Horoskopet för alla stjärntecken vecka 25 i juni 2021.

Läs ditt horoskop för vecka 25 2021 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för vecka 25 2021 här.
1:36

Efter reklamen: Så löser du bråken enligt ditt stjärntecken

(1:36)

Veckohoroskop för väduren 21/3-19/4

Den här veckan speglar dina val i livet väldigt bra kära Vädur. Det kan vara så att du också börja prioritera om efter att du nu fått ett efterlängtat besked. Du kan ha varit i andra tankar och dina ambitioner ha legat på ett särskilt projekt. Istället vill du hitta balansen i att chilla, umgås och connecta med vänner/familj igen.

Släpp taget om: Ett gammalt mål!

Veckohoroskop för oxen 20/4-21/5

Du är verkligen out there den här veckan kära Oxe. En händelse som inte räknat med kan överraska på ett positivt sätt. Om du till exempel vill resa någonstans kan det faktiskt lösa sig. Du kan bli antagen till en kurs/utbildning som du önskat. Det finns en tydlig känsla av flow och nöjen i ditt horoskop nu.

Släpp taget om: Rädslor!

Veckohoroskop för tvillingarna 22/5-21/6

I veckan blir du medveten om hur långt du har kommit i din egen personliga utveckling kära Tvilling. Du märker det direkt i ditt sätt att hantera både människor men också känslor som kommer till ytan. Det finns strategier och verktyg som hjälper dig att navigera dig igenom de allra tuffaste tider. Du vet att du har power och att ingen kan ta den ifrån dig.

Släpp taget om: Kassa mönster!

Veckohoroskop för kräftan 22/6-22/7

Du kommer till en punkt den här veckan då du bara bestämmer dig kära Kräfta. Det berör dina närmaste relationer och också ditt eget förhållningssätt. Hur du påverkas av vissa blir supertydligt. Du sätter gränser och vet vad du vill ha. En kärleksrelation kan ta nya spännande vändningar eller så tänker du att det är enough nu.

Släpp taget om: Människor som tar energi!

Veckohoroskop för lejonet 23/7-22/8

Det märks att du njutit av det goda livet och tagit saker lite manjana kära Lejon. Nu vaknar du till den här veckan och ser vad du struntat i, vad som behövs fixas och vad du själv egentligen mår som bäst av. Läge för kanske lite mer struktur om de sista grejerna ska bli klara innan ledigheten. Gör en to-do-list och få det gjort bara.

Släpp taget om: Oro!

Veckohoroskop för jungfrun 23/8-22/9

Nu väcks något till liv i dig kära Jungfru. Du tillåter dig själv att nästan sväva den här veckan. Din inställning är att saker löser sig om du ser till att ha roligt och det är faktiskt sant. Nöjen, kärlek och passion står överst på din priolista. Du känner dig uppriktigt sedd och får cred för det du gör och bryr dig om. Ta åt dig allt vad du kan.

Släpp taget om: Dåligt självförtroende!

Veckohoroskop för vågen 23/9-22/10

En vecka som tar dig tillbaka till minnenas tid kära Våg. Du känner ett större behov av att dela dina känslor och tankar. Vänner och familj kan söka ditt support eller tvärtom. För dig själv erkänner du vad som är mest betydelsefullt i ditt liv och vilka områden som fått stå åt sidan ett tag. Om du tycker om någon, berätta det, lätta på ditt hjärta.

Släpp taget om: Dåliga erfarenheter!

Veckohoroskop för skorpionen 23/10-22/11

Den här veckan märker du av att det händer saker nästan konstant kära Skorpion. Du hinner knappt avsluta den ena grejen innan du hakar på nästa. Livfullt och roligt! Något kring ditt sätt att tänka kan få en liten aha-upplevelse och du inser vilken kraft just dina tankar har. Utflykter och spontana aktiviteter blir otroligt givande.

Släpp taget om: Negativa tankar!

Veckohoroskop för skytten 23/11-21/12

Du förstår, att njuta och unna sig saker är väl egentligen vad livet handlar om kära Skytt. Nu är du så peppad på att ge dig själv det där lilla extra, men just att bara få göra mer av det som får dig att koppla av. Cashen kan lättare dra iväg eftersom du ser både kläder och prylar som du vill ha, tänk på det. Du börja uppskatta dina personliga egenskaper.

Släpp taget om: Dålig självkänsla!

Veckohoroskop för stenbocken 22/12-19/1

Be ready, den här veckan innehåller allt som berör dig kära Stenbock. Även om du inte älskar att stå i rampljuset så känns det ändå nice att få bli sedd. Något som du kämpat med en tid kan äntligen få ett slut. Du packar ihop en del av dig själv för att kunna starta upp något helt annat snart. Håll saker öppet och se vad som händer.

Släpp taget om: Att du inte skulle kunna!

Veckohoroskop för vattumannen 20/1-18/2

Du är vanligtvis inte blödig men just den här veckan kan känslorna pocka på lite mer kära Vattuman. Det finns vissa saker, människor och situationer som inte längre förtjänar en plats i ditt liv. Energin runt dig kommer kännas betydligt easy när du väl bestämt dig och då finns det ingen återvändo. Du är kreativ, nyttja din fantasi.

Släpp taget om: Allt du inte mår bra av!

Veckohoroskop för fiskarna 19/2-20/3

Vilken vecka som kickar igång här för dig kära Fisk. Mycket kan ändras på kort tid så se till att vara på hugget nu. Allt från vilka du umgås med till dina storslagna planer kan på ett kick se annorlunda ut. Du uppskattar att kliva utanför din komfortzon och få nya sätt att se på saker. Nya personer kan göra stor skillnad i din vardag.

Släpp taget om: En gammal dröm!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!

Relaterade artiklar

Så blir 2021 för dig – läs ditt årshoroskop här!

Det betyder din ascendent och ditt måntecken – Baaam reder ut

Test: Kan du para ihop ditt stjärntecken med rätt symbol?