Horoskop vecka 30 2021

Läs ditt horoskop för vecka 30 2021 här

Hur kommer din vecka att bli? Se vad som står skrivet i stjärnorna och läs ditt horoskop för vecka 30 2021 här.
1:36

Efter reklamen: Så löser du bråken enligt ditt stjärntecken

(1:36)

Vad säger stjärnorna om hur din vecka kommer att bli? Här kan du läsa veckans horoskop för ditt stjärntecken.

Veckohoroskop för väduren 21/3-19/4

Den här veckan kan innebära en deal breaker för dig kära Vädur. Du kan plötsligt bestämma dig för att distansera dig från något som tar din energi just nu. Satsa på att hänga med vänner som inspirerar dig och som tillför positivitet. Ett kärt återseende med någon från ditt förflutna kan det också bli. Försök låta bli att hålla koll på din mobil hela dagarna, släpp nätet och va här och nu.

Ditt flow: Healing!

Veckohoroskop för oxen 20/4-21/5

Det kommer tändas en gnista hos dig den här veckan kära Oxe. En efterlängtad push åt rätt håll inte minst. Det handlar om att få dina planer på plats. En tidpunkt som tidigare aldrig blev helt rätt, kommer falla på plats nu. Fantastisk tid för både nöje, kärlek och skratt. Flirtiga vibes runt dig och du bjuder mer på dig själv vilket också lyfter ditt självförtroende.

Ditt flow: Passion!

Veckohoroskop för tvillingarna 22/5-21/6

Om du har råkat tappat bort din vision i sökandet efter framgång kommer du kunna återta den i veckan kära Tvilling. Du kan erbjudas möjligheter nu som gör att du tappar hakan. Du behöver ha med dig din själ i det som ska driva dig framåt, glöm inte det. Din tro på dig själv och framtiden är riktigt ljus och du kan fatta modiga beslut.

Ditt flow: Self-care!

Veckohoroskop för kräftan 22/6-22/7

I veckan blir det lättare för dig att hitta vad som driver och vart det är värt att lägga ditt fokus kära Kräfta. Du omvärderar kanske både betydelsen av pengar och av en relation. Det blir flera tillfällen att hooka upp med nya människor som får dig att skratta och vilja testa nya grejer. Du tar lättsamt på saker och allt blir lite roligare i och med det.

Ditt flow: Nya vänner!

Veckohoroskop för lejonet 23/7-22/8

Den här veckan kan du bli sårbar på ett sätt som nästan är obekvämt för dig kära Lejon. Du ska inte vara rädd för att söka upp en livscoach, någon att bolla tankar och känslor med. Det kommer ge dig så mycket tillbaka. Du hittar små sätt att slappa på nu. Om det är farande hit och dit, försök göra något som verkligen är lyx för dig. Tänk inte efter, bara gör.

Ditt flow: När du lyckas njuta!

Veckohoroskop för jungfrun 23/8-22/9

Du vill gärna planera och planera framåt vilket ibland kan hindra dina framsteg kära Jungfru. Det är super att du vill ha koll på läget, men du måste lära dig att släppa kontrollen och köra. Satsa på dig nu, på egenvård och att hitta de rutiner som funkar. Semestern kan ha fått dig ”ur balans” men du är snabbt på banan igen. Du är skitsnygg och har lätt för att få exakt som du vill.

Ditt flow: Din karisma!

Veckohoroskop för vågen 23/9-22/10

Du kan lära dig en del om kärlek och relationer från och med den här veckan kära Våg. En affär med någon kan förändras eller så ändras hela din inställning och attityd. Du har ibland svårt att urskilja vad som är vad och faktiskt vad du vill. Fokusera på ”varför” vissa saker blir så viktiga för dig. Utvärdera helt enkelt. Romantik finns.

Ditt flow: Spirituell utveckling!

Veckohoroskop för skorpionen 23/10-22/11

Den här veckan får du en möjlighet att se över din livssituation och vilka miljöer du faktiskt uppskattar kära Skorpion. Kanske vill du ”hitta hem” och söker efter det. Du är otroligt utåtgående den här veckan och möter spännande människor. Ni delar samma engagemang och hopp om livet. Kliv utanför allt som får saker att bara stå stilla.

Ditt flow: Något nytt!

Veckohoroskop för skytten 23/11-21/12

Du kan komma på massor med idéer som legat på is ett bra tag kära Skytt. Äntligen är du peppad på att få göra dig hörd på olika sätt igen. Genom text, sociala medier eller kanske en youtube-kanal. I ditt kärleksliv söker du någon som är seriös och som delar dina framtidsplaner, annars är det tyvärr bortkastad tid.

Ditt flow: Följ dina mål!

Veckohoroskop för stenbocken 22/12-19/1

I dessa semestertider kan du så klart inte låta bli att se över din budget och sakta planera kära Stenbock. Det ligger i din natur att ha en överblick och att sträva mot nya projekt. Planera för saker som får dig att varva ner, det är vad du behöver. Det är en spännande tid gällande kärleken eftersom du nu är villig att kasta dig in i något okänt.

Ditt flow: Nya horisonter!

Veckohoroskop för vattumannen 20/1-18/2

Det är en unik tid i ditt liv kära Vattuman. Du liksom uppfinner dig själv lite på nytt. Det handlar om dina personliga mål och om din egen utveckling. Vem vill du vara? Välj noga vad du spenderar din tid på, eftersom allt du fokuserar på växer. Du förtjänar att bli sann mot dig själv. Sommarens feelings får dig att dream big!

Ditt flow: Följ ditt hjärta!

Veckohoroskop för fiskarna 19/2-20/3

Det blir att dyka in i fantasin och i drömmarnas värld ett tag till kära Fisk. En superfin tid för att utforska din inre guide, din kreativitet och andliga utveckling. Sommarkvällarna kan bli magiska när du släpper garden och låter det som händer få ta plats. Kärlekslivet går utmärkt nu och vips så kan du hamna i både det ena och det andra.

Ditt flow: Romance!

Horoskopet har Nathalie Bram gjort – följ hennes horoskopblogg här! Och här kan du läsa ännu mer om horoskop.

Illustration: Unni Zetterling

Relaterade artiklar

Så blir 2021 för dig – läs ditt årshoroskop här!

Det betyder din ascendent och ditt måntecken – Baaam reder ut

Test: Kan du para ihop ditt stjärntecken med rätt symbol?