Horoskop vecka 3 januari 2022.

Läs ditt horoskop för vecka 3 2022 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för vecka 3 2022 här.
Så löser du bråken enligt ditt stjärntecken
1:36

Efter reklamen: Så löser du bråken enligt ditt stjärntecken

(1:36)

Slå på ljud

Vad säger stjärnorna om hur din vecka kommer att bli? Här kan du läsa veckans horoskop för ditt stjärntecken.

Veckohoroskop för väduren 21/3-19/4

Du kan lätt missa ett avgörande ögonblick om du inte väljer att lyssna på någon den här veckan kära vädur. För att lyckas med dina mål är det klokt att inkludera även andra viktiga personer i dina resonemang. Frågan är: vilket inflytande vill du ha och hur mycket tid du är beredd att lägga? Låt dig inspireras tillsammans med andra.

Ditt flow: Släpp taget om ditt ego!

Veckohoroskop för oxen 20/4-21/5

Snabba och något radikala förändringar är vad som ligger framför dig, inte bara den här veckan utan hela året kära oxe. Det är läge att börja se din kompetens nu och använda den smart. Ett projekt kan nå en punkt där du antingen väljer att avsluta eller testa en ny väg. Utmana dig själv och visualisera vilken typ av status du vill uppnå. Bli bekväm i ditt nya jag.

Ditt flow: Släpp taget om prestationsångesten.

Veckohoroskop för tvillingarna 22/5-21/6

Planering, strategi och struktur är vad som krävs av dig den här veckan kära tvilling. Låt dig klargöra ett par viktiga saker innan du går bananas på alla måsten. Det kommer att kännas belönande att ge dig själv något lyxigt efter varje delmål. Det måste inte vara något som kostar utan kan snarare vara en stund i badet eller en god middag.

Ditt flow: Släpp taget om tanken: ”jag förtjänar inte det här”.

Veckohoroskop för kräftan 22/6-22/7

Du har lagt en del krut på dina relationer den senaste tiden kära kräfta. Stjärnorna låter nu dig att få stå i rampljuset och en möjlighet att rikta energin mot de saker som du längtar efter. Du kanske vill låsa in dig med en bok eller åka på en roadtrip över dagen, feel free. Pausa en stund från de förväntningar som du känner att andra har på dig.

Ditt flow: Släpp taget om att leverera till andra!

Veckohoroskop för lejonet 23/7-22/8

Det är ingen idé att ifrågasätta dina impulser och känslor den här veckan kära lejon. Du drar ivrigt igång 2022 med att rensa och göra dig av med all onödig energi. Prylar, människor – ja allt som inte längre bidrar till något upplyftande, ska bort! Ditt kreativa sinne tar över och du vill ha glädje och det som ger livet en verklig mening.

Ditt flow: Släpp taget om det förflutna.

Veckohoroskop för jungfrun 23/8-22/9

Ibland dyker det upp möjligheter i de mest otippade situationerna eller kontakterna kära jungfru. Du kan själv bli förvånad över hur saker plötsligt tar en rejäl vändning. När du vanligtvis brukar döma, är det nu läge att istället vara öppen och nyfiken. Ett förhållningssätt du tidigare haft kanske inte gynnar dig längre?

Ditt flow: Släpp taget om gamla drömmar!

Veckohoroskop för vågen 23/9-22/10

Veckan erbjuder dig att på olika sätt komma i mål kära våg. Frågan är vilka dina avsikter är och på vilken nivå du vill åstadkomma saker. Det händer saker du inte kan påverka alls gällande ditt jobb/dina studier. Men du väljer hur du tänker förhålla dig och kanske är det nu du får nog och bestämmer dig för att starta en egen business?

Ditt flow: Släpp taget om tidigare mål!

Veckohoroskop för skorpionen 23/10-22/11

Du kliver in i den här veckan med självständighet kära skorpion. Luta dig emot allt du redan vet och kan men var öppen för att testa något nytt. En kurs eller ett annat spår kan vara den sista pusselbiten innan du känner dig redo för något ännu större. Du kommer kunna ta dig långt när du väl bestämmer dig.

Ditt flow: Släpp taget om begränsningar!

Veckohoroskop för skytten 23/11-21/12

Du har en hög entusiasm den här veckan kära skytt. Det är en utmärkt period för att anpassa dels ditt arbete men också ditt engagemang för det som du anser är viktigt. Tänk över vilken inverkan du vill ha och hur du ska navigera ditåt. Det är sunt att investera i dig själv och i dina betydelsefulla relationer. Passionen finns där!

Ditt flow: Släpp taget om gamla mönster!

Veckohoroskop för stenbocken 22/12-19/1

Stjärnorna stöttar dig och dina viktiga beslut som du tvingas ta den här veckan kära stenbock. Du kan inte längre hålla emot utan du måste kanske ändra ditt sätt att se på saken. Relationer utmanas, ni växer antingen tillsammans framåt eller inte alls. Du behöver människor i din närhet och vänner som ger dig fina insikter.

Ditt flow: Släpp taget om personer som suger energi!

Veckohoroskop för vattumannen 20/1-18/2

Den här veckan vill du se resultat och du vill komma till en slutsats kära vattuman. Ta det lugnt, även om känslorna bubblar till ytan och du inte riktigt har koll på hur du ska hantera dem, låt allt sjunka in. Det du behöver allra mest i dagsläget är schyssta rutiner och en träningsform som är enkel och rolig.

Ditt flow: Släpp taget om detaljer!

Veckohoroskop för fiskarna 19/2-20/3

Vad vill du uppleva och vad får dig att känna dig levande kära fisk? Veckan låter ditt hjärta styra dig till både platser och personer som gör livet extra flådigt. Nu ska du inte simma med strömmen utan bryta alla rutiner för att skapa mer utrymme för kreativitet och lekfullhet. Kärlek, sex och passion likaså.

Ditt flow: Släpp taget om dåligt självförtroende!

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här! Och här kan du läsa ännu mer om horoskop.

Illustration: Unni Zetterling

Relaterade artiklar
Årshoroskop 2022: Så blir året för ditt stjärntecken
Så har du bäst sex enligt ditt stjärntecken
Vilket kinesiskt stjärntecken är du? Och vad säger det om dig som person?