Vattumannens horoskop för vecka 3 2021.

Läs ditt horoskop för vecka 3 2021 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för vecka 3 2021 här.
Så är du som person – enligt ditt stjärntecken
Slå på ljud

Veckohoroskop för Väduren 21/3-19/4

Du är på väg att skapa en ny grund för dig själv kära Vädur. Hur den kommer utformas är verkligen helt upp till dig nu. Idéer som ligger utanför det “vanliga” uppskattas trots att de till och med kan verka något galna. Någon som betyder mycket kan uttrycka sina känslor för dig, på ett sätt som innebär att du måste vara observant.

Ditt flow: Du känner dig viktig!

Veckohoroskop för Oxen 20/4-21/5

Energin hos dig är extremt påtaglig den här veckan kära Oxe. Det finns inga gränser för vad du kan ta dig till, tänka eller känna. Använd kraften till att bryta de saker som inte funkar mot att testa det där som du bara går och fantiserar om. En specifik person kan göra intryck på dig, influera dig på olika sätt, om du tar dig tiden att försöka förstå budskapet.

Ditt flow: Du kan påverka!

Veckohoroskop för Tvillingarna 22/5-21/6

Hela du är i en utrensningsprocess som handlar om att släppa taget om precis allt som inte känns rätt kära Tvilling. Du kan bli förvånad själv över hur lätt det är när du väl tar steget, när du inte går in samma gamla mönster för att det är enklare. Det finns mer att ge också, till de som du tycker om eller till dem som du vill komma närmare och det märks redan.

Ditt flow: Väck med rädsla!

Veckohoroskop för Kräftan 22/6-22/7

Den här veckan kommer sätta ett fokus på dina långsiktiga planer och drömmar kära Kräfta. Du inser att det inte längre går att hålla fast vid något eller någon utan istället hitta ett förhållningssätt som tar dig dit du vill just i den stunden. En relation kan ge dig en spännande kick. Det är när du utmanar som det sker positiva förändringar.

Ditt flow: Agera annorlunda!

Veckohoroskop för Lejonet 23/7-22/8

Du driver på dig själv hårt den här veckan kära Lejon. Eftersom du vet vad du vill finns det, som du ser det, inga som helst hinder. När ett problem dyker upp ser du en lösning. Det här är din superkraft för tillfället och som kommer inspirera andra att följa din väg. Romantik och passion ligger i luften när du tillåter dig att koppla av.

Ditt flow: Speed up!

Veckohoroskop för Jungfrun 23/8-22/9

Expansion är ditt ledord när den här veckan kickar igång kära Jungfru. Du är helt och hållet inställd på att förändra vissa bitar i livet och bland annat din livsstil. Det kan finnas galna grejer med som gör att till och med du hisnar av bara tanken. Men du har valt att gå din väg nu så följ den. En relation kan bli seriös eller till och med att ni slår på stort.

Ditt flow: När du chansar!

Veckohoroskop för Vågen 23/9-22/10

Veckan levererar plötsliga inslag och där du bara får haka på kära Våg. Det kan beröra dels samarbeten, ekonomi men också kärlek och passion. Män i din omgivning kan vara oförutsägbara och det kan göra dig en aning förvirrad. Lägg hellre ditt fokus på att titta på dig själv och vad du skapar när du inte är i balans. Helgen bjuder på mjukare känslor och en annan sammanhållning.

Ditt flow: Hitta din styrka!

Veckohoroskop för Skorpionen 23/10-22/11

Okej, tre djupa andetag innan du reagerar mot någon den här veckan kära Skorpion. Det finns en viss spänning, en stämning som är svår att ta på. Du kan reta dig på någons beteende men vinner inget på att gå in i den fajten. Å andra sidan kan du träffa någon out of the blue och bli pang förälskad. Helgen stavas flirtigt och passionerat.

Ditt flow: Ödmjukhet i utmanande situationer!

Veckohoroskop för Skytten 23/11-21/12

Du är taggad på att testa nya strategier den här veckan kära Skytt. Oavsett inom vilket område så ser du till att vardagen inte står stilla. Det betyder också att du är villig att gå i en helt annan riktning för att få svar på dina frågor. Låt helgen få inspirera dig till att njuta mer av de saker som ger dig ett lugn, harmoni och även självkänsla. Värdesätt allt du gör.

Ditt flow: Effektiva lösningar!

Veckohoroskop för Stenbocken 22/12-19/1

Du har modet den här veckan, att ta för dig av ditt intresse, din talang eller rent av kärlek kära Stenbock. Att få bryta allt som så lätt hamnar i rutin för dig kan bli magiskt. I relationer är du peppad på att testa ett ”new you” och självförtroendet ökar drastiskt. Öppna upp för någon som du skrattar ihop med.

Ditt flow: Oväntade nöjen!

Veckohoroskop för Vattumannen 20/1-18/2

Den här veckan drar häftigt igång med att du kanske måste ha lite extra koll på ditt humör kära Vattuman. Om någon ifrågasätter dig eller dina val, även dina känslor, då kan du bli rasande. Dra fördel av energin genom att hitta nya sätt att förmedla just känslor på. En frihet uppstår när du inte upplever att du fastnat.

Ditt flow: Romantiska möten!

Veckohoroskop för Fiskarna 19/2-20/3

Du känner av att den här veckan kickstartar och att du bara måste hänga med kära Fisk. Istället för att multitaska kan du hitta kreativa sätt att få saker enkelt gjort. Du behöver kliva ur din komfortzon och även öppna dig om det som du behöver. Närmare än du anar ligger otaliga lösningar. Dina vänner är guld.

Ditt flow: Inspirerande mindset!

Illustration: Unni Zetterling

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här!

Relaterade artiklar
Så blir 2021 för dig – läs ditt årshoroskop här!
It-plagg 2021 – det här borde du bära enligt ditt stjärntecken
Nyårslöften att satsa på 2021 baserat på ditt stjärntecken