskop för juni, vecka 24, 2021.

Läs ditt horoskop för vecka 24 2021 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för vecka 24 2021 här.
1:36

Efter reklamen: Så löser du bråken enligt ditt stjärntecken

(1:36)

Slå på ljud

Veckohoroskop för väduren 21/3-19/4

Du kanske tror att du vet vad du vill den här veckan kära Vädur, men saken är den att du inte ska fatta några förhastade beslut. Du uppskattar att få driva dina projekt nu, särskilt mentalt. All info som du hade behövt är dessvärre inte tillgänglig. Ibland är det bra att universum testar oss eftersom det säger mycket om ditt engagemang.

Ditt flow: Att ta för dig!

Veckohoroskop för oxen 20/4-21/5

Du blir lättare påverkad av andras åsikter och tyckande den här veckan kära Oxe. Kom ihåg att det är vad du vill som räknas. Lägg ditt största fokus på vardagliga grejer som du verkligen gillar att göra. När du gör något aktivt lyckas du skapa din egen bubbla och just nu är den underbar. Du ser till att njuta av det enkla som livet erbjuder.

Ditt flow: Inspirerad!

Veckohoroskop för tvillingarna 22/5-21/6

Trots att det uppstår missförstånd och trots att det du vill inte helt går enligt plan så är detta en fin vecka kära Tvilling. Du ser liksom till att göra den awesome för dig själv. Bara det här lilla extra som att boosta din självkänsla gör allt så mycket härligare. Du vet hur viktigt det är att hitta på saker som får dig att känna dig levande och det gör du.

Ditt flow: Bara häng med!

Veckohoroskop för kräftan 22/6-22/7

Den här veckan utmanar dig till att bli mer anpassningsbar kära Kräfta. Det är läge att omfamna de stunder då du tvivlar. Kanske är förvirring och kaos egentligen ett skydd från något. Om du tvekar på olika vägar ska du keep calm. Venus i ditt tecken gör dig populär och ditt självförtroende drar i höjden. Passa på att förändra ditt utseende, ny frisyr eller testa en ny stil och image.

Ditt flow: Förstå att du är amazing!

Veckohoroskop för lejonet 23/7-22/8

Kör på ett öppet schema den här veckan kära Lejon, av olika skäl. Du kanske tror att du vill hoppa på något men det finns en risk att du ångra ditt val senare. Hela du vibrerar av action och out of the blue kan du få en fantastisk idé. Främst handlar det så klart om dina önskemål och det som du känner dig taggad på, annars kan det va.

Ditt flow: Stanna upp ibland!

Veckohoroskop för jungfrun 23/8-22/9

Dina cravings den här veckan är att få chilla mellan alla oklarheter kära Jungfru. Det kan kännas extra utmanande för dig som vill ha stenkoll på läget. Istället, häng med mer vänner som inspirerar dig, som får dig att ta det där oväntade steget åt något håll. Någon kan verkligen pusha dig till the limit. Du mår bäst av umgänge.

Ditt flow: Att våga!

Veckohoroskop för vågen 23/9-22/10

När du äntligen börjat hoppas på en vändning kan det plötsligt visa sig finnas en liten hake kära Våg. Lägg ner tankeverksamheten och kavla upp ärmarna. Du har tur med jobbsökandet nu eller om du vill imponera på en chef eller liknande. Ändra om din riktning om du märker att det blir stopp längs den väg du planerat.

Ditt flow: Uppmärksamhet!

Veckohoroskop för skorpionen 23/10-22/11

Dina ambitioner är att bli klar med allt som hänger över dig den här veckan kära Skorpion. Grejen är den att det finns detaljer som lätt missas när du gör saker i all hast. Dra ner på tempot, hinn med dig själv, dina vänner och det som får dig att känna dig alive. Gör inte detta större än vad det är. Nu väntar äventyret.

Ditt flow: Känn dig fri!

Veckohoroskop för skytten 23/11-21/12

Din hunger efter att få leva som du själv önskar kunde inte vara kraftigare kära Skytt. Det kan stressa dig och samtidigt ändå höja din medvetenhet, vilket är bra. Du och din lover/älskling är på väg att hitta varandra i vad ni vill tillsammans även om det tar tid. Checka av så att du verkligen vet att ni menar samma sak.

Ditt flow: Connecta!

Veckohoroskop för stenbocken 22/12-19/1

Det hettar till i ditt horoskop den här veckan kära Stenbock. En relation kan ta upp mycket av din tid, både mentalt och fysiskt. Oavsett status är du mottaglig för att göra en förändring till det bättre. Du märker ändå av att saker håller ett lågt tempo och på ett sätt kanske det är bra. Det kan gå lite snabbt annars.

Ditt flow: Romantik!

Veckohoroskop för vattumannen 20/1-18/2

Du utmanar dina intima relationer, allt från vänner till älskare och kollegor kära Vattuman. Dina åsikter är viktiga för dig och om någon är ute på hal is är du snabb med att poängtera det. Någon kan ha dykt upp från ditt förflutna och vad det gör med dig är helt upp till dig själv. Kom ihåg att lyssna på dina egna signaler och lita på magkänslan.

Ditt flow: Self-care!

Veckohoroskop för fiskarna 19/2-20/3

När vardagsstressen slår till är det superviktigt att du till exempel gör små to-do-lists kära Fisk. Det finns tusen saker att fokusera på, om du nu vill. Gör dig själv en tjänst och få koll på läget. Det är andra spännande saker som ju väntar dig. Främst handlar det om dina intressen/talanger och ditt lovelife. Absolut inget du vill missa.

Ditt flow: Graciös!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!

Relaterade artiklar
Så blir 2021 för dig – läs ditt årshoroskop här!
Det betyder din ascendent och ditt måntecken – Baaam reder ut
Test: Kan du para ihop ditt stjärntecken med rätt symbol?