Läs ditt horoskop för vecka 27 2021 här

Läs ditt horoskop för vecka 27 2021 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för vecka 27 2021 här.
1:36

Efter reklamen: Så löser du bråken enligt ditt stjärntecken

(1:36)

Veckohoroskop för väduren 21/3-19/4

Från och med den här veckan passar du på att sätta nya mål kring din levnadssituation kära Vädur. Du kan renovera, testa en annan typ av boendeform eller piffa till med ny inredning och stil. Det finns ett större behov hos dig av känna dig ”hemma”. Du träffar gärna dina närmaste nu, djupare diskussioner och där du får ett intressant utbyte, helst ihop med matlagning.

Ditt flow: Find your happyplace!

Veckohoroskop för oxen 20/4-21/5

Den här veckan kan du börja märka av en skiftning i ditt sätt att tänka kära Oxe. Det finns så mycket inspo att hämta och du ser verkligen till att göra det. Satsa på något som du länge önskat men inte vågat tro på. Din inställning är det absolut viktigaste i allt du gör nu. Det är en superkul period där du fångar dagarna och skapar fina möjligheter.

Ditt flow: Feel free!

Veckohoroskop för tvillingarna 22/5-21/6

Nu går du all in på att ge dig själv cred och belöningar kära Tvilling. Om inte du värdesätter dig, hur ska andra kunna göra det? Du börjar mer och mer inse vad självrespekt betyder och du kommer gå den väg som du vill, oavsett vad någon annan tycker. Tillåt dig alla dessa lata dagar där du endast gör sådant som ger dig njutning och lust.

Ditt flow: Cash!

Veckohoroskop för kräftan 22/6-22/7

Ett nytt kapitel är vad som väntar dig den närmaste framtiden kära Kräfta. Du är mer villig att göra en ny fräsch start och få satsa på dig själv och på dina drömmar. Dina vibes utstrålar framgång och att du vet vad du håller på med. Du attraherar spännande scenarion nu och lyckas med projekt så håll inte tillbaka utan just keep going.

Ditt flow: Nytt liv!

Veckohoroskop för lejonet 23/7-22/8

Den här veckan kan bli ett maffigt genombrott för dig kära Lejon. Du är selektiv och noga med vad du bjuder in i ditt liv, bara det bästa så klart. Din spirituella resa tar fart och du hittar nya sätt att återhämta dig på. Inte nog med att du är riktigt het just nu, du har viktiga personer på din sida, som supportar och lyfter dig.

Ditt flow: Din andlighet!

Veckohoroskop för jungfrun 23/8-22/9

Från och med den här veckan kommer du utveckla dina talanger inom teknik och nätets värld kära Jungfru. Du kan effektivisera och göra smarta lösningar som ger dig betydligt mer frihet. Inte nog med det, det är läge att göra en ny moodboard och checka av med dig själv; vart är jag på väg och vad vill jag allra helst?

Ditt flow: Nya connections!

Veckohoroskop för vågen 23/9-22/10

Den här veckan är det bra tajming för att göra din masterplan kära Våg. Du vill ta dig långt och få ägna dig åt det du brinner för att göra. Trots att vi är mitt i sommaren går en del av din åt att fokusera på framtida mål. Däremellan passar du på att umgås med vänner som gärna introducera dig för deras bekanta och du hittar nya sätt att se på saker.

Ditt flow: Believe in yourself!

Veckohoroskop för skorpionen 23/10-22/11

Nu riktar du ditt fokus mot allt det som känns levande och lustfyllt kära Skorpion. Något nytt väcks till liv i dig och du har mod att fatta avgörande beslut. Dagarna känns lätta, inspirerande och med nya möten som ger dig energi. Håll ett öppet schema, släpp ditt behov av kontroll och låt känslorna guida dig framåt nu.

Ditt flow: What you see is what you get!

Veckohoroskop för skytten 23/11-21/12

Från och med den här veckan börjar du förstå vinsten av att klargöra din brännpunkt kära Skytt. Vad investerar du i? Både materiellt men också känslomässigt. Du måste lita på dig själv och på din egen förmåga. Om du tror att du kan slippa vissa bitar eller situationer, vad håller dig kvar? Du har alla möjligheter att få saker att växa nu, både ekonomiskt men också personligt.

Ditt flow: Power!

Veckohoroskop för stenbocken 22/12-19/1

Nu lär du kika på dina relationer och vad de gör med dig kära Stenbock. Vad betyder vänskap för dig och vad är du villig att göra för att behålla personer som betyder mycket? Du får en fet nystart och det innebär att du skapar bättre band till dem du vill. Kärlek är ett område som kommer ge dig fjärilar i magen. Oavsett status, det är läge att börja ta det du vill ha.

Ditt flow: Romance!

Veckohoroskop för vattumannen 20/1-18/2

Du kommer märka av veckans inflytande på flera sätt kära Vattuman. Det borde vara din högsta prio att ta hand om dig själv, utifrån och in. Även om det är sommar så vill du se till att skapa rutiner för din hälsa och absolut tänka ännu mer holistiskt. Det är en suverän tid för healing, att bearbeta det som en gång varit och gå mot nya tider.

Ditt flow: Self-care!

Veckohoroskop för fiskarna 19/2-20/3

Stjärnorna säger att du ska inte underskatta hur mycket någon bryr sig om dig kära Fisk. Omedvetet kan du sätta personer på en piedestal men från och med nu ska du hålla dig själv högt. Det är en lekfull period där du tar dig för saker med självförtroende. Du glänser och du får det du vill ha, så länge du tror på det.

Ditt flow: Love!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!

Relaterade artiklar

Så blir 2021 för dig – läs ditt årshoroskop här!

Det betyder din ascendent och ditt måntecken – Baaam reder ut

Test: Kan du para ihop ditt stjärntecken med rätt symbol?