Horoskopet för kräftan i juni och juli, vecka 26, 2021.

Läs ditt horoskop för vecka 26 2021 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för vecka 26 2021 här.
1:36

Efter reklamen: Så löser du bråken enligt ditt stjärntecken

(1:36)

Veckohoroskop för väduren 21/3-19/4

Du har börjat slappna av på riktigt och tar vara på sommarens alla härliga dagar kära Vädur. En bra mix mellan att hänga i naturen, träffa familjen, grilla och att hänga med vänner i mer festliga situationer. Ditt humör och ditt sätt att flirta är amazing just nu. Sex och passion dominerar dessutom. Du drar till dig intressanta personligheter.

Ditt flow: Förälskelse!

Veckohoroskop för oxen 20/4-21/5

Den här veckan ser du till att få ut massor av din tid kära Oxe. Du är bra på att hitta en balans så att du får lite av allt. Ihop med vänner känner du dig levande och ni gör spontana grejer som kickar igång dig på ett skönt sätt. Samtidigt väljer du att umgås med din familj och kanske behöver någon ditt support lite extra just nu. Glöm inte bort dig själv bara.

Ditt flow: Connecta!

Veckohoroskop för tvillingarna 22/5-21/6

Du trivs med livet och vardagen den här veckan kära Tvilling. Det märks att du har ett helt annat tempo även om du fortfarande prioriterar att koppla av en del. Du är där det händer och möter nya människor som väcker din nyfikenhet till liv. Strandhäng, picknickar och dagsutflykter gör dina dagar. Det är action när du är med.

Ditt flow: Möten!

Veckohoroskop för kräftan 22/6-22/7

Du tar ledningen i ditt liv och många saker börja sakta falla på sin plats kära Kräfta. Det gäller att vara strategisk och att göra en to-do-list som hjälper dig att koll på dina delmål framför allt. Ägna dina lata dagar åt att göra mer av det som får dig att maxa din njutning. Köp hämtmat, gå på massage, gör en skön playlist och inse att du är värd precis allt.

Ditt flow: Unna dig!

Veckohoroskop för lejonet 23/7-22/8

Den här veckan är du medveten om att du lever i två olika världar kära Lejon. En del av dig lägger fokus på att komma till rätta med det inre arbetet. Också att utforska din kreativitet och din spirituella sida mer. Men alla möjliga drar ju i dig nu och vill ha dig med på riktiga roliga saker. Du är het, passionerad och du får alla på din sida.

Ditt flow: Din karisma!

Veckohoroskop för jungfrun 23/8-22/9

I veckan ser du själv till att få det du vill ha och behöver kära Jungfru. Du träffar gärna vänner, hänger med på nya grejer och utmana dig själv. Skapa space för det kreativa, det spirituella och för att bara ha stunder med dig själv. Musik, konst och dans kan inspirera dig massor. En kärlekshistoria får dina känslor att nästan svämma över.

Ditt flow: Andlig utveckling!

Veckohoroskop för vågen 23/9-22/10

Det är en aktiv vecka du har framför dig kära Våg. Du vill vara överallt och tacka ja till alla spännande projekt som dyker upp, både på jobbet och privat. Det du måste lära dig nu är att följa dina egna mål och drömmar, inte andras. Välj de människor där det finns ett gemensamt engagemang och intresse. Du kommer älska det.

Ditt flow: Nya kontakter!

Veckohoroskop för skorpionen 23/10-22/11

Din egna feeling är att du både har semester och jobbar kära Skorpion. Det bästa du kan göra är att vara tydlig inför dig själv, när ska du göra vad, så att det finns en plan. Du har en enorm aptit och vill inte missa något. Det kan bli fantastiska möten med personer som lockar fram version 2.0 hos dig. Låt någon visa dig vägen.

Ditt flow: Beundrad!

Veckohoroskop för skytten 23/11-21/12

Du knäcker koden till flera saker den här veckan kära Skytt. Dels handlar det om att få koll på hela dig, vem du är och vad du vill. Sen är din ständiga utmaning att få så mycket frihet som möjligt. Nu vet du precis vilka trådar du måste dra i för att få mer av den valutan. Människor med andra livsstilar kan ge dig den där sista pusselbiten och kicken.

Ditt flow: När du är modig!

Veckohoroskop för stenbocken 22/12-19/1

Du ska behandla dig själv som den Queen du är kära Stenbock. Det är festligheter runt dig men det är inte alltid du känner för att gå all in. Istället prioriterar du kanske att lägga dig på en klippa med en nära vän och prata om det som berör dig. Din älskling/lover kan också sluka din tid eftersom du är otroligt passionerad och följer din lust mer än något nu.

Ditt flow: Va sann mot dig själv!

Veckohoroskop för vattumannen 20/1-18/2

Du börjar se målet nu men det finns fortfarande en del detaljer som du fokuserar på kära Vattuman. Förutom att du känner vissa förpliktelser passar du på att njuta av romantik, uppvaktning och dejtande. Oavsett din status är det ditt lovelife som drar i dig. Du har fina möjligheter till att få dina önskemål uppfyllda.

Ditt flow: Satsa allt!

Veckohoroskop för fiskarna 19/2-20/3

Den här veckan får du se till att lägga in mer nöjen på schemat kära Fisk. Du är en sann vän och du lägger ner hela din själ men va också noga med att sätta gränser. Om du behöver en kväll på en uteservering med skratt och härliga vibes så är det så. Din energi och återhämtning är viktig. Du får sommarfeeling av att ha roligt och ge dig hän.

Ditt flow: Self-care!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!

Relaterade artiklar

Så blir 2021 för dig – läs ditt årshoroskop här!

Det betyder din ascendent och ditt måntecken – Baaam reder ut

Test: Kan du para ihop ditt stjärntecken med rätt symbol?