Horoskop vecka 29 2021

Läs ditt horoskop för vecka 29 2021 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för vecka 29 2021 här.
1:36

Efter reklamen: Så löser du bråken enligt ditt stjärntecken

(1:36)

Vad säger stjärnorna om hur din vecka kommer att bli? Här kan du läsa veckans horoskop för ditt stjärntecken.

Veckohoroskop för väduren 21/3-19/4

Den här veckan är det troligt att du avslutar ett engagemang där dynamiken inte längre kändes helt hundra kära Vädur. Du vet att livet är för kort för att spenderas med fel personer eller i fel forum. En relation kan ge dig kickar som gör att du också vågar mer, slänger dig ut och tappar kontrollen. Det här är precis vad du behöver.

Släpp taget om: En plan som inte är relevant!

Veckohoroskop för oxen 20/4-21/5

Du är lurig och lekfull den här veckan kära Oxe. Din älskling/dejt kan söka din uppmärksamhet mer eftersom du har så lätt för att roa dig på egen hand. Det kan bli tillfälle att fira något stort dessutom. Du har kommit ”i mål” med något, som antingen är jobb/plugg relaterat eller som har med din roll att göra, att den stärks och du får inflytande.

Släpp taget om: Det som inte gick vägen!

Veckohoroskop för tvillingarna 22/5-21/6

I veckan känner du dig sedd och uppskattad från flera håll kära Tvilling. Du kommer må bra av att vara selektiv om hur, var och när du väljer att tacka ja till saker. Funderar särskilt på ”varför”. Det är meningsfulla situationer som får dig över gränsen, som gör att du känner dig levande och som uppfyller ditt behov av äventyr och action.

Släpp taget om: En gammal livsstil!

Veckohoroskop för kräftan 22/6-22/7

En händelserik vecka med flera spontana grejer som får dig att skratta och insupa sommaren kära Kräfta. Du blir också taggad på att spendera tid med dig själv eller med någon som står dig nära. Det blir viktigt för dig att ge uttryck för dina djupaste behov eller att tydliggöra dina önskemål för antingen en vän eller lover. Passion och hett sex är ett definitivt ett tema.

Släpp taget om: Negativa mönster!

Veckohoroskop för lejonet 23/7-22/8

Veckan drar igång med att du passar på att lyxa till det riktigt ordentligt kära Lejon. Något du länge velat ha, unna dig! Du förstår också att du inte kan förvänta dig något av andra så länge du inte delar med dig. Relationer blir A och O och även en liten insikt om vart du själv befinner dig. En otippad vändning kan komma, oavsett resultatet, det här är välkommet.

Släpp taget om: Personer som tar din energi!

Veckohoroskop för jungfrun 23/8-22/9

Du är väldigt medveten om din karisma den här veckan kära Jungfru. Vibbarna du sänder ut kan göra andra galna. Dock är du snabb på att avvisa erbjudanden som kommer upp, om de inte är precis vad du vill ha. Ditt fokus ligger på din hälsa och mentala rikedom, så fortsätt välja dig själv, du lär belönas. Missa inga tillfällen att packa picknickkorgen.

Släpp taget om: Ohälsosamma rutiner!

Veckohoroskop för vågen 23/9-22/10

Det blir en utmaning för dig att inte låta någon hamna på en piedestal den här veckan kära Våg. Du kan träffa någon som du måste hålla hemlig eller att du själv inte är helt klar med något. I övrigt så skriker ditt horoskop förälskelse, flirt och passion! Det är känslor som ibland blir överväldigande. Ha kul längs vägen och ta det inte på liv och död.

Släpp taget om: Dåligt självförtroende!

Veckohoroskop för skorpionen 23/10-22/11

Den här veckan umgås du med mycket folk, träffar nya människor och nätverkar kära Skorpion. Du hittar inspiration och glädje i personer som delar dina drömmar och framtidsplaner. Det finns tillfällen nu att också bearbeta ditt förflutna och låta något du hållit hårt i få gå. Befrielse och riktning följer med dessa val.

Släpp taget om: Det du inte kan kontrollera!

Veckohoroskop för skytten 23/11-21/12

Din status och roll i något sammanhang ändras till det bättre kära Skytt. Du får inflytande och kan påverka din situation men kolla kraven noga. Det är en vecka som innehåller nöjen och goodvibes. Ditt sätt att tänka, reflektera och se på saker utmanas och du trivs med det. Häng i dina egna hoods och utforska vad som faktiskt finns runt hörnet.

Släpp taget om: Negativt mindset!

Veckohoroskop för stenbocken 22/12-19/1

Ny vecka, nya tag och du har frihet i blicken kära Stenbock. Du känner det lättare att gå vidare, särskilt från relationer eller situationer som hållit dig tillbaka. Det blir mer avslappnat när du väljer att inte agera på allt som händer och sker runt dig. Den här veckan ska du verkligen ge dig själv cred och leva som den Queen du är.

Släpp taget om: Issues!

Veckohoroskop för vattumannen 20/1-18/2

Det är läge att fokusera på din egen resa kära Vattuman. En djupare känsla av driv och syfte kommer över dig. Du kan omedvetet ha förbisett dina drömmar, nu är det slut med det. Passion och lust prioriteras och kan så klart komma till uttryck på olika sätt. Det viktiga är att du inte förneka vad ditt hjärta önskar och vill ha.

Släpp taget om: Att leva för andra!

Veckohoroskop för fiskarna 19/2-20/3

Såhär mitt i sommaren kan det vara magiskt att göra några ritualer och liksom let go, förlåta och känna sig fri kära Fisk. Den här veckan kommer ta dig vidare och din energi stiger. Du vet vad du måste hantera, gör det. Kärleksmöten kan bli väldigt vackra, meningsfulla och förtrollande. Dags att låta någon komma in i ditt liv på riktigt?

Släpp taget om: Ohållbara fantasier!

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här! Och här kan du läsa ännu mer om horoskop.

Illustration: Unni Zetterling

Relaterade artiklar

Så blir 2021 för dig – läs ditt årshoroskop här!

Det betyder din ascendent och ditt måntecken – Baaam reder ut

Test: Kan du para ihop ditt stjärntecken med rätt symbol?