Horoskop vecka 28 2021

Läs ditt horoskop för vecka 28 2021 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för vecka 28 2021 här.
1:36

Efter reklamen: Så löser du bråken enligt ditt stjärntecken

(1:36)

Veckohoroskop för väduren 21/3-19/4

Den här veckan kan du känna dig både on fire och sömnig samtidigt kära Vädur. Det är värt att titta på allt du redan uppnått det här året. Njut av sommaren, av all tid du kan ha med din familj och vänner. Det finns samtal som leder in på djupare ämnen och där du får ut mycket av att dela och suga åt dig klokskap. Du kan få ett fint erbjudande och det kan vara romantiskt laddat.

Ditt flow: Keep going!

Veckohoroskop för oxen 20/4-21/5

Du lägger gärna ditt fokus på kreativa satsningar den här veckan kära Oxe. Stjärnorna uppmuntrar dig till att fira dina talanger och få klart ett passionsprojekt. Tillsammans med andra hittar du en lätthet och en vilja av att sträva mot samma sak. Det kan vara en kortare resa, ett äventyr eller något som engagerar er på djupet.

Ditt flow: Nya världar!

Veckohoroskop för tvillingarna 22/5-21/6

Den här veckan kan du halka in på en idé som du inte riktigt kan släppa kära Tvilling. Trots ledigheten och alla utflykter mår du bra av att konkret få ner vad det är som du vill uppnå eller som du vill bli klar med. Du har tur gällande jobb, pengar och status nu. Ett otippat erbjudande kan förändra saker för dig, över en natt.

Ditt flow: Take action!

Veckohoroskop för kräftan 22/6-22/7

Nu kommer du uppskatta flera stopp längs vägen kära Kräfta. Att bara få göra saker när du har lust, det ger dig fjärilar i magen. Det finns inga begränsningar i ditt huvud och allt det du tänker på vet du att du skulle kunna ha. Bli inte otålig utan make a wish. Låt universum ta hand om resten. Ett intressant möte ger avtryck och stärker dig.

Ditt flow: Säg som det är!

Veckohoroskop för lejonet 23/7-22/8

Om du får lite kalla fötter den här veckan är det ett fantastiskt läge för att undersöka dina känslor kära Lejon. Det finns en stor risk för att du inte vill lätta på ditt oberoende. Nu har du alla chanser att ta ett snack som blir bra, för alla. Så länge du inte blir stressad av din budget ska du passa på att skämma bort dig själv, även shopping av den onödiga sorten.

Ditt flow: Intuition!

Veckohoroskop för jungfrun 23/8-22/9

Den här veckan kan det skapas gnistor mellan dig och olika personer kära Jungfru. Det kan handla om en bra kemi, ett gemensamt engagemang till exempel. Möjligheterna till att slå dig ihop med någon växer, oavsett vänskap, kärlek eller business. Att umgås med din motsats kan bli över förväntan. Det är dags att öppna upp nu.

Ditt flow: Knyta band!

Veckohoroskop för vågen 23/9-22/10

Veckan drar igång med att du har huvudet på skaft och är taggad på att se över dina chanser inom arbete/karriär kära Våg. Du kan gott ta en simtur, ut och vandra eller sola, dina idéer kan bli kristallklara när du väl kopplar av. När det kommer till kärlek vill du ha space och få känna dig fri. Känna att det är du som väljer hur du vill leva.

Ditt flow: Ta dig till toppen!

Veckohoroskop för skorpionen 23/10-22/11

En perfekt tid för att driva dina passionerade projekt eller för att få ett grönt ljus och bara köra kära Skorpion. När du är sann mot dig själv och följer ditt hjärta, det är då du skapar magi. Bra alternativ för att få kreativiteten att flöda är just i sällskap av vänner, hänga på en uteservering, dra iväg på en roadtrip, eftersom du känner dig extra levande och vet vad du vill.

Ditt flow: Fascinerande möten!

Veckohoroskop för skytten 23/11-21/12

Den här veckan kan du få ett efterlängtat meddelande eller besked kära Skytt. Du kan inte låta bli att visa din glädje och entusiasm och den känslan smittar lätt av sig. Det kan bli givande samtal som gör att du själv öppnar upp för storheter i ditt liv. Du uppskattar en blandning av chill och action nu. Flirt och passion är i luften.

Ditt flow: Heta vibbar!

Veckohoroskop för stenbocken 22/12-19/1

Se till att du är tillgänglig för att ge dig in i gemenskapen med andra människor den här veckan kära Stenbock. Dina vänner kan spontant dra med dig på något där du lär känna nya ansikten. Utmana dig själv och dela med dig av dina erfarenheter. Det kan skapa ett band som du längtat efter. En ny vänskap eller en flirt står vid din dörr.

Ditt flow: Tänk inte, häng på!

Veckohoroskop för vattumannen 20/1-18/2

Den här veckan kan något som du tidigare sett som praktiskt ogenomförbart få en smart lösning kära Vattuman. Om du är den som styr och fixar med en plan, kommer du känna att du har koll på läget. Din sommarbudget ger dig hopp om en resa eller utflykt som du kanske inte tänkt på. Kärleken ser ut att gå väldigt smooth.

Ditt flow: När du inte ger dig!

Veckohoroskop för fiskarna 19/2-20/3

Du vet att det är ingen annan än du själv som formar din framtid kära Fisk. Det är en underbar vecka för att prata om det som inspirerar dig, om fantasi och om det du vill ha mer av i livet. Dagarna flyter på när du väljer att släppa det som varit, när du förlåter både dig själv och andra, då kan du verkligen fira att saker är som de är.

Ditt flow: Din lust!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!

Relaterade artiklar

Så blir 2021 för dig – läs ditt årshoroskop här!

Det betyder din ascendent och ditt måntecken – Baaam reder ut

Test: Kan du para ihop ditt stjärntecken med rätt symbol?